0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Robert Turcescu va cere oficial să i se retragă rangul de ofiţer al Armatei Române
....hihi...daca Felix ar fi avut putere Badea era general la ora asta dupa cat latra..si e diferenta de discurs intre MB si R
Haideţi, tovarăşi, cu toţii a ne grăbi spre referendum (ca-n 90" la vot că doar în gândire suntem la acelaşi nivel (oare!...) ; cică se dau mici, bere, tombole cu brelocuri şi cartele SIM şi concerte cu "rapsozi" care mai de care... Mult succes!
Daca unora le este mai usor sa desconsidere 100% ceea ce spune Turcescu si sa nu mai treaca prin filtrul propriei gandiri/logici, doar pe baza acestei meritate/nemeritate inaintari in grad, este exclusiv optiunea lor...
Scuze, eu am spus doar ca ma uitam la Turcescu... Din pacate, nu prea mai am la ce sa ma uit de cand Turturica nu mai are emisiune la TVR...Si pana la urma, care e concluzia ? Ca si anarhia e o solutie (dam in toti ! niciunul nu e bun !) ???PS: am gasit o "sinteza" a blog-ului la care faci referire. Cu un lucru ai dreptate: e greu sa-ti pastrezi sirul gandurilor in lumea de azi...
Unii latră pentru că sunt capabili s-o facă. în timp ce alţii doar ling spăşiţi ghiulul ce se abate peste obrazul copiilor pe la mitinguri ... Important este că în numai 24 ore am trecut de la stadiul la un nivel net superior:Din punctul meu de vedere, din această a doua categorie de indivizi ce (sigur!) posedă şi (uneori) utilizează FILTRULUI PROPRIEI GÂNDIRI fac parte cei mai mulţi membri ai acestui forum, nicidecum dintre amatorii de breloace şi manele ... indiferent de interese şi afilieri / simpatii politice.