Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709315 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Robert Turcescu va cere oficial să i se retragă rangul de ofiţer al Armatei Române
Dar de primit, cum de l-a primit neoficial ? Trebuia sa-i atraga altii atentia sau nu a vazut inca suma remuneratiei pe card ?  :)

Ceea ce spune COLONELUL Turcescu e treba lui iar daca eu il ascult sau nu, e treaba mea asa ca nu vad legatura cu: "Daca unora le este mai usor sa desconsidere 100% ceea ce spune Turcescu si sa nu mai treaca prin filtrul propriei gandiri/logici, doar pe baza acestei meritate/nemeritate inaintari in grad..."
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

@Laurentiu: "este exclusiv optiunea lor..." - ai putea sa inchei citatul si ai fi vazut ca acelasi lucru - cu ce spui tu ("e treaba mea ") - l-am spus si eu...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline M_TM

....hihi...daca Felix ar fi avut putere Badea era general la ora asta dupa cat latra..si e diferenta de discurs intre MB si R
 http://m.b1.ro/stiri/politica/victor-socaciu-psd-nu-e-de-competen-a-romanilor-sa-decida-daca-vor-parlament-unicameral-sau-bicameral-e-o-chestiune-de-elita-33330.html
« Ultima Modificare: 18.Iul.2012, 01:44:22 p.m. de M_TM »

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
....hihi...daca Felix ar fi avut putere Badea era general la ora asta dupa cat latra..si e diferenta de discurs intre MB si R

Unii latră pentru că sunt capabili s-o facă. în timp ce alţii doar ling spăşiţi ghiulul ce se abate peste obrazul copiilor pe la mitinguri ...
Important este că în numai 24 ore am trecut de la stadiul
Haideţi, tovarăşi, cu toţii a ne grăbi spre referendum (ca-n 90"  la vot că doar în gândire suntem la acelaşi nivel (oare!...) ; cică se dau mici, bere, tombole cu brelocuri şi cartele SIM şi concerte cu "rapsozi" care mai de care... :good: Mult succes!
la un nivel net superior:
Daca unora le este mai usor sa desconsidere 100% ceea ce spune Turcescu si sa nu mai treaca prin filtrul propriei gandiri/logici, doar pe baza acestei meritate/nemeritate inaintari in grad, este exclusiv optiunea lor...

Din punctul meu de vedere, din această a doua categorie de indivizi ce (sigur!) posedă şi (uneori) utilizează FILTRULUI PROPRIEI GÂNDIRI fac parte cei mai mulţi membri ai acestui forum, nicidecum dintre amatorii de breloace şi manele ... indiferent de interese şi afilieri / simpatii politice.

« Ultima Modificare: 18.Iul.2012, 02:24:24 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline M_TM

...hm....da...e capabil...brovo lui...mai zilele trecute am vazut pe strazile TM un tip care il injura pe Regele Mihai...de ce?...tot pentru ca era capaybil...poate...si ca sa nu existe dubii
sunt consecvent din 1990...anti iliescu si anti TOT ce reprezinta ei...si daca maine Ungaria se declara anti iliescu...hihi...ma imbrac in  ;)  rosu...alb si verde'n fatza... :fluier: :x
« Ultima Modificare: 18.Iul.2012, 02:49:26 p.m. de M_TM »

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Scuze, eu am spus doar ca ma uitam la Turcescu...
Din pacate, nu prea mai am la ce sa ma uit de cand Turturica nu mai are emisiune la TVR...

Si pana la urma, care e concluzia ? Ca si anarhia e o solutie (dam in toti ! niciunul nu e bun !) ???

PS: am gasit o "sinteza" a blog-ului la care faci referire. Cu un lucru ai dreptate: e greu sa-ti pastrezi sirul gandurilor in lumea de azi...  :D
Speram totusi la o "analiza" personala vizavi de link (blog) dar ai mers pe varianta comoda - ce zic altii, tot din categoria "cantareti" interesati - vezi acel Alexandru Mitache,  I. T. Morar si ceilalti.  :P
Cat despre articolul "Scrisoare pentru simpatizanţii USL" semnat Adrian Hashu nu pot spune decat ca in prima faza m-am amuzat apoi chiar l-am privit cu "mila si intelegere"....cum infiera el pe toata lumea.

Ca de "porcaieli" intre ei m-am cam plictisit si imunizat. :prty:
"Anarhie" mai mare ca in ultimii 20 de ani  nu cred ca vom mai vedea in urmatorii 20.  :D

Unii latră pentru că sunt capabili s-o facă. în timp ce alţii doar ling spăşiţi ghiulul ce se abate peste obrazul copiilor pe la mitinguri ...
Important este că în numai 24 ore am trecut de la stadiul la un nivel net superior:
Din punctul meu de vedere, din această a doua categorie de indivizi ce (sigur!) posedă şi (uneori) utilizează FILTRULUI PROPRIEI GÂNDIRI fac parte cei mai mulţi membri ai acestui forum, nicidecum dintre amatorii de breloace şi manele ... indiferent de interese şi afilieri / simpatii politice.

Pe acest lucru am mizat si eu participand detasat si relaxat la dialog /polemica/ opinii / umor sau ironii. Sper ca macar noi sa ramanem la un nivel decent in aceasta "turbulenta" pana la finalul referendumului.  :) >:D<
Ignis 1.3 GLX+

Offline shpeedy

@cribo25: stai tu calm ca am rasfoit blogu', dar cand am vazut articole de genul celui de mai jos:

Sorina Matei îi face o felaţie deep throat lui Băsescu pulbere  la “România TV”.

Şi când te gândeşti că i-am luat apărarea ca fraiera, în “Ziua”, când Băsescu şi-a bătut joc de ea şi a invitat-o pe masă ca să-i arate.

Scuză-mă, Sorina! De fapt, îţi plăcea. Continuă! Du-te şi fă-i-o şi când o fi la Jilava sau la Rahova, chiar n-are importanţă. Doar că atunci ai să te reorientezi. Să-ţi spun ceva: bărbaţii adevăraţi detestă ştoarfele.

P.S. Mihai Gâdea, scuzele mele că i-am luat apărarea când ai dat-o afară. Ai avut dreptate!

sau titluri de genul TĂRICEANU ÎI DĂ UE LUI BĂSESCU mi-am dat seama ca am de-a face cu un Vadim varianta feminina si putin mai tanara, cu aceiasi lipsa de logica si de argumente in discurs, dar intr-o permanenta criza de identitate, prinsa fiind intre pasiunea pentru PNTCD si cea pentru USL (Coposu saracu' cred ca e "ventilator" in mormant). Drept concluzie, recunosc ca nu m-am obosit sa fac o analiza proprie, ci am cautat una de-a gata ... mea culpa !

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Gen: Bărbat
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
Important este că în numai 24 ore am trecut de la stadiul la un nivel net superior:

Mă bucur că în numai 24 de ore s-a trecut la un stadiu mai "evoluat" al discutiilor. Asta înseamnă că suntem (am fost mereu) pe drumul cel bun.
Precizare: în partea cu : "...referendum...breloace...nivel de gandire..." etc. din postarea mea nu am facut referire nici o clipa (sper din toata inima) la vreun membru al acestui club ci mai degraba a fost o aluzie la : http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/documente-atribuite-lui-dragnea-usl-va-impanzi-tara-cu-tombole-pentru-a-scoate-lumea-la-vot-pe-29-iulie-270579.html 
http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Invataturile_lui_Dragnea_catre_primarii_PSD-isti_0_737926546.html

Respect!
« Ultima Modificare: 18.Iul.2012, 11:17:09 p.m. de Livius »
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
@shpeedy - Sa nu-ti placa un vocabular feminin, cateodata mai picant, imbracat intr-o forma de umor  chiar si cu tenta politica, ma rog tine si de gust sau moment. :D

Oare cum se saluta cei doi colonei, Turcescu si Kovesi? Sa traiti bine!  ;)

http://www.dcnews.ro/2012/07/ministrul-apararii-codruta-kovesi-are-grad-de-colonel/

@Livius, membrii clubului sunt mai inteligenti decat par, poti cadea usor in eroare.. :)
Ignis 1.3 GLX+

Offline shpeedy

@cribo25: oare daca as afirma ca "toti simpatizantii USL sunt ori manati de interese mai mult sau mai putin meschine/personale, ori sunt inculti dpdv economic/politic/social", cu ce argumente logice m-ai putea combate ?!?! ipotetic vorbind ... ;)