- nimic mai fals....incearca sa te documentezi mai bine. dar...hai fa un exercitiu totusi: de ce in tara asta expatii sunt cei mai buni si cei mai tari?
- idem mai sus
- daca esti slab asa vei proceda. totusi tind sa cred ca nu esti. Esecul e pur si simplu sansa de a incerca din nou, de data asta cu mai multa inteligenta. ....esecul ar fi premisa unei adevarate victorii. (Henry Ford si Marin Preda)
- respect? respectul nu se cere respectul se castiga.
sa o luam pe rand
- expatii astia ai tai sunt toti CEO, Manageri la companii multinationale ? atunci dap iti dau dreptate ... sau te-ai gandit si la indieni, chinezi, chiar si unguri ? am intalnit pana acum in multinationalele la care am lucrat de toti si de toate si iti garantez ca cei din urma nu sunt vazuti asa de bine cum crezi tu. Am avut o colega venita din Ungaria si era tratata foarte urat, in echipa nici macar nu se vorbea in engleza cand era de fata
- la afirmatia cu "esti slab" .. cat trebuie sa inghit sa nu fiu slab in alta parte ? nu stiu nu imi vine sa dau exemple de cunostinte, prieteni, fosti colegi care au ajuns la firme foarte mari cum ar fi IBM, Microsoft, Adobe chiar si pe post de manager .. degeaba iti faci treaba si e ok cand tu nu ai cu cine sa iesi la un suc ca toti de ocolesc
- respectul se castiga asa este dar se pare ca unii dintre noi nu au nicio idee de ce inseamna respect si bun simt nu mai zic de celebri 7 ani de acasa (valabil pentru toate tarile)
- sistemul medical .. hm nici nu stiu daca sa ma bag intr-o discutie pe acest subiect ... pentru ca am trecut si eu pe acolo (nu direct, in familie) ma rog .. o simpla intrebare de ce vin oameni de afara sa-si faca dintii aici ? (raspuns: afara costa dublu) de asta sunt 100% sigur si daca vreti comparam preturile
@body - am vazut si eu stirea si am postat-o la stiri .. problema este ca ai o amenda si nu vrei sa o platesti statul iti opreste din salariu
din start te intreb de ce nu vrei sa o platesti ? daca ai incalcat legea ? nu gasesc acum dar la pro tv era un rau platnic din brasov (taximetrist) care avea nu stiu cate amenzi neplatite si ii opreste 129 ron pe luna din salariu sau ceva de genul. Explicatia lui: "statul doar ia nu si da" cum frate ?
@cristyyy2003 citatul ala nu are legatura cu ce vorbesc eu aici .. nu imi e teama de esec pe plan profesional imi e teama de cum sunt vazut de colegi, de oamenii obisnuiti ... nu ca imi fac treaba si aia e
O sa pun si eu un citat care mie imi place foarte mult ”Viața este ceea ce se întâmplă în timp ce planificăm viitorul”
- eu merg pe acest principiu daca momentan imi e bine si traiesc decent ma bucur de tot ce pot in acest prezent, maine daca o sa-mi fie rau o sa vad ce o sa fac
Asa ca... sa terminam cu offtopic-ul de aici fiecare face cum crede ca e mai bine pentru el, daca pe voi gandul ca pe viitor o sa traiti in alta tara sau traiti viata prin ochii altor oameni care o duc mai bine si au avut norocul sa se nasca in alta tara va face fericiti aveti toata libertatea dar nu ma judecati pe mine ca fac balanta intre Foarte RAU - OK - Super OK (nu ma compar la infinit cu nimeni
doar ma bucur ca sunt sanatos, sunt inca tanar pot sa muncesc, am un loc de munca decent, imi permit sa investesc in pasiunile mele care ma fac fericit)