Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709279 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Gen: Bărbat
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
@adrian_r5: de ce o fi trebuit sa aduci aminte de aceste evenimente ...  :dknw:

Atata vreme cat lui Iliescu inca ii este permis sa-si dea cu parerea in calitate de "presedinte de onoare" al primului partid din tara, iar Cosma candideaza la Presedintie pe Imnul Golanilor, aceasta natie nu are nevoie sa-si aduca aminte de asemenea "grozavii"...

Abominabil.Şi dureros.Al naibii de dureros domnilor...
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
invitatie pentru aflarea adevarului despre Rosia Montana:

Nu te simti folosit si aruncat?
Tare video!
Go Terios!!!:)

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
invitatie pentru aflarea adevarului despre Rosia Montana

Nu te simti folosit si aruncat?

Numai cine nu a văzut cu ochii  săi dezastrele provocate poate fi nepăsător sau susţinător al acestor mizerii, jafuri. Sunt geolog şi am vazut pe viu ce a rămas in urma exploatărilor. Peisaje selenare, desprinse parca din seriile Mad Max, mii de saci de reziduuri toxice zăcând peste un peisaj dezolant, apocaliptic, râuri înroşite, ruine şi schelete metalice, cratere imense...şi mai presus de toate, durerea puţinilor oameni - români adevăraţi - care de veacuri refuză să se prostitueze...
« Ultima Modificare: 16.Iun.2012, 09:05:07 p.m. de Livius »
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline rexkrokiDAU

Corect, doar ca toate astea nu au nimic in comun cu cine exploateaza acele resurse ci cu modul cum se face acest lucru.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Corect, doar ca toate astea nu au nimic in comun cu cine exploateaza acele resurse ci cu modul cum se face acest lucru.

Păi esploatatoru' nu știe oare ce lasă în urmă ???
Ori are ca unică preocupare, ca și cei ce încasează taxa de șmecher doar să bată mătănii în fața supradimensionării propriilor conturi ?
Totuși, după o îndelungă introspecție cognitivă (conică) aș fi tentat să consider că vina cea mai mare în cazul unui dezastru ecologic o poartă cei din a doua categorie...Ceilalți încearcă aici cum o fac și pe alte meleaguri; dacă le merge, marcă banul. Dacă nu, caută mai departe până descoperă acei conducători și politicieni devotați propriilor popoare și intereselor naționale...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sxtelu

• Hero Member
Să ne binedispunem la început de săptămână !
« Ultima Modificare: 02.Iul.2012, 10:01:34 a.m. de sxtelu »

Mark Twain

Offline edy70

Totusi, pentru pastrarea adevarului sa precizam ca filmuletul este "lucrat"  si trebuia postat in alt topic  :D .
Pe scurt in original calugarii presteaza un dans traditional .

In schimb comentatorii de pe YouTube ai filmuletului si producatorul lui, asinus asinorum, fac parte din " TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC..... "   X-(

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline sxtelu

• Hero Member
Totusi, pentru pastrarea adevarului sa precizam ca filmuletul este "lucrat" 

Posibil, însă prelucrarea imaginilor/sunetului excede domeniului meu de competenţă. Sincer, faptul că oamenii dansează nu mi se pare deloc în neregulă - maneaua m-a crispat ! Dacă e suprapusă peste imaginea unui dans executat pe o cu totul altă linie muzicală treaba e cuşer.
Iar pe youtube am dibuit întâmplător acest filmuleţ, un coleg mi-a arătat un alt filmuleţ ... mi-a fost jenă să-l postez ieri, o fac azi cu scuzele de rigoare şi menţiunea 18+

Este prelucrat filmuleţul ???

Mark Twain

Offline sfichiu

Referitor la acesti slujbasi ai bisericii ei sunt popi si ..POPI!!
O sa relatez una din fazele multiple traite de-a lungul vietii:acu 2-3 ani am fost la o nunta intr-o comuna suceveana renumita prin oameni gospodari si frumusete.Cine credeti ca era fotograf si cameraman la nunta? preotul bisericii din comuna!El a oficiat cununia religioasa timp in care job-ul lui a fost preluat de fiul sau care avea 16-17 ani!Toata noaptea a filmat,baut,dansat si s-a distrat,spre dimineata o chelnerita care era si ea "bine-facuta" a avut o intrebare care a ramas celebra :Parinte nu-mi faci si mie o poza la chi-da ?..ca-s transpirata foc!!.....asta dupa ce-si ridicase rochia pana-n cap! :popa: :popa: :popa:
  • VITARA S ,Matiz