Mai fratilor.
Ia uitati-va voi pe topicul cu franele blocate ale colegului ala ce face atotstiutorul Laurentiu!
Eu ii spun omului ce are concret la masina si dupa aia vine istetul ala si o da-n diverse sa aiba el ultimul cuvant cum ca din cauza garniturilor de franare ecologice se intampla asta.
Ce legatura are sula cu prefectura?
Frana se blocheaza din cauza ca oxideaza (rugineste) fieru' si nu are nicio legatura cu materialul placutelor sau a sabotilor.
Uitati-va inclusiv pe topicul asta cum eu am atacat ideea iar mister Laur vine si ataca persoana.
Iar avertismentele, ca tot traim in Romania, alte sanctiuni, ca na, e specific, faceti si voi ca Politia, ce pana mea sa stati sa preveniti sau sa asigurati un cadru corect de desfasurare a lucrurilor, adica sa moderati in adevaratul sens al cuvantului, faceti si voi tot politie si bagati sanctiuni ca argument logic intr-o discutie.
A, ce ziceti, nu va mai ganditi de acum inainte cum stau lucrurile?
Haidi pa si luati si sanctiuni si tot ce vreti si pastrati-le pentru voi
Eu nu am nevoie de ele.
P.S. Ontopic. Uite tara asta d-aia o sa ramana asa cum e, din cauza ca unii nu fac un mic efort sa vada realitatea si sa aiba curajul sa ia atitudine si sa spuna lucrurilor pe nume.
Ramaneti cu Laurentiu al vostru daca-l considerati emblematic si reprezentativ pentru forumul asta.
Asta e ultimul meu post aici. Rog sa mi se stearga contul si eventual si mesajele ca sa nu fie careva ravasit in mentalul propriu de ele