Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709190 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Beleaua e ca unii generalizeaza tot felul de prostii iar altii le mai si cred si in loc sa facem ceva concret, stam si ne lamentam ca niste gasculite...

1. Sunt nevoit să-ți dau dreptate !
2. Primul pas în rezolvarea unei probleme este conștientizarea existenței acesteia. Poate că hazul de necaz este taman acest pas.
3. Ce pot face eu ca simplu elector ? Păi nu m-am dedat niciodată acestor practici, nu am luat șpagă când se punea problema, nu dau șpagă, m-am luptat în justiția asta de tarabă 2 ani pentru a anula o amendă dată abuziv, nu merg beat în cabina de vot, etc. !
Când voi fi desemnat ministru, voi avea un mandat foarte scurt dar cu ecouri...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

Ce pot face eu ca simplu elector ?
:D Trecem pe folk:
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Ignis 1.3 GLX+

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Pai ca sa fie totul in regula ar trebui sa facem doua lucruri simple.
Primul ar fi sa avem curajul sa spunem lucrurilor pe nume si sa nu ne mai dam dupa cires si atunci cand se iveste o situatie sa cautam solutii alternative in loc sa aplicam calea directa, corecta, morala.
A doua urmeaza dupa prima in sensul ca in momentul in care am constientizat realitatea, sa avem/luam atitudine. Indiferent de situatie, de locul in care ne aflam. Fie ca suntem in cabina de vot, fie ca ascultam discursul unui eventual candidat la o functie publica.
In momentul in care vedem ca ala ne minte pe fata sa ne ridicam in picioare si sa-i spunem in fata sa PLECE, sa ne lase, ca nu e cu nimic diferit de astia de acum.

In fine, discutia e lunga si cand ii vad pe unii cat sunt de patetici cand se vaita ca e rau in Romania si ca solutia e sa plecam, ma apuca mila de ei. Habar nu au ce prostii debiteaza si din pacate nu au inteles ca in Univers exista totdeauna un echilibru intre lucruri. Iar unii cred ca in alte tari e lapte si miere si la noi e plin de "maro".

Peste tot exista si bune si rele, in egala masura si depinde de care din ele te lovesti mai des, d-aia ajungi sa crezi ca e intr-un fel sau altul...

Offline adir

"in Univers exista totdeauna un echilibru intre lucruri"

http://en.wikipedia.org/wiki/Types_of_equilibrium

Exemplu: http://en.wikipedia.org/wiki/Thermal_equilibrium

Si sigur ca cei care studiaza de exemplu acest domeniu: http://en.wikipedia.org/wiki/Non-equilibrium_thermodynamics (citat: "Most systems found in nature are not in thermodynamic equilibrium")

...se inseala, pentru ca unii au vizitat tot Universul, il cunosc, si stiu ca nu exista asa ceva, peste tot e echilibru.

Afirmatii similare:

Exact acelasi nonsens.
  • SX4

Offline rexkrokiDAU

Ce ti-e si cu meandrele concretului astea...   :-((

Offline Batranul

Ca sa fiu ontopic: azi am vrut sa ma tund.  X-(

A fost a x-a oara cand vad asa 'ne mai plac shaorma' si cautam orice prilej ca sa frecam menta. Ca indivizi ce facem parte din acest popor minunat cvasianalfabet dar semidoct, si cu siguranta superstitios (nu religios - nu are nimic a face cu religia ce se-ntampla in jur). Probabil era inchis la frizerie ca e sarbatoare. Desi nu cred ca vreun frizer o sa ajunga in iad ca tunde pe cineva in zi de sarbatoare. Noroc ca-s obisnuit cu meteahna asta, cu sarbatorile. La unele service-uri e la fel, basca, si la un service de laptopuri nu mi l-a deschis intr-o zi ca era sf. nu stiu care. Adicatelea mesteru era la service, dar nu facea operatiuni complicate in ziua aia, ca de.. era sarbatoare. Da o deblocare, o curatare de tastatura mergea, D-zeu trecea cu vederea  =))

Oare chirurgul de la Urgente are voie sa opereze un frizer in zi de sarbatoare? As vrea sa vad o situatie in care un frizer este victima a unui accident auto si vine ambulanta si-l ia repede de-l duce la urgente, da' acolo vine chirurgu si-i zice: 'azi decat coasem copci la subtiori, nu facem operatii complexe - tu ai sfeclit-o cam rau -  poate maine!' :inteligent:

Inteleg ca la nivel personal unii pot alege sa faca ori sa nu faca treaba in casa, sa spele rufe .. puii mei, orice, da' mi se pare inadmisibil ca o afacere sa se bazeze pe superstitii. Ca totusi frizeria e o afacere. :-?
« Ultima Modificare: 17.Apr.2012, 08:48:56 p.m. de Batranul »
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Laurentiu

Oare chirurgul de la Urgente are voie sa opereze un frizer in zi de sarbatoare? As vrea sa vad o situatie in care un frizer este victima a unui accident auto si vine ambulanta si-l ia repede de-l duce la urgente, da' acolo vine chirurgu si-i zice: 'azi decat coasem copci la subtiori, nu facem operatii complexe - tu ai sfeclit-o cam rau -  poate maine!' :inteligent:
Batrine, nu putem judeca oamenii dupa noi ci dupa modul cum au fost crescuti si educati. Unii sint credinciosi, altii sint atei. Nu putem fi la fel. Unii, poate de-a lungul timpului si-au dat seama ca lucrind in zi de sarbatoare, chiar daca sint sau nu credinciosi, nu le iese treaba cum trebuie.

Si acum sa discutam exemplul tau: o tunsoare poate fi aminata chiar si o saptamina insa cu viata unui om, nu te poti juca. Poate si Dumnezeul fiecaruia trece cu vederea cind incerci sa-ti salvezi aproapele; doar face parte dintr-una din cele 10 porunci.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Batranul

Eu am MARI  rezerve ca transformarea oricarei sarbatori religioase in prilej de frecat menta are ceva de-a face cu credinta.

Dar asta ar insemna sa judec dupa mine. ;)
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Laurentiu

...transformarea oricarei sarbatori religioase in prilej de frecat menta
Aici cam ai dreptate. Tot calendarul e plin de sarbatori insa Pastele si Craciunul nu cred ca intra in categoria "oricarei sarbatori religioase". ;)
  • Suzuki SX4