Deci sa revenim (am mai zis dar mai zic .. ca nu sunt patriot sau ceva de genul asta .. si eu poate o sa plec din romania la momentul potrivit daca o sa fie nevoie
)
Pai in viata asta incet incet am inceput sa ma bucur de orice si acum ma bucur ca nu traiesc in tarile enumerate de tine cum m-am bucurat aseara ca nu am primit un claxon de la cel care m-a asteptat sa ies din parcare
Eu am fost pe principiul ca daca te duce capul te descurci oriunde chit ca e Romania chit ca e SUA sau Canada ... atata timp cat pe TINE (general vorbind) te limiteaza tara asta si tu stii ca poti mai mult numai ca in tara asta nu poti sa te dezvolti cum trebuie atunci ai tot dreptul sa pleci (iar general vorbind acest TU este la mod general sa nu se inteleaga altceva)
Eu am primit la un moment o oferta sa plec in Anglia ... dupa ce m-am interesat de chirie / mancare / transport mi-am dat seama ca 2700 de lire era foarte putin
, dupa aceasta experienta m-am mai interesat de una alta gen Olanda, Austria, Germania si iar am avut surpriza sa vad ca nu e asa de roz cum pare ... asa ca m-am gandit ce am eu de oferit ca sa merit un salariu de 4000 de eur in alta tara si mi-am dat seama ca mai am de invatat dupa care m-am gandit la ce trebuie sa renunt pentru acei bani si de ce ... si tot stau sa ma gandesc ca prostu asa .. ma duc in alta tara sa:
- castig mai bine ? (viata = bani?)
- sa ma vada toata lumea ca pe un strain? toaaaaaaaaata viata mea ?
- copilul meu sa aiba un viitor mai bun? dar la scoala sa il arate cu degetul ca e strain? (asa se intampla peste tot nu numai la noi
)
- sigur nu pot face in Romania ceva?
- daca acolo primesc un sut in fund .. unde ma duc ? ma intorc in Romania ? imi scade increderea in mine ?
- respect ? .. cine ma respecta pe mine care vin din romania ?
Punand in balanta tot ce e mai sus si nu numai eu mai am de stat prin tara
(a fost o mica poveste cu dorinta mea de plecare din romania)
LE: Deci nu sunt mandru ca traiesc in Romania nu pot sa-ti dau exemple pur si simplu am o problema cu oamenii care se plang toata ziua si cauta vinovati in stanga si dreapta .. ATAT
(acum am vazut LE-ul tau:P)