0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
A, si inca ceva, un cuvant care ar trebui scos din dictionar - rusine. Sa ajungi intr-o functie sau post pe cai laturalnice sau pe bani si sa n-ai nici cea mai mica jena, asta da impertinenta.
majoritatea bugetarilor (indiferent de domeniul in care activeaza) aveau salarii mult mai mari decat pozitii similare in domeniul privat.
In plus, faptul ca in tara asta inginerii nu se ocupa cu ingineria (cum este si cazul meu) denota faptul ca nu se construieste si nu se realizeaza activitati industriale - economia nu merge doar cu bugetari, cu constructii de case si vanzare de ferrari.
Asadar, faptul ca in orice colectiv de bugetari sunt oameni ajunsi acolo pe bune, din pasiune, din placere samd sunt si oameni ajunsi pe bani va duce la scindari in cazul miscarilor sindicale/greve. Pentru ca niciodata unu intrat pe bani nu o sa intre in greva. Asta, cred eu ca e unul din motivele principale pentru care grevele/mitingurile in Romania ultimului an au fost un mare fas.In plus, faptul ca in tara asta inginerii nu se ocupa cu ingineria (cum este si cazul meu) denota faptul ca nu se construieste si nu se realizeaza activitati industriale - economia nu merge doar cu bugetari, cu constructii de case si vanzare de ferrari.
E inadmisibil sa iti tii masina in parcare, astupata de zapada si sa vina altcineva sa ti-o curete.
atunci cand nu deranjeaza fluenta traficului vehiculelor sau pietonilor.[/url]