Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709131 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

@sxtelu, din pacate trebuie sa-ti dau dreptate...  :(

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
@sxtelu, din pacate trebuie sa-ti dau dreptate...  :(

Din păcate ?
Eram convins că eşti în fanclubul meu ...
Glumesc desigur dar e haz de necaz...De cînd mă ştiu îmi pisează ăştia creierii cu noua revoluţie agrară, revoluţie industrială, omul nou, perestroika, capitalism, privatizare, restructurare, modernizarea statului...
Plătesc grămezi de bani pe o asigurare de sănătate din care mă aleg doar cu un examen anual detaliat (mulţumesc lui Dumnezeu, nici nu vreau mai mult în ce mă priveşte !) dar speram ca de restul banilor să le construiască ospicii fumoase, moderne, luminoase şi excelent dotate în sânul naturii, să se joace acolo de-a napoleon, decebal, bill si monica, să spele dimineaţa pe dinţi bustul lui Carol Davilla de pe hol, etc...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabyral

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32

La New York daca cineva iese cu cainele pe strada fara acte, lesa si maturica+faras e pasibil de amenda 300$. Idem, daca nu strangi mizeriile facute de caine pe spatiul public.

Idem la Romanica(amenzile date de militieni comunitari cu 4 clase)... numai ca la aia, primaria amenajeaza spatii ingradite special pt caini chiar in centru(intrarea cu taxa sau fara) cu bancute, pungi si cosuri de gunoi. La noi locurile de plimbat cainii sunt pe la marginea orasului,fara cosuri de gunoi, pline de boscheti vizitati de "homles" care de la doze la otrava lasa de toate. Pe cine tragem noi la raspundere daca "prietenul necuvantator" mananca ceva de pe jos si moare sau il tratam de milioane de lei??? Curatenia orasului o platim...de facut...vax...
In alta ordine de idei... mai rabdati putin... pana la toamna...trageti dopu' la vana...sa vedem daca mai pluteste vaporu'...
"Atunci cand te preocupi de "binele" si "raul" tovarasilor tai, deschizi rautatii o poarta spre inima ta."(Arta Pacii – Morihei Ueshiba)

Offline adir

Da, la toamna se scufunda vaporul, vine distrugatorul in schimb. Amagiti-va ca ceilalti sunt mai buni.

Ati uitat de tunurile trase de comunistii ceilalti?
  • SX4

Offline Laurentiu

Totusi, unii o duc bine in Romania si nu sint nomenclaturisti:

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

Totusi, unii o duc bine in Romania si nu sint nomenclaturisti:

Din filmulet nu mi-am dat seama, la ce/cine te referi?

Offline Laurentiu

la ce/cine te referi?
La locuitorii urbei.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ASZ

Intrebarea la care nu am gasit raspuns in clip: cine o duce bine ???

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Probabil cei care evită să se alăture unui protest întemeiat și de bun simț !
Iar Laurențiu a insinuat că bunăstarea, respectul din partea autorităților publice locale și centrale și viața minunată, plină de satisfacții și împliniri pe care giurgiuvenii o trăiesc îi fac nereceptivi la chemarea la protest...Cum zicea ziaristul „aveam senzația că sunt în altă țară!” - ca și cum locuitorii urbei cu mai mulți câini decât oameni nu pricepeau limba în care acesta li se adresase și scrisese pancarta...
 ;-)
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain