Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709136 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adir

Citat
Ca sa ne mai racorim:
Gasesti asta racoritor?
Citat
Ion Scripcaru, strungar si lacatus mecanic din satul Uzunu (Giurgiu) nu gaseste de 4 ani, 15.000 USD pentru a si realiza inventia epocala (pâna la proba practica): motorul care nu consuma nimic! Acesta ar trebui sa functioneze pe baza gravitatiei, fiind în fapt-instalatie mecanica amplificatoare de putere, capabila sa transforme forta statica gravitationala în lucru mecanic”.
Stungarul lacautus mecanic ce desfiinteaza fizica si realitatea insasi. Ce Einstein, ce realitate? Strungarul Scripcaru.
Un adevarat ghiveci in link-ul ala. Pacat de bietul Procopiu, sa fie pus in acceasi varza cu strungarul Scripcaru.
  • SX4

Offline bogdanb

Ion Scripcaru, strungar si lacatus mecanic din satul Uzunu (Giurgiu) nu gaseste de 4 ani, 15.000 USD pentru a si realiza inventia epocala (pâna la proba practica): motorul care nu consuma nimic! Acesta ar trebui sa functioneze pe baza gravitatiei, fiind în fapt-instalatie mecanica amplificatoare de putere, capabila sa transforme forta statica gravitationala în lucru mecanic”.

Exista pe net reclame cu un dispozitiv pe care il bagi intr-o priza si aparatele din oricare alta priza consuma brusc mai putin . Energia astfel economisita este consumata de motorul lui nenea ala de la Uzunu :-))
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Silfax

Citat
Exista pe net reclame cu un dispozitiv pe care il bagi intr-o priza si aparatele din oricare alta priza consuma brusc mai putin . Energia astfel economisita este consumata de motorul lui nenea ala de la Uzunu :-))

Modelul corect de la noi este cel in care bagi in priza orice vrei si se consuma de la vecinu' :D
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Laurentiu

Discursul inainte de alegeri (citit normal - de sus in jos)

in partidul nostru politic, ne respectam promisiunile
doar imbecilii pot crede ca
noi nu vom lupta impotriva coruptiei
pentru ca, un lucru e sigur pentru noi:
cinstea si transparenta sint fundamentale pentru atingerea idealurilor noastre
vom demonstra ca e o mare prostie sa crezi ca
mafia va contina sa faca parte din guvern ca in trecut
va asiguram, fara umbra de indoiala, ca
dreptatea sociala va fi scopul principal al mandatului nostru
cu toate acestea, exista inca oameni prosti care isi imagineaza ca
guvernarea sa fie posibila in continuare
cu aceleasi vechi smecherii politice ale pedelistilor
cind ne asumam puterea, facem totul pentru ca
sa se termine cu situatiile privilegiate si cu traficul de influenta
nu suportam in nici un fel ideea ca
poporul va flaminzi , taind pensiile si salariile
ne vom indeplini misiunea chiar daca
rezervele economice vor fi complet epuizate
vom exersa puterea pana ce
veti intelege ca incepand de acum
noi sintem partidul PDL, victorios in alegeri

SURPRIZA o aveti daca cititi fiecare rand de jos in sus !

Sa vezi ce surpriza o sa fie daca cele de mai sus se vor intimpla....
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanb

Sa vezi ce surpriza o sa fie daca cele de mai sus se vor intimpla....

Mai are cineva impresia ca nu se intampla deja?  >:)

Oricum...
La New York daca cineva iese cu cainele pe strada fara acte, lesa si maturica+faras e pasibil de amenda 300$. Idem, daca nu strangi mizeriile facute de caine pe spatiul public.
In alte orase din State, parcarea pe locurile destinate  persoanelor cu dizabilitati costa 100$...pentru prima abatere! A doua costa 10$ plus 90 zile de munca in folosul comunitatii.
Noi in Romanica nu ne batem capul cu astfel de prostii, ci doar cu lucruri importante. Ca de exemplu, un oarecare palamentar, altminteri apreciat artist acum 20 de ani, care a propus o lege impotriva folosirii in reclame a colindelor sau a unor simboluri nationale ca de exemplu Ateneul, statuia lui Mihai Eminescu, samd...
Ma intrebam de cand am rezolvat noi celelalte probleme si am ajuns ca asta sa fie singura preocupare ramasa... dar mi-am dat seama ca celelalte le vom rezolva peste 100 de ani cand vom fi la nivelul de acum al societatii din State...
« Ultima Modificare: 30.Dec.2011, 08:36:47 p.m. de bogdanb »
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

Noi in Romanica nu ne batem capul cu astfel de prostii, ci doar cu lucruri importante.
Cine sa se mai ocupe si de astea daca toate serviciile vor disparea ? Din cite am auzit, vor ramine doar ministerele active.  :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Silfax

Nu sunt un fan al lui CT Popescu, dar admir caracterul literar in care este descrisa mai jos, atmosfera de la Jean Monet. Din pacate, aceasta amprenta sociala se regaseste mai mult sau mai putin si in alte locatii din tara.

http://www.gandul.info/puterea-gandului/la-jean-monnet-fara-scandal-nici-macar-sexual-9033662
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline edy70

Mihai Giurgea   :-?
Bonus : comentariile fac 50% din articol !
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Mihai Giurgea   :-?
Bonus : comentariile fac 50% din articol !

De pe forumul Suzuki au mai fost linkuri către blogul acestui sociopat...
Pentru fani, recomand cu căldură MEIN KAMPF, este precum o simfonie pe lângă o manea, dacă o raportăm la eculubrațiile acestui individ cu copilărie nefericită !
Dacă trecem peste manipularea mediatică (o componentă a acesteia este embargoul informațional) și mai întrebăm ce se întâmplă pe la New York, Londra, Bruxelles pe prietenii noștri, putem concluziona că  acel capitalism înțeles de blogăraș ca necesitate de exterminare a celor mai necăjiți decât noi - este într-o criză profundă, posibil de gravitatea impasului în care a intrat comunismul în anii ”80...
Afirm asta cu maximă îngrijorare, îmi doresc pentru mine și copiii mei 5-10 ani de stabilitate, nu vreau prosperitate, revoluții, reforme...Doar stabilitate, calm, echilibru și ... umanism !
Oi fi prea pretențios ???
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain