Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709137 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Cred ca punem de-un club...  :cheers:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline hugbear

Ce cool ar fi:

"Intrati in clubul inexistentilor fara cont de facebook, pe www.facebookless.ro precum si pe pagina de facebook a clubului, http://www.facebook.com/facebookless:-))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline miocrl

sambata asta nu a mai curs apa la robinet..
cauza: au oprit-o la mai multe blocuri pt ca s-a spart o teava.
ma duc in spatele blocului  si vad muncitorii de la apa ca sapa cu excavatorul.. stau stau.. ma uit in groapa.. au demolat un tub de beton ce e folosit la canalizare.. l-au chitit inapoi .. aproximativ doar.. au pus niste pungi de nailon  de la supermagazin peste ca sa nu intre panantul in gauri petru ca nu au mai pus beton peste..apoi pamant..
au sapat mai departe.. pana cand au gasit gaura cu pricina.. au facut un dop din lemn ca o pana au batut-o inuntru si apoi au astupat gaura(gouroiul) si au plecat acasa..  :-O

Offline Laurentiu

...au gasit gaura cu pricina.. au facut un dop din lemn ca o pana au batut-o inuntru si apoi au astupat gaura(gouroiul) si au plecat acasa..  :-O
Asta inseamna o interventie rapida cu materiale ZERO si eficacitate sporita. Mai pe romaneste s-ar traduce: sa faci din rahat bici sa mai si pocneasca. Doar nu vroiai sa inlocuiasca o teava intreaga cind altii erau deja in wk.  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Silfax

Asta e ca si faza din urbea mea, unde pe tronsoanele pe care se reabiliteaza simultan si conducta de apa si cea de gaze, au fost cel putin doua cazuri in care le-a iesit apa pe ochiurile de la aragaz... "Romania te iubesc!"
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Dacă tot s-a vehiculat în ultimele luni ideea că singura instituţie care mai funcţionează în ţara asta este SMURD-ul, iată că  domnul preşedinte nu a pierdut prilejul de a ataca la baionetă munca şi realizările unor oameni oneşti, profesionişti şi dedicaţi profesiei lor.
Se vede treaba că indivizii ăştia înveşmântaţi în roşu nu conspectează şi nu aplică în practică documentele programatice ale partidului...
Reţeta consacrată ar putea fi crearea unor structuri paralele din activişti fideli cauzei,  finanţaţi  generos, sprijiniţi printr-o campanie media în paralel cu discreditarea în aceeaşi zonă media a SMURD-ului şi punerea unor piedici, eventual legislative, aşa ... pentru tonus, amical...
Să vedem ce mai zice presa zilele următoare...
 :w
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Laurentiu

...singura instituţie care mai funcţionează în ţara asta este SMURD-ul...
Tot ce a mers bine in tara asta a fost adus cu pasi marunti si siguri la "0" (zero).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!