acum am vazut si eu ca mi-am luat un thumb down ca am dat exemple de niste tari mult mai naspa ca Romania
mie imi plac argumentele asa ca fara argumente acel thumb down e 0 ...
-----------
ieri seara am oprit la mega image si am parcat masina regulamentar .. langa mine s-a pus unu cu un Q7 destul de regulamentar si el (zic destul ca era oarecum pe diagonala) in spate un polo rosu parcat total aiurea (de care nu aveam loc sa ies) pana la urma am iesit din 150000 de miscari dar am iesit, in spatele meu m-a asteptat cineva sa ies si nu a dat niciun claxon si am ramas cu o impresie buna dupa aceasta "experienta" ... nu am primit niciun claxon
(dupa cum vedeti voi lucrurile trebuia sa ma enervez sa trantesc sa etc si sa zic ce tara de .. cum sa traiesti in asa ceva eventual sa la sparg roti etc sau sa-l astept pe ala cu polo si sa-l scuip ca suntem civilizati)
---------
tot aseara cand am intrat in rond la vatra luminoasa sau cum ii zice un pustulica cu un opel astra vorbea la telefon si mergea incet pe prima banda eu eram pe a2a ... cand brusc intra si el pe banda mea .. am pus frana m-am enervat am inurat m-am calmat am trecut mai departe
(cred ca aici trebuia sa zic ceva de tara asta de .. )
exemple mai am dar din punctul meu de vedere sunt asa de banale si nu au nicio legatura cu tara sau cu oamenii din tara asta
deci imi sustin ideea pana la capat .... daca injurati tara unde sunteti nevoiti sa traiti faceti-o cu argumente nu ca nu stiu cine mi-a luat fata si in orice alta tara nu s-ar intampla asa ceva
de exemplu pot sa injur si eu tara asta minunata (si aici sa ma scuze iubitorii de animale) .. deci noaptea iti e frica sa te plimbi din cauza cainilor de ce nu face nimeni nimic ?
.. in tarile in care am fost eu pana acum nu am avut aceasta problema care pe mine ma scoate din minti