Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709092 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Nu sint deacord cu aceste "trei masuri":

1. Nu avem cistiguri atit de mari incit sa ne permitem masini in functie de trafic si scop. Romanul isi poate permite, cu toate ca acum a devenit un lux, doar o singura masina. Sint de acord insa sa nu se mai circule cu "autobuzele" sau "camioanele" prin orase.
2. Permisul de conducere sa fie ANULAT doar in cazul conducerii autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice (> 8/1000) si a drogurilor.
3. Daca-ti sare un HANDICAPAT de pe trotuar pe trecerea de pietoni fara sa se asigure exact cind esti in trecere, ti-ar conveni sa-ti anuleze permisul ???

Hai sa nu ne limitam doar la ce fac altii si sa gindim putin mai mult fata de situatia reala de la noi.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

Trebuie facut ceva pentru reducerea numarului de accidente, dar masurile amintite acolo nu cred ca vor avea acest rezultat. Si nu sunt ok si din alte puncte de vedere daca le analizati putin in detaliu.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Sunt perfect de acord că trebuie instaurată o oarecare disciplină în trafic, primele măsuri cred că ar viza respectarea legislației în vigoare la acest moment și egalitatea tuturor în fața legii . Între timp putem perfecționa cadrul legislativ !
Autorul celor 3 propuneri nu stăpânește, cu siguranță, ceea ce legislația penală explică ca fiind formele vinovăției...
Prea înfierează culpa deși intenția este forma mai gravă a elementului subiectiv al infracțiunii...
Părerea mea ! :w
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline adrian_r5

Ucigaşul cu BMW şi-a redus singur pedeapsa

Andrei Andronie (20 de ani) a refuzat să i se recolteze probe biologice după ce a omorât doi oameni cu maşina pe Calea Floreasca. Astfel, el riscă o pedeapsă mai mică decât dacă se dovedea legal că era beat.
Autorul teribilului accident rutier petrecut sâmbătă noaptea pe Calea Floreasca din Capitală, în urma căruia şi-au pierdut viaţa două persoane, ar putea scăpa cu o pedeapsă mai mică în urma unei lacune a legislaţiei penale româneşti. Asta pentru că anchetatorilor le va fi greu să demonstreze faptul că Andrei Andronie era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii tragediei.
Andrei Andronie a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru ucidere din culpă, duminică, după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au decis acest lucru. Avocata inculpatului, Liliana Constantin, a depus recurs, care se va judeca zilele acestea la Tribunalul Bucureşti. Ea vrea ca Andrei Andronie să fie cercetat în libertate, susţinând că tânărul nu este vinovat de producerea accidentului, ci şoferul maşinii marca Seat, lovit de Andrei Andronie înainte de a fi catapultat în taxi.
Mai mult, ea a subliniat faptul că tatăl lui Andrei, bancherul Jean Andronie, este grav bolnav şi nu suportă gândul că fiul său este un infractor. El l-a contactat pe tatăl taximetristului ucis în accident pentru a-şi cere scuze şi pentru a-i cere îngăduinţa să participe la înmormântare.
« Ultima Modificare: 10.Nov.2011, 11:26:41 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline adir

Veneam astazi dinspre Arad spre Oradea... pe intuneric... si cand am trecut peste culmea unui deal, cu cine m-am intalnit? Bineinteles, cu un individ cu multi cai putere si foarte putini neuroni, care se apucase sa depaseasca coloana de masini pe portiunea cu depasire interzisa. Am ratat accidentul la mustata, eu deja iesisem de pe sosea cu rotile din dreapta, a intrat in fuctiune ESP-ul, simteam cum aluneca rotile pe partea dreapta, eu franasem ca mai aveam ceva si eram oprit, celalalt nici vorba. Noroc ca ala pe care l-a depasit s-a ferit si el, si astfel a avut loc printre noi.

Ii urez cretinului sa mai faca asa, dar data viitoare sa se intalneasca cu un TIR.
  • SX4

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
No comment...

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
Ultimu' nu-i "rroman", ca-l cheama "Murganasy".. Ar putea fi chiar de-al lor...  ;)
Ce ti-e si cu numele astea...

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Nu stiu domnu' @SGD, dar lista este una "rautacioasa"! Iti imaginezi ca nu toti infractorii is romani, nu? In partea de NORD a Montrealului nu e seara fara un conflict intre negrii, chiar si cu focuri de arma... sa nu mai zic de mafia italiana...

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14586
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
N-am mai gasit postarea lui @RexkrokiDAU in care isi manifesta dorinta sa vada ce-a zis printul Charles despre Romania (probabil s-a pierdut in incidentul cu serverul). Am gasit in schimb un link la respectivul film.

http://www.gandul.info/interviurile-gandul/probabil-cel-mai-frumos-film-despre-romania-wild-carpathia-sau-cum-a-facut-printul-charles-din-tara-noastra-bijuteria-coroanei-8890126

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice