Ca tot cred ca toata lumea a vazut imaginile cu accidentu' chiar nimeni n-a remarcat ca in dreapta era mai bine de 1 m? ....
Asta spuneam si eu unui amic astazi. Cu un pic de experienta si reflexe bune acest accident nu ar mai fi fost atat de tragic.
Dar ... as acuza un pic si doctorul lui Stefan Huidu. Dupa o comotie mult mai usoara ca a lui, la 20 de ani, medicul mie mi-a spus sa nu conduc 2 ani ! In plus ce reflexe sa cerem unui sofer de 65 de ani ?
Cunosc zona si am mers cu ML 320 si va rog sa credeti ipoteza ca Huidu avea viteza, iar cauciucurile erau catastrofale pt. ca erau de vara. Daca era din scurt nici un sistem electronic nu te salveaza.
In plus am inteles ca un participant la trafic a declarat ca Huidu a mai gresit odata cateva zeci de minute mai inainte, a taiat fata cuiva deoarece venea un automobil pe contrasens. Drept pentru care l-ar fi lovit cel din spate usor in bara.
Sunt prea multi factori care au contribuit la un astfel de accident a.i. sa fie atat de tragic.
Judecand subiectiv as dori ca Huidu sa nu pateasca nimic. Obiectiv insa ... as dori ca judecata sa fie corecta. Ar fi un exemplu pentru multi smecheri, cu toate ca numai "cocalar" nu este Stefan.
Chiar este ghinionist baiatul asta.