Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709055 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Eu merg in continuare pe ideea ca nu a derapat,tinand cont ca pe jos era doar ud,nu inghetat sau zapada. [...] O masina ca asta(Mercedes ML) ... nu-ti dau voie sa derapezi asa usor...
Indiferent de viteza cu care circuli, cu cit drumul este mai alunecos, la masinile dotate cu ABS, cu atit viteza cu care esti in frinare se apropie de viteza cu care circuli (se evita blocarea rotilor in vederea pastrarii controlului asupra directiei).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Astea nu au doar ABS.
Uite aici o selectie cu dotarile standard ale masinii lui:
http://www.autobook.ro/masini-noi/mercedes-ml-350-cdi-2010-dotari-standard.html
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

Astea nu au doar ABS.
Indiferent cu ce sisteme este dotata masina, principalul obiectiv este sa nu ajunga sa se blocheze rotile =>
Citat
cu atit viteza cu care esti in frinare se apropie de viteza cu care circuli
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Banuiesc ca a franat si nu a mai avut unde sa traga de volan pentru a evita impactul.
Ca tot cred ca toata lumea a vazut imaginile cu accidentu' chiar nimeni n-a remarcat ca in dreapta era mai bine de 1 m? Ori el, ori cei din Logan aveau tot locul din lume pentru a evita accidentul.
Deci, eu zic ca a fost ceva foarte din scurt...deci poate fii luat in calcul si un eventual derapaj.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline M_TM

Din dotarile ML-ului se pare ca lipseste SAT-ul,care ar fi rezolvat problema liu Huidu si nu numai... :inteligent:

Offline shpeedy

@M_TM: SAT ??? :-/
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline bisti

Din discutiile cu cativa amici ai mei a reiesit ca Huidu era un vitezoman inrait. Asa ca derapajul din cauza vitezei excesive si a conditiilor meteo este principala cauza a accidentului.

Offline netcity

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
Ca tot cred ca toata lumea a vazut imaginile cu accidentu' chiar nimeni n-a remarcat ca in dreapta era mai bine de 1 m? ....

Asta spuneam si eu unui amic astazi. Cu un pic de experienta si reflexe bune acest accident nu ar mai fi fost atat de tragic.

Dar ... as acuza un pic si doctorul lui Stefan Huidu. Dupa o comotie mult mai usoara ca a lui, la 20 de ani, medicul mie mi-a spus sa nu conduc 2 ani ! In plus ce reflexe sa cerem unui sofer de 65 de ani ?

Cunosc zona si am mers cu ML 320 si va rog sa credeti ipoteza ca Huidu avea viteza, iar cauciucurile erau catastrofale pt. ca erau de vara. Daca era din scurt nici un sistem electronic nu te salveaza.
In plus am inteles ca un participant la trafic a declarat ca Huidu a mai gresit odata cateva zeci de minute mai inainte, a taiat fata cuiva deoarece venea un automobil pe contrasens. Drept pentru care l-ar fi lovit cel din spate usor in bara.

Sunt prea multi factori care au contribuit la un astfel de accident a.i. sa fie atat de tragic.

Judecand subiectiv as dori ca Huidu sa nu pateasca nimic. Obiectiv insa ... as dori ca judecata sa fie corecta. Ar fi un exemplu pentru multi smecheri, cu toate ca numai "cocalar" nu este Stefan.

Chiar este ghinionist baiatul asta.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Suzuki Vitara, motor J20A, 1997,
anvelope resapate MT restul stoc. YO4SCY - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Offline M_TM

@M_TM: SAT ??? :-/
SISTEM ANTI TERIBILISM ,sau orice mai incepe cu T,ca altfel nu te poti numi cand mergi ca tontu cu viteza si mai ai si familia langa tine..si nu ai tot timpul sansa sa vina pe contrsens doar buburuze...mai sunt si  gandaci mai mari ,pe care chiar nu 'i deranjeaza un frontal cu ml , bmw sau mai stiu io ce.
Sincer,imi pare rau de necazul lui Huidu..dar..parca si de bietii oameni care nu mai sunt...chiar...trei suflete totusi...
« Ultima Modificare: 17.Oct.2011, 09:05:37 p.m. de M_TM »