Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709027 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

- Nu doresc nici dusmanilor mei ( daca or fi ) un accident grav de genul asta, dar sa fi cu sotia, copilul si inca o persoana, iar tu sa recidivezi cu o asemenea inconstienta o manevra extrem de periculoasa....  :(
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Anna

• Full Member
  • Mesaje postate: 232
  • Gen: Femeie
Din pacate, mai nou anunta la tv ca Huidu lua calmante zilnic si ca nu prea-si revenise dupa accidentul de ski. Bine, parea vizibil si in timpul emisiunilor ca parca nu mai era intreg la minte din pacate.

Cred ca nu a vrut sa faca ce a facut, asta-i clar, dar cred ca toata lumea ii plange lui mila si pomenesc de ghinioanele lui dar totusi 2 persoane au murit si o a treia este grav ranita.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Daca e vinovat, si din primele declaratii ale militiei ar parea ca e, trebuie sa plateasca...stiu ca toata lumea voebeste de ghinionul lui..ca de 6 ani e implicat in tot felul de evenimente neplacute...dar totusi 2 oameni au murit :(
Plus ca @danker are dreptate..esti cu toata familia dupa tine si in consitiile alea meteo tu bravezi!?!

Sent from my iPad
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline M_TM

..si cand stai sa te gandesti ca, probabil,cele doua victime se rugau pentru sanatatea lui Huidu  cand a fost beleaua din Austria..
Se pare ca 'teribilismul "e un mod de  condus la Huidu. A fost prins..hehe..dar de cate ori NU a fost agatat de politieni..
Stilul de condus si cu problemele vizibile pe care le are la "doing.doing"(parca asa zice in emisiune) nu il recomanda sa fie purtator de permis auto. Dar cine poate sa ia o asa masura?..mai ales  cand e vorba de o vedeta din... TARA UNDE SUNT NEVOIT......
Sunt convis ca o sa scape foarte ieftin...

Offline sfichiu

O sa scape,asa cred.sotia lu raposatu Paunescu  a fost cumva sanctionata? :-?
  • VITARA S ,Matiz

Offline Anna

• Full Member
Eu nu am nimic cu Huidu, a fost teribilist din pacate, dar mi s-ar parea strigator la cer sa scape basma curata. Deja e prea mult...

Offline ASZ

Accidentul s-a produs intr-o curba foarte prost facuta (am vazut multe accidente in acea zona)si cred ca nu a depasit linia continua voit , ci a derapat din cauza vitezei si a carosabilului umed.
Evident ca este vina lui (cand esti cu familia trebuie sa conduci de 2 ori mai prudent...) si ramane regula aiurita conform careia in astfel de accidente platesc cei nevinovati :( ... imprudenta celora vinovati.
Una peste alta, nu ma bucur de necazul nimanui !!!

Offline Anna

• Full Member
Se pare ca de dimineata a murit si a treia persoana din Logan, care fusese in coma indusa. Deci au rezultat 3 morti din pacate, in urma acestui accident...

Offline Laurentiu

Se pare ca de dimineata a murit si a treia persoana ...
Au certificat asta acum la radio. 3 persoane decedate in urma accidentului.
Eu zic sa nu judecam inca omul pina nu se cunosc adevaratele cauze. Si eu am facut un mic accident anul trecut, usor ce-i drepta dar tot accident se numeste si tot nu-mi dau seama cine a fost vinovat. Ceasul rau, pisica neagra si eu care ma aflam la locul si timpul NEpotrivit in acel moment.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Eu merg in continuare pe ideea ca nu a derapat,tinand cont ca pe jos era doar ud,nu inghetat sau zapada.El a depasit a ajuns si in curba si ....impact frontal.O masina ca asta(Mercedes ML) este plin de tot felul de sisteme electronice care nu-ti dau voie sa derapezi asa usor,asta poate doar la viteze foarte mari unde nu-si mai au rostul.Banuiesc ca a franat si nu a mai avut unde sa traga de volan pentru a evita impactul.
Parerea mea.Il consider 100% vinovat in momentul acesta.
Go Terios!!!:)