Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709025 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

@edy70

toata stima mea pentru raspunsul de mai sus.   :clap:

Cand majoritatea dintre noi vom gandi astfel vor disparea si majoritatea motivelor ce ne fac sa postam in acest topic.
« Ultima Modificare: 14.Oct.2011, 11:13:52 a.m. de rexkrokiDAU »

Offline bogdanb

Doar o precizare colaterala, spre stiinta celor care nu au copii, sau daca au nu le pasa de cresterea acestora: foarte multe scoli si gradinite (cel putin pe aici prin Bucuresti) organizeaza aproape in fiecare saptamana tot felul de manifestari pentru copii, ghici unde... in propriul sediu?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline ASZ

Pacat ca doar in Capitala se ocupa cei de la gradinite asa de serios de copii ....
In 5 ani de gradi niciodata nu am prins asa ceva la Cluj :(
Apropo .. azi e inchisa circulatia in centrul Clujului, pt. ca erste crosul ... firmelor :)
Iar weekendul trecut a fost pt. inaugurarea ClujArena ...

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

Adevarul ca e foarte greu sa gasesti o paine buna in Romania. Cel putin in cartierul unde locuiam in Bucuresti nu am gasit asa ceva. 

Offline Batranul

Eu imi fac singur painea de vreun an de zile si nu regret nici o secunda decizia pe care am luat-o.

In plus, am ajuns in stadiul in care nu dureaza mai mult de 2 min sa pun de-o paine - asa ca pica scuza cu 'nu as avea timp'. Si daca vrei sa rupi rutina unei paini monotone, ai destul loc de joaca (vezi site-ul din semnatura).

Spor sa aveti.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline csb

Poti gasi paine buna si sanatoasa, la brutariile locale (nu cele din supermarket) care fac productie mai mica dar de calitate.
Daca cupmeri de la producatori mari care fac zeci de mii (nu vrea sa dau exemple), siguri ai tot felul aditivi pt o paine "sanatoasa".
Din pacate multi cred ca daca cumpara ex. toast de la un producator cunoscut au calitate, dar cat de buna poate fi daca e facuta la Bucuresti si to o iei la Timisoara "proaspata" ca in prima zi.
Inca o data recomandare este sa fie producator local. Pana acu 2 ani am lucrat in domeniu si de aceea imi permit sa dau sfaturi ;)
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

Offline Silfax

Tot la recomandarea unui producator local, mi-am luat masina de facut paine, inca de acum un an. Mi-a recunoscut ca fara "prafuri" nu rezisti pe piata in ziua de azi. Iar acum doi ani, inca era bine....
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

Dupa accidentul de la ski, Huidu nu cred ca mai e intreg la minte.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!