Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709026 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

...te referi la mistret  >:)
Sigur, la sarcul mistret ce-a vrut sa puna piedica avionului. :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Silfax

Repost:

Nu mai stiu ce scrisesem in msg. initial, dar oricum nu mai conteaza, scurt metrajul vorbeste de la sine.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline bogdanb

Duminica prin capitala noastra draga s-a circulat kakuru de pe la primele ore. Scurt timp am aflat si de ce: traficul era complet blcat de la Piata Unirii pana la piata Alba Iulia pe bulevard si de la Unirii pana la Vacaresti pe cheiul Dambovitei. Motivul: o mana de cretini si de hodorogi pe care-i cauta moartea pe acasa ii apucase alergarea prin oras duminica pe ploaia aia mocaneasca !!  :-O
Mai mare bataie de joc nu am vazut: sa trebuiasca sa ocolesc 10km si sa pierd in trafic 20min. ca sa traversez o strada sa ajung acasa!!! Daca asta inseamna civilizatie, eu unul o dau dreaku si ma mut intr-o pestera din varful muntelui... :-t
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

si sa pierd in trafic 20min.
O timpenie din asta am intilnit si eu intr-o simbata de iunie AD 2011 la Mamaia unde blocasera un sens de circulatie pt. draqu stie ce cursa ciclista:

PS - celui care a dat thumb down la post-ul anterior nu-i doresc decit sa aiba parte de cit mai multe astfel de blocaje in trafic iar ca bonus in acele momente sa simta o nevoie acuta de a merge la wc  >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline edy70

............ Motivul: o mana de cretini si de hodorogi pe care-i cauta moartea pe acasa ii apucase alergarea prin oras duminica pe ploaia aia mocaneasca !!  :-O
........................

Nu vreau sa fiu rau dar Campionatul National de Maraton si Campionarul International de Maraton  al Romaniei (au participat atleti din 42 de tari) merita o duminica in capitala noastra  :good:

PS. Vicecampioana Romaniei este o atleta din Zalau : Paula Todoran  :clap: :clap:

Si da, in acelasi timp a fost organizat si Campionatul National de Maraton ptr. Veterani  :D
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline bogdanb

Ce-mi plac mie tinerii teoreticieni care habar nu au de realitate...
Am facut un experiment duminica: am discutat cu zeci de oameni alesi aleator in diferite puncte de pe bulevard si ghici ce: toti fara exceptie, s-au aratat revoltati ca li s-a dat peste cap tot cartierul de o manifestare de care habar n-aveau. E bine sa dam peste cap ordinea a sute de familii din zona pentru distractia idioata a unora? O fi bine poate, daca te uiti din Zalau. Dar daca locuiesti pe o parte a strazii si trebuie sa faci un ocol de 20km ca sa iti duci copilul la gradinita de peste drum crede-ma ca nu ti se mai pare atat de amuzant.

Am o propunere constructiva, sa nu fiu acuzat de lipsa de spirit civic: propun ca astfel de manifestari penale de care nu au auzit decat participantii sa fie organizate in Zalau, Tandarei, Rosiorii de Vede. In Carei, Marasesti sau Pascani. Sau in orice alt oras care merita astfel de manifestari mult mai mult decat Bucurestiul. Iar noi sa fim lasati in pace sa ne vedem de ale noastre linistiti... :notlst:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
  • Gen: Bărbat

... sa trebuiasca sa ocolesc 10km si sa pierd in trafic 20min. ca sa traversez o strada sa ajung acasa!!!

...trebuie sa faci un ocol de 20km ca sa iti duci copilul la gradinita de peste drum crede-ma ca nu ti se mai pare atat de amuzant.

1. Teoretic, distanta ar trebui sa fie aceeasi, si e exagerat 10-20 km pt a ocoli acea zona (de la un capat la celalalt al Bucurestiului sunt 25 km ;) )
2. Evenimentul sportiv a fost unul international, asa cum a fost si intalnirea reprezentantilor NATO desfasurata in acelasi week-end, din cauza careia s-a modificat traseul maratonului pe ruta mentionata de tine.
3. Eu unul am aflat din mai multe surse (radio, TV, presa scrisa) despre acest eveniment, care de altfel se desfasoara in fiecare an, in aceeasi perioada ;)
4. S-a ales ziua de duminica, si dimineata tocmai pentru ca traficul nu este la fel de aglomerat cum este in celelalte zile.
5. Pentru o viata sanatoasa, faceti cel putin 30 de minute de miscare in fiecare zi :D

Offline adrian_r5

4. S-a ales ziua de duminica, si dimineata tocmai pentru ca traficul nu este la fel de aglomerat cum este in celelalte zile.
In cazu' prezentat de mine s-a ales simbata dimineata cind e aglomerat in Mamaia  >:) >:) >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline ASZ

Apropo ... cred ca ocolul a fost facut pt. alt motiv decat cel pomenit de tine @bogdanb ... "si anume sa-ti duci copilul la gradi". (era duminica ... nu ?)
Pot intelege ca e neplacut, insa e nevoie de mai multa toleranta ... pana la afirma ca e o manifestare "idioata". Poate ca daca era un concurs de tras prafuri pe nas ... sau de baut "slibovita" .. sa fie cazul sa o denumesti asa ... dar o manifestare sportiva care te-a inervat in asa hal ... e cam mult.
Parerea mea.

Offline edy70

.........................................
Si mie batranii bine ancorati in realitate.
Nu as fi vrut sa intru in polemica dar superioritatea asta ….. :-?
In prima faza  am crezut ca ai o suparare de moment ( pe care am inteles-o) si am incercat prin raspunsul meu anterior sa fac o informare neutra, simpatica a evenimentului care pentru “o mana de cretini si de hodorogi” “distractia idioata si penala” reprezinta incununarea stilului lor de viata si pentru unii, a profesiei lor  de sportivi.
Dar a persista in acelasi ton de discurs neintelegator, superior si persiflant si desigur, eu fiind un “tanar teoretician”, culmea nesimtirii, din provincie am sa fac o aroganta si sa-mi permit cateva remarci punctuale:
- o competitie de asemenea nivel (prinsa in calendarul IAAF) are nevoie de o infrastructura pe care din pacate numai orasele foarte mari  o pot pune la dispozitie
- o competitie de asemenea nivel (prinsa in calendarul IAAF) are nevoie de sponsori puternici care din pacate vin doar acolo unde expunerea este maxima
- tot traseul de desfasurare  a maratonului a masurat 10,548km  asa ca afirmatia “un ocol de 20km”  cred ca este exagerata
- civilizatie inseamna si toleranta
- pe langa cei nemultumiti o adresa cu fotografii a oamenilor fericiti  si presupun ca majoritatea sunt din Bucuresti
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.203099279763873.50520.147526661987802&type=3#!/media/set/?
- Bucurestiul merita o astfel de competitie, unii locuitori nu !
- sunt ardelean prin adoptie, pana la 35 de ani am trait in arealul Campina – Ploiesti si de cel putin 3-4 ori pe luna deplasari prin Bucuresti asa ca am ceva habar de cat de linistit se traieste prin zona.
- in Bucuresti gradinitele functioneaza si duminica ?  :D
- Pentru o viata sanatoasa, faceti cel putin 30 de minute de miscare in fiecare zi

Viata este frumoasa si scurta, bucurati-va de ea !
Din Ardeal, cu dragoste !
   :x :x
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.