Ce-mi plac mie tinerii teoreticieni care habar nu au de realitate...
.........................................
Si mie batranii bine ancorati in realitate.
Nu as fi vrut sa intru in polemica dar superioritatea asta …..
In prima faza am crezut ca ai o suparare de moment ( pe care am inteles-o) si am incercat prin raspunsul meu anterior sa fac o informare neutra, simpatica a evenimentului care pentru “o mana de cretini si de hodorogi” “distractia idioata si penala” reprezinta incununarea stilului lor de viata si pentru unii, a profesiei lor de sportivi.
Dar a persista in acelasi ton de discurs neintelegator, superior si persiflant si desigur, eu fiind un “tanar teoretician”, culmea nesimtirii, din provincie am sa fac o aroganta si sa-mi permit cateva remarci punctuale:
- o competitie de asemenea nivel (prinsa in calendarul IAAF) are nevoie de o infrastructura pe care din pacate numai orasele foarte mari o pot pune la dispozitie
- o competitie de asemenea nivel (prinsa in calendarul IAAF) are nevoie de sponsori puternici care din pacate vin doar acolo unde expunerea este maxima
- tot traseul de desfasurare a maratonului a masurat 10,548km asa ca afirmatia “un ocol de 20km” cred ca este exagerata
- civilizatie inseamna si toleranta
- pe langa cei nemultumiti o adresa cu fotografii a oamenilor fericiti si presupun ca majoritatea sunt din Bucuresti
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.203099279763873.50520.147526661987802&type=3#!/media/set/?
- Bucurestiul merita o astfel de competitie, unii locuitori nu !
- sunt ardelean prin adoptie, pana la 35 de ani am trait in arealul Campina – Ploiesti si de cel putin 3-4 ori pe luna deplasari prin Bucuresti asa ca am ceva habar de cat de linistit se traieste prin zona.
- in Bucuresti gradinitele functioneaza si duminica ?
- Pentru o viata sanatoasa, faceti cel putin 30 de minute de miscare in fiecare zi
Viata este frumoasa si scurta, bucurati-va de ea !
Din Ardeal, cu dragoste !