Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 709022 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline edy70

Alba ca Zapada  X-(

http://mihailneamtu.ro/crez/

A se vedea si lista de linkuri, mama lor de pupinbasisti  >:)(citez din clasici http://www.mircea-badea.ro/blog/)

:-)) :-)) :-)) Atentie intre 2:48 si 3:40  :-)) :-))

:pardon: :pardon:
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline adrian_r5

Iasi: Un avion a lovit un porc mistret pe pista aeroportului

Porcul mistret a intrat prin gardul de sarma ghimpata. Nu avem cum sa-i pazim. Trebuie pus un gard metalic, pentru protectia pistei, insa nu sunt bani. Avem nevoie de fonduri europene pentru asta", a explicat vineri, presei, Gheorghe Corjauteanu, directorul aeroportului iesean.

Offline Laurentiu

Trebuie pus un gard metalic, pentru protectia pistei, insa nu sunt bani.
Se poate rezolva mult mai usor lasind gardul existent. Pacat ca nu se mai uita nimeni pe "Animal Planet".  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Silfax

Nu vrea nimeni de la aeroport sa recunoasca adevarul.... va spun eu, se lucra de zor la transpunerea in realitate a zicalei "cand o zbura porcul". Totul a mers brici pana la faza de imbarcare, cand animalul nu a mai avut rabdare sa opreasca avionul... 
Partea buna a lucrurilor este ca maine pe rutele Tarom ce pleaca din Iasi, pasagerii se vor delecta cu preparate traditionale vanatoresti. :)
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Laurentiu

...maine pe rutele Tarom ce pleaca din Iasi, pasagerii se vor delecta cu preparate traditionale vanatoresti. :)
Nu a venit si IGAS sa spuna ca a avut loc un act de braNconaj ??? :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Silfax

Nu vine pentru ca cei de la Tarom au permis de port-ATR42 , deci sunt in legalitate. Acum pilotii asteapta cu nerabdare sa se deschida sezonul la caprioana si vulpi.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14590
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nu a venit si IGAS sa spuna ca a avut loc un act de braNconaj ??? :)

Nu, dar a venit Funeriu. Era in avion.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Nu, dar a venit Funeriu. Era in avion.
Mai bine venea tot guvernul in frunte cu pilotul sef si porcul sa fi ramas in viata. ;)
  • Suzuki SX4

Offline adrian_r5

porcul sa fi ramas in viata. ;)
Banuiesc ca te referi la mistret  >:)