A spus-o si Cristi de nenumarate ori si o spun si eu inca odata. Tara nu are nimic. Pozitia geografica, relieful, zacamintele, industria, infrastructura (aia cat era la sf anilor 80) toate creau premiza unui viitor mult mai bun decat cel pe care-l traim( vezi ungaria, polonia etc.) Vinovati ca am ajuns unde suntem sunt atat cai care ne conduc de 20 de ani, pentru care totul se rezuma la propriul lor interes, cat si o buna parte dintre noi. Eu zic ca nu avem nici un motiv sa ne comparam cu Mongolia sau mai stiu eu ce tara din lumea a treia. Daca vreti o comparatie trebuie facuta ca tarile din jurul nostru, care, desi au avut acelesi premize initiale, au ajuns mult mai departe decat noi. E greu, chiar imposibil, sa civilizezi un popor cand nu ai legi si nu are cine sa le aplice nici pe cele existente intr-o in tara in care munca politiei este zadarnicita de justitia care pune in libertate toti infractorii pe tot felu de motive penibile, intr-o tara care nu are un sistem de sanatate functional, unde faci 11 ore cu trenu intre Bucuresti si Sibiu si unde se fura tot ce se poate fura.