Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708971 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Legea spune asa:

Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice:
- conducerea pe drumurile publice a unui vehicul care nu corespunde din punct de vedere tehnic sau al carui termen de valabilitate a inspectiei tehnice periodice a expirat;

De aici eu inteleg ca poti avea ITP valabil dar masina sa se fi stricat de la efectuarea acestuia. Logic, nu?  In cazul de care vorbeam, cel referitor la defectarea sistemului de franare, tu ce faci cand constati ca ai frana doar la a treia sau a patra pedala? Incerci sa remediezi defectiunea sau mergi cu ea asa? Si chiar daca tie ti se pare logic si rational sa nu circuli cu masina asa sunt convins ca exista soferi care prefera sa circule cu masina asa, fara sa o repare, din varii motive pe care nu are rost sa le dezbatem aici. Si pentru acestia e normal sa existe sanctiuni, chiar daca ITP-ul e valabil.

Offline GabrielC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
Salutare,

Inteleg ca subiectul despre care scriu  nu se leaga de ultima conversatie, insa are legatura cu tema generala ( tara in care traim) respectiv:
Azi dimineata coborand sa plec spre birou am constatat ca autoturismul aflat in folosinta mea (abia achizitionat in mai a.c.) prezenta pe portiera din spate urme adanci de cheie , respeciv pana la tabla, in conditiile in care respect locurile de parcare si nu parchez in spatii de acces.
In orce situatie, chestia te scoate din minti..... dar pana la urma m-am calmat si mi-am promis ca daca vreodata voi fi martor la un asemenea eveniment, sa reactionez, indiferent a cui este masina supusa "tratamentului corectiv".
As fi foarte curios sa aflu cum poate sa arate un nevertebrat las si frustrat care nu are "oua"sa discute in contradictoriu cu proprietarul si apeleaza la aceasta subtila metoda de exprimare.
Daca vreodata ati fost sau veti fi martorii unui asemenea eveniment va rog sa imortalizati momentul  si sa faceti o poza individului, promit sa fac acelasi lucru (preferabil inainte de a-i invineti un pic ochii).

Concluzie:
O masina noua este intacta numai in primele 5 luni.... restul..... este vopsea pe cheie!

Numai de bine!

Offline Laurentiu

O masina noua este intacta numai in primele 5 luni.... restul..... este vopsea pe cheie!
La altii s-a intimplat si mai repede de 5 luni. E simbolul civilizatiei in care traim asa ca ..................
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Batranul

Ca sa nu te oftice o astfel de treaba, ideal e sa cumperi masina deja zgariata, asa cum am facut eu.

Mon frere, in schimb si-a luat-o de noua si s-a tot enervat de o gramada de ori pana acu cu zgarieturi mici/mari infundaturi si altele.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline macmat

Ca sa nu te oftice o astfel de treaba, ideal e sa cumperi masina deja zgariata, asa cum am facut eu.

Un pas in plus,in aceeasi directie ,ne-ar putea duce la concluzia ca poti fi chiar fericit daca ti-o cumperi noua si ti-o zgirii singur...... ;)

Offline rexkrokiDAU

Oare exista autocolante ce imita zgarieturile?  :D

Offline macmat

Offline rexkrokiDAU

Nu cred ca are efect.  Eu ma refeream la autocolante cu zgarieturi, ca e un fapt cunoscut ca pe pictorii cu cheia pe masina ii atrage o vopsea virgina. Daca ai deja zgarieturi pe ea sunt slabe sanse sa-ti imbogatesti colectia, decat poate cu unele nevinovate rezultate in vreo parcare de la vreo usa vecina deschisa cu marinimie.

Offline rexkrokiDAU

"In Romania termenul de civilizatie fotbalistica este inteles gresit si propavaduit asijderea de tot felul de condeieri a caror unica menire este doar sa faca rating, adica bani, fara sa mai conteze cum, de aici si nivelul jalnic al presei sportive de la noi care se cancanizeaza pe zi ce trece.
Dar uite ca opiniile unor astfel de personaje au contat si asa s-a ajuns ca la un meci ce s-a dorit o sarbatoare nationala, anumiti oameni sa ia niste decizii halucinante, din alte vremuri, care au facut ca suporterul roman sa nu poate intra cu tricolorul la un meci al Romaniei.

Mai mult decat atat materialele interzise de acestia, steaguri, fulare, esarfe erau aruncate la intrarea in stadion in tomberoane !!!

O imagine face cat 1000 de cuvinte…adevarat…TRICOLORUL aruncat acolo langa o punga de seminte si un pachet de biscuiti este oglinda societatii romanesti actuale, reprezinta perfect prioritatile din viata cetateanului modern pentru care usor, usor traditia, istoria, mandria de a fi roman nu mai au nici o importanta…asta daca au avut vreodata…"

Sursa.

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: