Salutare,
Inteleg ca subiectul despre care scriu nu se leaga de ultima conversatie, insa are legatura cu tema generala ( tara in care traim) respectiv:
Azi dimineata coborand sa plec spre birou am constatat ca autoturismul aflat in folosinta mea (abia achizitionat in mai a.c.) prezenta pe portiera din spate urme adanci de cheie , respeciv pana la tabla, in conditiile in care respect locurile de parcare si nu parchez in spatii de acces.
In orce situatie, chestia te scoate din minti..... dar pana la urma m-am calmat si mi-am promis ca daca vreodata voi fi martor la un asemenea eveniment, sa reactionez, indiferent a cui este masina supusa "tratamentului corectiv".
As fi foarte curios sa aflu cum poate sa arate un nevertebrat las si frustrat care nu are "oua"sa discute in contradictoriu cu proprietarul si apeleaza la aceasta subtila metoda de exprimare.
Daca vreodata ati fost sau veti fi martorii unui asemenea eveniment va rog sa imortalizati momentul si sa faceti o poza individului, promit sa fac acelasi lucru (preferabil inainte de a-i invineti un pic ochii).
Concluzie:
O masina noua este intacta numai in primele 5 luni.... restul..... este vopsea pe cheie!
Numai de bine!