Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708970 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Ok, renuntam la ridicari. Si ce facem atunci cu cei care daca parcheaza neregulamentar primesc amenda, si nu o platesc, ca li se falfaie si baga la inaintare chestia cu "nu sunt locuri de parcare domle"?

Offline Batranul

nordu salbatec are particularitatile lui: avem locuri de parcare destule. nici nu se mai ridica masinile acu - doar se blocheaza

in principiu nu am nimic contra ridicatului/blocatului atata timp cat asta nu reprezinta un abuz si atata timp cat sunt nesimtiti care parcheaza/stationeaza in intersectii, treceri de pietoni, trotuare samd

fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline miocrl

in judetul Timis politia umbla cu o platforma mobila de verificat franele. deci daca ai ITP bun si totusi nu iti mai merg franele poti incasa o amenda frumoasa de 600 de lei.

Offline rexkrokiDAU

De unde sti ca amenda e de 600 lei?

Offline miocrl

asa a patit-o un coleg

deci nu mai faceti ITP doar pe hartie  :-S

Offline bogdanb

in judetul Timis politia umbla cu o platforma mobila de verificat franele. deci daca ai ITP bun si totusi nu iti mai merg franele poti incasa o amenda frumoasa de 600 de lei.

Poate ca procedura o fi legala, nu contest.  Doar intreb: pe ce criterii aleg masinile pentru verificare? sa indraznesc sa presupun ca cele cu numar de Bucuresti sunt in topul preferintelor? :fluier:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline rexkrokiDAU

Desi presupunerea ta poate avea la baza ceva considerente de ordin... istoric, sa le zicem   :D  nu cred ca e indreptatita. Eu as miza mai mult pe controlul celor cu numere de Bulgaria. E doar o supozitie.  :fluier:

Offline miocrl

random
ia una, cand gata cu aia ..urmatoarea.. la plezneala
desi nu cred ca u un temei legal atata timp cat ITP a fost facut

Offline rexkrokiDAU

Nu stiu ce mai zice legea despre oprirea soferilor in trafic fara savarsirea unei abateri dar cred ca pot exista si pentru soferii masinilor mici controale inopinate, de genul celor pe care incearca sa le faca RAR in cazul camioanelor (care intre noi fie vorba numai inopinate nu sunt cand camionagii pot comunica prin statiile CB) dar nu vad o legatura intre aceste controale si existenta sau nu a unui ITP valabil.  :dknw:

Offline miocrl

pai la ITP se verifica frana.. alta lege nu exista sa te oblige sa ai verificarea franei facuta.
deci eu azi cand ma urc in masina nu pun 7 frane bruste sa vad ca masina mai prinde sau ba..  tu?