Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708930 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Poate vad eu altfel lucrurile, dar oricat de nepopulara ar fi o persoana publica ea trebuie judecata in functie de faptele si ideile sale. Si aici sunt de acord ca despre persoana in cauza se pot spune multe si nu neaparat de bine. Dar sa faci afirmatii despre cineva si sa emiti judecati de valoare in cheie negativa pe baza unei poze mi se pare un lucru superficial si care denota cel putin rea intentie. Cu tehnica de azi se pot obtine foarte usor stop-cadre din diferite inregistrari, stop-cadre care sa arunce subiectul pozei intr-o postura neplacuta. Astfel de analize fotografice sunt mai degraba specifice unor publicatii de gen Libertatea sau Can Can decat a unora serioase. Ori cum eu nu sunt un cititor al acestora, ma si dezic de metodele lor.  :angel:

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Cand e vorba de un asemenea personaj,profiti si de cea mai mica chestie sa le zici de bine si lor,si neamurilor lor si stramosilor,si tot asa. Da-i in .......... ca nu mai scapam de ei odata,javre ce sunt.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline edy70

Poza venea in completarea profilului lu' madam udrea nu pentru a o caracteriza. Iar analize, vezi Capital din 06.06.2011
Hai, servici usor  :P !
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Laurentiu

Dar sa faci afirmatii despre cineva si sa emiti judecati de valoare in cheie negativa pe baza unei poze mi se pare un lucru superficial si care denota cel putin rea intentie.
Unii E mai superficiali si caracterizeaza ceea ce au in fata ochilor. ;) La ce debit verbal (sa nu spun diaree) are tovarasa si la ce elimina pe gura, da-mi voie sa fiu cit se poate de superficial in privinta persoanei respective.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Leutzu

Pacat ca doar noi, astia mai mari suntem miscati de cele spuse de Chirila in mesajul sau, cei carora le este adresat sunt convins ca nu il asculta nici pana la jumatate si daca il asculta cum l-au inchis au si uitat de el.

Offline bogdanb

Pacat ca doar noi, astia mai mari [...]

... din pacate chiar si din generatia ta esti printre putinii care gandesc... dar cei care vin dupa voi sunt mai rau decat pamant de flori...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline bogdanb

Tocmai am primit proces verbal de amenda pentru lipsa ROVINIETEI  X-( Nu din partea politiei ci din partea CNADNR !!!
Culmea: pretind amenda 250 RON si despagubire in suma de 28 EURO (????)
Poftim???
Trecand peste faptul ca aveam vinieta perfect legala valabila pana in aprilie 2011, mi se pare revoltator sa platesti despagubiri catre mafia drumurilor, in conditiile in care nu am auzit ca aceasta sa ne fi despagubit vreodata ca ne-am rupt masinile in drumurile lor.

Acum ma intreb: eu unde pot sa ma adresez ca sa cer despagubiri, macar in suma de 10 litri benzina si doua copii Xerox (aprox. 55RON) pentru ca m-au pus pe drumuri in mod nejustificat? Sau macar ar avea vreun ecou un astfel de demers, altul decat linistirea orgoliului meu ca macar am incercat?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

Culmea: pretind amenda 250 RON si despagubire in suma de 28 EURO (????)
Amenda inteleg ce este si e normal s-o platesti atita timp cit esti prins calcind pe linga lege dar DESPAGUBIREA, la ce s-o referi ???
  • Suzuki SX4