mda ... imi place chestia asta la romani ... tara de c... asta e
Orice ni se intampla zicem -> ce sa faci in tara asta de c...?
http://www.indexstiri.ro/romania-cea-mai-mica-criminalitate-in-europa.htmlca nu ti s-a intamplat tie nimic in paris nu inseamna ca nu se intampla .. avand in vedere ca ai stat cateva zile in paris sau viena sau whatever nu te compara cu un om care traieste acolo, noi mergem vedem ceva frumos intr-un oras mergem o noapte pe strada nu se intampla nimic moooooama ce misto e la aia hai sa fim realisti
am stat in bruxelles la cati turci, arabi, etc erau pe acolo iti era frica sa mergi pe strada, la fel in roma, (nu mai vreau sa zic de bulgaria) cel mai sigur m-am simtit in amsterdam unde chiar e cea mai mica criminalitate din lume dar nici acolo nu pot zice frate cum au aia pentru ca nu am trait acolo
in vacanta care mi-am petrecut-o in spania ne-am imprietenit cu o familie din africa de sud si am discutat si despre chestia asta .. imi povestea barbatul ca la ei 80% din tineri au pistoale si poti sa mori pe strada direct cu politia langa tine ...
tot in spania in ultima zi dintr-un complex de lux ni s-au furat toate portofelele care erau in camera + telefoane mobile. Am mers la receptie (era duminica noi trebuia sa plecam seara) ne-a zis ca politia nu poate sa vina ca ei nu au program duminica doar maine se poate face ceva ... asta cum o explicati ?
tot in spania la o familie de romani care au venit cu masina la ac complex noi am vrut sa le atragem atentia sa-si ia seif si ei ne-au povestit ca au fost furati pe autostrada cand erau intr-o parcare sa faca o mica pauza cineva a intrat in vorba cu soferul si altcineva a deschis masina si a luat geanta cu toooooot din spate ...si abea isi incepeau vacanta ... (de aici obsesia mea sa inchid masina tot timpul)
oricum nu inteleg de ce comparam romania cu austria si franta ? mai bine hai sa vedem la ce nivel e tara asta si dupa aia sa facem comparatii
"din pacate asta e tara in care traim"