Autor Subiect: Sfat achizitie Suzuki Vitara (nivel dotari)  (Citit de 10457 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Sfat achizitie Suzuki Vitara (nivel dotari)
« Răspuns #50 : 16.Mai.2021, 03:06:04 p.m. »
  N-ai treaba tu cu duamna, asa am avut si eu o experienta la Radacini, si la final doamna respectiva a inceput sa-mi ofere "discount-uri".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Voicinski

Offline RaduTGV

« Răspuns #51 : 17.Mai.2021, 09:11:43 a.m. »
O sa incerc sa vad daca gasesc si o Vitara 4x2 pt. test drive pe undeva. La Ploiesti chiar au in curtea reprezentantei modelul pe care il vreau (pe aceiasi culoare), dar sincer atitudinea doamnei cu care am vorbit la telefon a cam lasat de dorit.
Timpul de asteptare pt. masina oricum nu e relevant pt. mine.

Ai incercat si la Radacini militari? Eu in ianuarie sau februarie am fost la test drive cu Vitara 4x2 Passion si agentul de vanzari a fost foarte amabil in prezentarea masinii. A fost mai greu cu obtinerea unui discount.
  • Vitara 1.4 Boosterjet Mild hybrid 4WD Passion

Offline Voicinski

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #52 : 17.Mai.2021, 11:47:25 a.m. »
D-abia acum, dupa o saptamana, am primit raspuns si de la Radacini  (dar Otopeni). Au doar 4x4 pt. test drive.
  • Skoda fabia

Offline Ionut G

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Suceava
« Răspuns #53 : 17.Mai.2021, 12:10:23 p.m. »
Se stie ceva daca la Vitara mai vine vreun facelift in 2022?
Cică se va „lansa” un nou model cu totul, nu doar facelift.

https://www.carsguide.com.au/car-news/2022-suzuki-vitara-to-lead-renewed-suv-charge-and-step-up-against-kia-seltos-mitsubishi-asx
  • Vitara 1.4 Boosterjet Mild hybrid 4WD

Offline Voicinski

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
    • Bucuresti
« Răspuns #54 : 17.Mai.2021, 12:13:09 p.m. »
Cred ca o sa mai astept un an sa nu ma oftic  :-)). Pe de-o alta parte si preturile cred ca vor fi mult mai mari.
  • Skoda fabia

Offline Ionut G

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Suceava
« Răspuns #55 : 17.Mai.2021, 12:15:53 p.m. »
Așa se preconizează la prețuri, pentru că se bănuiește că și sistemul hybrid va fi unul mai avansat, nu atât de "mild" deci implicit costuri mai mari de dotare :).
  • Vitara 1.4 Boosterjet Mild hybrid 4WD

Offline VictorN

« Răspuns #56 : 17.Mai.2021, 12:20:45 p.m. »
Cred ca o sa mai astept un an sa nu ma oftic  :-)). Pe de-o alta parte si preturile cred ca vor fi mult mai mari.
O iei pe cea "veche" la discount, nu-ți face probleme.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline enicky

« Răspuns #57 : 17.Mai.2021, 01:11:58 p.m. »
D-abia acum, dupa o saptamana, am primit raspuns si de la Radacini  (dar Otopeni). Au doar 4x4 pt. test drive.
  Intreaba-i si pe ei, dar eu nu vad care ar fi diferenta la test-drive intre 4x4 si 4x2, pentru ca vei merge pe asfalt uscat si nu va fi necesar sa folosesti 4x4 deci masina va rula in regim "auto" adica 4x2. Important e sa "simti" masina, pozitia la volan, comenzi, dotari, manevrabilitate, etc.
 De regula baga la drive-test varianta cea mai dotata pentru a impresiona clientul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dogy

« Răspuns #58 : 17.Mai.2021, 01:48:11 p.m. »
Stiu ca mai citisem undeva ca la Vitara garda la sol reala e de fapt mai mica din cauza diferentialului (ca ar fi prea jos), acum nu stiu daca e adevarat sau nu.

La 4x2 nu ai diferential, deci nici motive sa-i pui scut la diferential, asa ca...

E acelasi lucru ca si condus, dar sa o lasi doar pe Auto - sa nu setezi pe modul Sport, ca e alta masina :)
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline TuraDeNoapte

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Tot Bucureşti
« Răspuns #59 : 08.Dec.2022, 10:20:38 p.m. »
Salutare, dragi tovarăşi.

Sper că am nimerit secţiunea din forum unde să-mi desfăşor doleanţele. Dacă nu, sper că un admin mă va muta acolo unde trebuie.
Acum... iată care-s problemele mele.

Vreau să-mi schimb maşina şi vreau ca următoarea să fie o Suzuki Vitara (2017 - ? ), pentru că m-am îndrăgostit de ea după toată documentarea din ultimele luni.
Plec de la un Opel Astra J (2010) pentru că mi se măreşte familia :) Şi ştiu că o Vitara nu e cea mai spaţioasă maşină, dar sunt convins că o să ne potrivim de minune.

Am venit ca să caut informaţii noi, să aflu tot ce se poate şi să mă înscriu în avans în comunitatea din care sunt convins că o să fac parte la un moment dat. :)
Accept toate sfaturile posibile şi vă rog din suflet să nu mă luaţi la şuturi încă de la început :))

Mă interesează să ştiu tot ce se poate despre Suzuki Vitara +2017, automată (pentru că sunt în căutarea unei maşini SH, asta e).

Vă mulţumesc pentru sfaturi, rămân dator.

« Ultima Modificare: 08.Dec.2022, 11:21:02 p.m. de gabineg »
  • Opel Astra J