0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ca dotari nu cred ca depaseste Vitara, dar, are motor mai mare si cp mai putini, o vad ca o masina spatioasa de familie(nu stiu ce *NCAP are), de sosea.
Se stie ceva daca la Vitara mai vine vreun facelift in 2022?
... Simt ca daca as lua Vitara, as regreta Elantra ca si interior si design si daca as lua Elantra as regreta Vitara pentru ce a spus si @enicky mai sus.
Citat din: Voicinski din 16.Mai.2021, 12:55:13 p.m.... Simt ca daca as lua Vitara, as regreta Elantra ca si interior si design si daca as lua Elantra as regreta Vitara pentru ce a spus si @enicky mai sus. Acum, trebuie sa-ti dai seama ca ai o problema majora totusi : Chiar daca au aceeasi motorizare, tu n-ai facut drive test cu Vitara si iti recomand sa nu minimalizezi aspectul, pentru ca vei vedea ca este totusi o diferenta majora intre ele(Vitara vs S-cross). Bate un drum pana la Ploiesti sau Pitesti si mergi cu ea. Pe de alta parte, pot sa-ti vand un pont : eu fac reviziile la Pitesti unde este cel mai ieftin, si au si mecanici constiinciosi, cuplez revizia cu o excursie/co si "transportul" nu ma costa nimic. Ei ma intreaba mereu "de ce vin de la Bucuresti sa fac revizia acolo, cand am atatea service-uri aici?", dar totdeauna le spun ca erau in drumul meu.