0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Cat timp am avut 10w40 pe masina, nu s-a pierdut gram, acum cu 5w40 papa incet, cate putin si sigur. Deci???
Acum nelamuririle: aveti idee daca e corect ce mi-a zis nenea asta? Cica daca treci de la un ulei full-sintetic la unul semi-sintetic nu este problema mare, dar omul zicea ca nu e recomandat sa treci de la ulei semi-sintetic la ulei sintetic (adica exact ce am facut eu), pentru ca pot aparea probleme de genul celei de mai sus.Acum iar am o dilema: sa schimb setul motor cum aveam de gand sau sa astept pana fac iar cu masina numarul de km pentru revizie (ma gandeam ceva pe 7000km, acum am 1500) si sa pun iar 10w40, sa vad daca mai papa ulei?Si acum astept parerile voastre. Eu inca nu imi fac griji de masina pentru ca totul este in regula cu ea, chiar am inceput sa ma mai linistesc cu privire la temerile mele. Ma temeam ca poate are motorul ceva, dar ideea e ca se cam "pupa" cu ce zicea omul ala. Cat timp am avut 10w40 pe masina, nu s-a pierdut gram, acum cu 5w40 papa incet, cate putin si sigur. Deci???