Autor Subiect: VOPSEA VOLAN  (Citit de 2131 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline B131BBB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • București
VOPSEA VOLAN
« : 09.Feb.2021, 10:34:53 a.m. »
B|una ziua. A inceput sa se cojeasca vopseaua de pe volan in dreptul mainii stangi la mijlocul volanului. Cine a avut Renault Megane 2008 stie cum atata (se intampla la manere usi). Este o pojghita pe volan care sa scorojit pe vreo 5 cm. Masina este din 2019, 37000km, varianta Suzuki Vitara Luxus. A mai patit cineva? Multumesc
  • Vitara

Offline toma

Re: VOPSEA VOLAN
« Răspuns #1 : 09.Feb.2021, 11:20:47 a.m. »
Iti recomand sa mergi la dealer pentru garantie.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Cosmin09

« Răspuns #2 : 12.Feb.2021, 02:20:57 p.m. »
Si la mine a inceput sa se intampla scorojirea volanului in dreptul ambelor maini. Dar masina mea are peste 5 ani. Cred ca a inceput sa se scorojeasca in anul pandemiei (2020), ma gandesc, din cauza solutiilor dezinfectante cu care m-am tot dat pe maini si pt ca uneori nu mai aveam rabdare sa ma usuc complet si mai puneam mainile ude cu astfel de solutii pe volan.

Masina mea ne mai fiind in garantie, o s-o mai las pana va arata mai rau si o sa caut solutii pt inlocuirea volanului.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline enicky

« Răspuns #3 : 13.Feb.2021, 12:21:05 a.m. »
  Volanul imbracat in piele se poate trata cu solutii de intretinere fotolii, genti, pantofi din piele care rehidrateaza si intretin. Se poate folosi chiar si o crema de maini care se absoarbe repede, are acelasi efect.
  Daca nu este imbracat in piele, atunci este o ...problema. Transpiratia sarata este "dusmanul". Decat schimbarea volanului, s-ar putea sa fie mai ieftina imbracarea acestuia cu piele(chiar si ecologica).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #4 : 15.Feb.2021, 01:02:37 p.m. »
Si la mine a inceput sa se intampla scorojirea volanului in dreptul ambelor maini. Dar masina mea are peste 5 ani. Cred ca a inceput sa se scorojeasca in anul pandemiei (2020),
   Am gasit intamplator vopseaua asta : https://www.km100.ro/vopsea-reconditionat-volan-din-piele-vopsea-lac-fixator.html
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline musq

« Răspuns #5 : 13.Ian.2024, 07:06:37 p.m. »
B|una ziua. A inceput sa se cojeasca vopseaua de pe volan in dreptul mainii stangi la mijlocul volanului. Cine a avut Renault Megane 2008 stie cum atata (se intampla la manere usi). Este o pojghita pe volan care sa scorojit pe vreo 5 cm. Masina este din 2019, 37000km, varianta Suzuki Vitara Luxus. A mai patit cineva? Multumesc
Cum s-a rezolvat problema?
Aceeasi situatie la un Vitara  hybrid achizitionat nou in oct/noi 2022. Am reclamat problema la dealerul de unde am cumparat-o (Promotor Timisoara) cand am fost la revizia de 30.000km. Au facut poze si au spus ca vor lua legatura cu fabrica pentru a vedea daca face obiectul garantiei:))
  • Suzuki vitara

The following users thanked this post: kellogs

Online ntire2000

« Răspuns #6 : 13.Ian.2024, 09:11:48 p.m. »
Pai îti spun eu de pe acum care va fi raspunsul: nu face obiectul garantiei, ca e piesa consumabila - poate l-ai ros de nervi cât ai stst prin trafic.....  :fluier:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline frenzy

« Răspuns #7 : 14.Ian.2024, 04:53:13 p.m. »

Aceeasi problema la S-Cross 2019. In Septembrie 2022 am observat ca s-a produs o cuta pe volan (poza 1). Tocmai luasem masina inapoi de la reprezentanta si am observat ca se stransese "pielea" pe volan in partea stanga sus. Cum mai aveam vreo 3 luni pana iesea din garantia de 3 ani, m-am dus inapoi la ei cu prima ocazie. A facut domnul de acolo niste poze si a zis ca va reveni daca face obiectul garantiei. Nu a mai revenit :)

Dupa vreo 8 luni a ajuns sa arate conform pozei #2.

• Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet MT Passion 2019

Offline bisti

« Răspuns #8 : 14.Ian.2024, 05:42:25 p.m. »
Fix aceeasi problema am avut-o si eu cand am lasat masina in service la Autonet. Au pus folie plastic gen alimentară si au tras de ea sa o rupa si au cutat pielea de pe volan. Nu o sa recunoască in veci asa ceva. La mine a fost pe partea interioara jos. La tine arata urat.
Eu am avut noroc ca am dat de un sef service serios (Radacini) si au fost de acord sa mi-l schimbe pe garantie.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite