DE EVITAT ANCA IORDACHEAsadar de vreo 4-5 luni ma "f#$e" la icre familia aka mama si tata sa le fac si lor o casa pe un teren ce-l au mostenire. Asadar vor o constructie de lemn, simpla, pe un singur nivel, aprox 65m2 cu tot cu terasa.
Am reusit s-0 gasesc pentr-o persoana terta pe doamna ANCA IORDACHE, doamna cu care am fost in discutii, negocieri, bla, bla de la sfarsitul lunii Mai (zici ca construim un mare palat) si cu care am ajuns la un final la ultima intalnire avuta, adica Vinerea trecuta, intalnire unde stabilisem ca ne vedem astazi pentru a semna contractul si a vedea locatia exacta unde se va construi.
Ei bine, astazi toata ziua doamna ANCA IORDACHE a avut telefonul inchis. Intr-un tarziu mi-am adus aminte ca am vorbit cu aceasta minunata doamna care nu de putine ori a tinut sa-mi precizeze cand vorbea cu mine la telefon ca "ajungem repede ca sunt cu sotul meu si avem Insignia, Opel Insignia" si de pe un alt numar de telefon, un cosmote 0761 492855. Pun mana pe telefon si o sun.
Doamna imi raspunde foarte relaxata, avea si de ce, si-mi spune ca tocmai vroia sa ma sune (bine...asta n-o sa o cred ever). Ii zic care e treaba pentru ca am stabilit ca astazi ne vedem sa semnam si eventual sa si platim prima transa de bani (3000€) si imi spune asa, foarte nonsalanta ca ea este in Grecia si ca n-are cum sa vina astazi. In acel moment nu m-am mai putut abtine si i-am spus ca am impresia ca-si bate joc de mine...cum dracu' e in Grecia? NU stia asta Vineri cand ne-am vazut? De ce a mai stabilit intalnire pentru Luni cand stia ca ea pleaca in Grecia? La care-mi zice ca au luat niste prieteni bilete si...ca a plecat Duminica seara si ca se intoarce Joi seara. Si i-am spus ca asta-i lipsa de respect si ca ...si n-am mai apucat pentru ca a luat sotul dansei telefonul (domn care la prima intalnire m-a asigurat ca totul o sa fie ok, ca el este om serios, e persoana publica (nu stiu cum dracu' e persoana publica ca eu nu l-am recunoscut si nici nu am idee cine dracului este)) si-mi spune ca vorbesc pe banii lui, ca el este in roaming si imi inchide telefonul in nas!
Asa dar doamna ANCA IORDACHE cu al dvs sot "vedeta" IORDACHE, tin sa va anunt pe aceasta cale ca voi cauta toate forumurile unde se vorbeste de dvs, toate anunturile cu forum, oriunde existati pe acest internet si imi voi spune povestea de "succes" pe care am avut-o cu dvs. in timpul celor 3 luni de "colaborare". Va voi face reclama la cum raspundeti la telefon si spuneti ca intr-o ora va trimit oferta refacuta si trec 3 zile si cand sunteti sunata spuneti ca ...acu' trimit si asa mai departe. Cum spuneti ca ati construit 100 case dar n-ati fost in stare sa trimiteti o singura poze in afara de cele care sunt deja pe net la anunturile dvs. cu minunatele case din comuna Berceni.
Va doresc drum sinuos si plin de gropi impreuna cu minunata dvs masina Insignia si sa vindeti casele alea...la p$#ivara!
Ca sa va feriti mai usor de aceasta distinsa doamna va pun la dispozitie 2 dintre cele 4 numere de telefon alea dansei (are vreo 4-5 telefoane dupa ea...posibil sa-si schimbe numarul de telefon din "teapa" in "teapa")
0761492855 sau 0761 492855 si 0734412352 sau 0734 412352.
Unul dintre anunturile distinsei doamne Anca IordacheUn alt anunt al aceeasi doamne Anca Iordache, mare antrepenoare de caseAcelasi site, alt anunt al distinsei doamne Anca Iordache,
si evident ca orice afacere serioasa, ca a doamnei Anca Iordache, trebuie sa aiba si un site bine pus la punct.
Sper ca v-am ajutat cu promovarea! Stati pe "fir" ca in curand o sa aveti parte, in mod gratuit, de si mai multa reclama!