Autor Subiect: Cum sa construiesti o casa (sfaturi, etc.)  (Citit de 26584 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline kellogs

Re: Cum sa construiesti o casa (sfaturi, etc.)
« Răspuns #131 : 20.Oct.2020, 04:13:17 p.m. »
Chiar mai de sezon si chiar mai eficient:

simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: ntire2000, remarque

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #132 : 29.Dec.2020, 02:00:23 p.m. »
Incepand de la 1 ianuarie 2021, autorizatiile de constructie pentru noile cladiri vor avea prevazut un consum energetic foarte scazut.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #133 : 29.Dec.2020, 07:01:53 p.m. »
Incepand de la 1 ianuarie 2021, [/url].
    Mda, gata, ne-am aliniat la legislatia UE !!! Vai ce bine !!! "Chelului tichiede margaritar ii trebuia".
   A nu se intelege ca sunt impotriva aplicarii legisltiei europene, sau a legislatiei in general, mai ales in constructii, dar pana la acest capitol, ar trebui sa avem grija sa :
- nu mai autorizam blocuri de 6-10 etaje in zone de P+1
- sa se asigure intai caile de acces si sursele de alimentare pentru imobilul reapectiv si apoi sa se construiasca, nu sa te trezesti dupa ce te muti ca inoti in noroaie, sau nu poti face contract cu "gazele" sau "energia electrica".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #134 : 29.Dec.2020, 09:15:48 p.m. »
Incepand de la 1 ianuarie 2021, [/url].
    Mda, gata, ne-am aliniat la legislatia UE !!! Vai ce bine !!! "Chelului tichiede margaritar ii trebuia".
   A nu se intelege ca sunt impotriva aplicarii legisltiei europene, sau a legislatiei in general, mai ales in constructii, dar pana la acest capitol, ar trebui sa avem grija sa :
- nu mai autorizam blocuri de 6-10 etaje in zone de P+1
- sa se asigure intai caile de acces si sursele de alimentare pentru imobilul reapectiv si apoi sa se construiasca, nu sa te trezesti dupa ce te muti ca inoti in noroaie, sau nu poti face contract cu "gazele" sau "energia electrica".
Sau ca nu-s parcari destule in plan real fata de planul scriptic al dezvoltatorului imobiliar... :)

Online ntire2000

« Răspuns #135 : 29.Dec.2020, 10:26:56 p.m. »
Uite asa....cu suferinta si sacrificii  :D

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline aleksanders

« Răspuns #136 : 30.Dec.2020, 06:14:38 p.m. »
Nu cred ca exista un plan scriptic al dezvoltatorului si altul in realitate - daca are un nr de parcari in autorizatie.... interesul lui este sa le faca pe toate pt ca obtine profit. Intrucat traim in Romania si avem romanisme.... nu ne cumparam locuri de parcare pentru ca pe strada este gratis.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: NicNic, toma

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #137 : 30.Dec.2020, 06:30:51 p.m. »
Nu cred ca exista un plan scriptic al dezvoltatorului si altul in realitate - daca are un nr de parcari in autorizatie.... interesul lui este sa le faca pe toate pt ca obtine profit. Intrucat traim in Romania si avem romanisme.... nu ne cumparam locuri de parcare pentru ca pe strada este gratis.
Ai sa razi,dar s-a intamplat chiar unde mi-am cumparat al doilea apartament in 2007. Parcarile au ramas neconstruite, iar spatiul destinat lor, a ramas viran/neingrijit caci peste 9 luni s-a inceput constructia unui bloc "bot in bot" cu cel unde am apartamentul. Mai mult, pe platforma dreapta a acoperisului ultimului etaj(9), s-au facut cateva apartamente gen penthouse...
Cine cunoaste cartierul de dupa Petrom de pe deal cum intri in Baciu, jud.Cluj, stie ce vorbesc. :)
Ma gandesc ca, el a realizat ca profitul e mult mai mare de a construi un alt bloc cu apartamente, decat sa vanda cu CF niste biete parcari... Nu?  >:)
Nu aveam ce parcare cumpara, din moment ce el a tot lalait-o cu CF-urile parcarilor, care n-au mai fost niciodata. Cred c-ai interpretat gresit.

Offline iMarian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Cluj
« Răspuns #138 : 17.Oct.2021, 11:58:38 p.m. »
Stiu ca e un topic vechi, dar acuma la moda sunt case cu un pret bun pentru un tiny house, care le "poti lua oriunde cu tine" si mi se pare genial ca te poti muta literally unde vrei tu cu ea..si e casa ta :)

Moderator: am eliminat link-ul generator de spam
« Ultima Modificare: 18.Oct.2021, 08:12:04 a.m. de gabineg »
  • logan

Online ntire2000

« Răspuns #139 : 18.Oct.2021, 12:16:38 a.m. »
Fara suparare, dar astea sunt niste cotete mai de lux, în care e ideal sa nu ai de trecut prin iarna, mai ales la costurile actuale ale încalzirii.
Am vazut asa ceva prin concediu în BG, într-un parc de rulote.
Lipsea un perete lateral, acolo trageai rulota ca sa cobori din ea direct în living.

PS: daca ar vrea sa rupa gura târgului ar pune niste preturi.
Macar în euro, daca nu în lei....

PPS: daca sar de 20-30000 de euro, atunci la banii aia gasesti o multime de case batrânesti care merita renovate si locuite - sunt la fel de eco si mult mai durabile.
« Ultima Modificare: 18.Oct.2021, 12:29:52 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού