Autor Subiect: Valori cu care ne mandrim: actori, sportivi, pictori, fotografi...ROMANI  (Citit de 60576 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

In '97 aveam chiar 17 ani, dar nu vad care e legatura; am fost crescut cu cantecele golanilor si "traiasca regele!", fiind inconjurat de carti despre istoria Romaniei interbelice si crimele comunismului - deh, o familie "disfunctionala" ;) ...

Cat despre verticalitate, eu m-am referit strict la Ion Diaconescu, nu la PNTCD... 
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Aveti amandoi dreptate. Omul a suferit pentru ideile lui in inchisorile comuniste, dar, cand a venit la putere prin alegeri libere (1996) si-a pus nepotii la carma unui judet (Arges sau Dambovita, nu mai tiu minte care). Iar baietii n-au fost tocmai usa de biserica.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanb

Nu sunteti drepti. Cati dintre neavenitii care sunt azi in politica NU si-au pus in functii inalte toate neamurile pana la gradul V??
Omul asta, pe langa factul ca a fost nepotul lui Ion Mihalache, a servit curentul taranist toata viata, spre deosebire de astia de azi (ca politicieni mi-e greu sa-i numesc) care migreaza de la o doctrina la alta doar functie de interesele personale. Si care fug ca sobolanii cand partidul incepe sa scartaie.
Omul asta, cu bunele si relele lui, la fel ca si Iliescu, a urmat si s-a dedicat aceleiasi directii toata viata. Ca suntem sau nu de acord cu ea, este alta discutie. Dar faptul ca au facut-o trebuie sa ne faca sa scoatem palaria in fata ambilor. A lui Ion Diaconescu pentru ca nu mai este,dar si in fata lui Iliescu cand acesta nu va mai fi.
Cu atat mai mult cu cat cei care le urmeaza, nici macar palide umbre nu se pot numi...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline rexkrokiDAU

Ca a fost nepotul lui Ion Mihalache e un fapt pe care el nu-l putea influenta in nici un fel, indiferent de drumul sau in viata. 

Cat despre Ion Iliescu...   :-q

E doar parerea mea si nu tin sa o argumentez.  :)

Offline shpeedy

Apropo de paralela Diaconescu - Iliescu: de-ce-plange-iliescu-la-moartea-lui-diaconescu

Offline Laurentiu

Cat despre Ion Iliescu...   :-q
... pe nici unul dintre presedintii Romaniei "democratice", nu-l putem egala cu Basescu :-q :-q
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline M_TM

...nu e un repros ca aveai 17 ani..e varsta la care darami muntii..,are legatura doar cu faptul ca nu cred ca ai simtit IMPOTENTA si PUTREGAIUL PUTERII de atunci...cat despre ce s-a cantat ..candva..si eu am cantat si strigat prin 89..si eram in plina putere..32 .. mai bine mancam un **** Faptul ca avea coloana vertebrala,DA ,de acord ,dar nu dupa 1990..nici el ,nici Campeanu.
Singurul senior(parerea mea) cu verticalitate a fost Ratiu...   :-?

Offline shpeedy

Parerea mea e ca Diaconescu si-a pastrat "coloana vertebrala" si dupa 1990, doar ca era doar el si cu Coposu impotriva tuturor. Iar cand s-a dus si Coposu, a ramas singur inconjurat de oameni prea slabi pentru a lupta (Ciorbea) sau prea dispusi la compromis pentru propriul interes, nu pentru o ideologie. Ratiu niciodata nu mi-a lasat impresia unei personalitati puternice, nici chiar in anii imediat dupa '89.

Cat despre Campeanu, no comment... se inscrie in tipologia liberalilor - nehotarati si cu fundu' in doua luntre.

Offline sfichiu

Eu am sa schimb subiectul si-am sa mentionez ca azi este ziua de nastere a liu CIPRIAN PORUMPESCU,o valoare artistica care nu cred ca mai naste contradictii!
Pe scurt despre Ciprian Porumbescu:

Nume: Ciprian Porumbescu
Locul nasterii: Sipotele Sucevei, Romania
Data nasterii: 14 octombrie 1853
Locul mortii: Stupca (azi Ciprian Porumbescu), Suceava
Data mortii: 6 iunie 1883
Parinti: Iraclie Porumbescu si Emilia Porumbescu
Frati/Surori: O sora, Marioara
Nationalitate: Romana
Sotie: Necasatorit
Copii: Nu a avut copii
Ocupatie: Compozitor roman
Studii: A studiat muzica la Suceava si Cernauti, Conservatorul la Viena, teologia ortodoxa la Cernauti

• VITARA S ,Matiz

Offline hubbabubba

In acest week-end la Romexpo se vor desfasura Campionatele Europene de gimnastica aerobica (pentru prima oara organizate in Romania), unde a mea sora (in poza de mai jos a 3-a de  la stanga la dreapta) va avea 3 probe: individual feminin, cuplu si trio, alaturi de alti sportivi ai Lotului National de Juniori al Romaniei. Din cate am inteles intrarea este libera, insa si daca va fi cu bani, cred ca acesti copii merita sa fie admirati. Mai multe detalii gasiti aici: http://www.romgym.ro/ec2011aerobic/?page_id=381.

Eu ma mandresc cu ea (normal, una am  :D), cu ei, si cred ca toti putem face asta, pentru ca merita din plin (si mai cred ca au nevoie de sustinere  ;))!

Mai jos aveti o poza de sambata cand au avut o mica demonstratie in cadrul emisiunii InTrecerea Anilor la TVR.

What goes around comes around ...