Autor Subiect: Valori cu care ne mandrim: actori, sportivi, pictori, fotografi...ROMANI  (Citit de 60555 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

Re: Valori cu care ne mandrim: actori, sportivi, pictori, fotografi...ROMANI
« Răspuns #330 : 05.Sep.2021, 06:53:16 p.m. »
A mai plecat spre ceruri un mare om,un mare sportiv!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Leutz

« Răspuns #332 : 06.Sep.2021, 05:55:01 p.m. »
Sa se odihneasca in pace amandoi.

Totusi, nu l-as considera pe Caramitru demn de tovarasia lui Patzaichin, mai ales pe drumul asta lung, al eternitatii.
Cu atat mai mult nu-si are locul in topicul asta.

Din pacate, am vazut si prin stirile de ... pretutindeni asocierea de mai sus. Mi se pare nepotrivita si degradanta pentru memoria lui Patzaichin.
Ba chiar comunicatul bisericii, citat de un cotidian national de maxima audienta, il preamarea pe Caramitru, laudandu-l c-a dat bani (din postura de ministru) pentru nu stiu ce biserica. Si mai spre subsol lua nota "si de" disparitia lui Ivan Patzaichin.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: sfichiu, ntire2000, toma, remarque

Offline ntire2000

« Răspuns #333 : 06.Sep.2021, 09:22:50 p.m. »
Despre morti numai de bine....
Totusi, în timp ce Patzaichin a ales sa vâsleaca în viata cu o pagaie rupta, Caramitru s-a înhaitat la un moment dat cu niste ticalosi.
Eu vad aici o diferenta fundamentala de credinta, daca nu macar de bun simt.
« Ultima Modificare: 06.Sep.2021, 09:45:21 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: sfichiu, remarque

Offline enicky

« Răspuns #334 : 06.Sep.2021, 09:43:02 p.m. »
Despre morti numai de bine....
  De bine, da' nu prea de bine...
Asocierea intre cei doi este absolut întâmplătoare, data decesului este singurul element comun.
 Actorul Ion Caramitru a fost cu adevarat mare, am vazut cateva piese de teatru cu el, dar este parerea mea.
   Ca la un moment dat i s-a intamplat sa cada intr-o plasa, asta este alta poveste si cred ca si-a dat seama de ce i se intampla, asa ca eu nu-l blamez.
  Ca unul a dat cu vasla fiind sportiv, nu cred ca-l face mai merituos decat un actor, importante sunt rezultatele si nivelul la care au ajuns.
  Oricum, eu ii respect in aceeasi masura pe amandoi.
Dumnezeu sa-i odihneasca!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #335 : 06.Sep.2021, 10:12:10 p.m. »
Este o mare diferenta intre actorul si politicianul. Ca actor, mi-a placut foarte mult, ca politician, nope. La fel cu neraposatul Diaconu. Pe cand Patzaichin... alta liga.
Parerea mea. :)

The following users thanked this post: sfichiu, ntire2000, remarque

Offline enicky

« Răspuns #336 : 06.Sep.2021, 11:30:15 p.m. »
Acum, daca dintr-o cariera de mare actor de aprox.57 de ani, considerati ca are relevanta 4 ani de ministru, ....e fara cuvinte !
In fapt, de actor este vorba, nu de ministru...
   Iar cele doua personalitati , actor si sportiv de performanta n-au nimic in comun, deci nici nu pot fi comparate, sunt din "ligi" diferite, dar cum sportul are intotdeauna intaietate in fata culturii, incerc sa înțeleg atitudinea.

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #337 : 07.Sep.2021, 07:57:30 a.m. »
Stii cum se spune: "winning is winning,an inch or a mile..."Ca ai fost o viata sau o luna, se pune ca ai fost.
Nu, in fata mea primeaza actorii ce sunt doar actori, sportivii ce raman doar sportivi si apoi genul de actor ce joaca si-n politica roluri. Cam asta e ordinea. :)

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: gabineg, Costique

Offline sfichiu

« Răspuns #339 : 08.Nov.2021, 06:34:21 p.m. »
S-au reintors in tara sportivii de la Campionatul Mondial de Culturism si Fitness din Spania.
 România ocupă locul 2 pe națiuni la categoria masters, iar sportivii noștri au obținut 🥇 10 medalii de aur, 🥈 3 medalii de argint și 🥉 3 medalii de bronz. Este un rezultat istoric, care ne consolidează poziția în rândul elitei mondiale a acestor sporturi!
  • VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: enicky, toma