Autor Subiect: Valori cu care ne mandrim: actori, sportivi, pictori, fotografi...ROMANI  (Citit de 60565 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Valori cu care ne mandrim: actori, sportivi, pictori, fotografi...ROMANI
« Răspuns #270 : 12.Iun.2018, 01:31:28 a.m. »
E bine cand cei din fata televizorului le explica celor care au fost acolo cum stau lucrurile de fapt  :D

Uite cum s-a vazut de unde am stat eu (pozele nu-s cine stie ce, ca eram sus de tot):

Cele mai emotionante momente, pentru mine, au fost cele doua melodii bine alese:
- Monica Anghel cu melodia Tinei Turner, Simply the best. Ne-a facut pe toti sa cantam si pe Simo sa danseze. Ridicarea trofeului (ma rog, a replicii) deasupra capului, pe refren, a fost de vis.
- Marcel Pavel cu Nessun Dorma! A fost cu fiori, cu piele de gasca, cu par ridicat pe maini si cu lacrimi in ochi.

Mi-a placut discursul Simonei, mi-a placut zambetul ei cald, mi-a placut surpriza din ochii ei cand a iesit de pe tunel si vazut cata lume a venit si mi-a placut si grupul de copii adunati in jurul ei care doreau sa o atinga, sa obtina un autograf si carora le sclipeau ochii dupa trofeu. Sper ca succesul Simonei de azi sa fie inspiratia necesara campionilor de maine.
« Ultima Modificare: 12.Iun.2018, 02:59:33 a.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: ...

Offline shpeedy

« Răspuns #271 : 08.Iul.2018, 11:48:43 p.m. »
Pilotul, locotenent-comandorul Florin Rotaru, a murit, carbonizat, după ce ar fi refuzat să se catapulteze astfel încât să ducă avionul cât mai departe de oamenii care participau la eveniment.

Noua ne mor la fel de multi militari in tara, pe timp de pace, pe fondul carentelor de buget/responsabilitate la nivelele superioare, ca in teatrele de operatiuni, unde macar e situatie de razboi...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #272 : 21.Oct.2018, 12:55:18 p.m. »
Dimineata asta a murit fulgerător Ilie Balaci, cotat între primii cinci fotbaliști români din toate timpurile. Odihneasca-se in pace!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #273 : 21.Oct.2018, 10:11:32 p.m. »
Drept sa va spun , eu ma mandresc cu inginerii romani care nu s-au facut de rusine pe unde au apucat sa ajunga. Si sunt mult mai multi ca toti ceilalti, dintre cei care fac cinste numelui Romania. Sa va spun un lucru:la nivel global (nu numai Romania su Europa) inginerii sunt sigurii responsabili pentru nivelul de trai, politicienii n-au facut nimic in 2000 de ani, doar razboaie de care sa ne amintim.
Eu zic sa dati Cezarului ce-i al Cezarului, caci desi nu este promovat in mass media, inginerul roman are un impact global mai mare decat restul. Si apoi, la nivelul omului de rand, nativii dupa ce se lovesc de cersetori si hoti de origine romana au in ajutor inginerii romani care explica de ce si cum colegilor lor nativi...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #274 : 21.Oct.2018, 10:41:49 p.m. »
Eu iti dau dreptate, Cezare Costique... :good:
  • SX4 by Giugiaro

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro

The following users thanked this post: toma, Costique

Offline ...

« Răspuns #276 : 01.Nov.2018, 10:19:03 a.m. »
Sa mai spuna acum cineva ca soarecii de biblioteca nu sunt buni sportivi.

Offline hugbear

« Răspuns #277 : 10.Nov.2018, 12:39:40 p.m. »
Google Doodle-ul de azi o omagiază pe gălățeanca Elisa Leonida Zamfirescu, care a fost prima femeie inginer din lume.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: shpeedy, Utilizator_Anonim, toma, kellogs

Offline hugbear

« Răspuns #278 : 28.Nov.2018, 04:19:27 p.m. »
Locotenent aviator Vasile Niculescu (21 noiembrie 1891 - 24 aprilie 1980) - care, împreună cu copilotul  Victor Precup, au zburat cu actele Unirii pe 23 noiembrie 1918 de la Mărgineni la Blaj într-un avion cu carlingă deschisă. la minus 40 de grade.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline toma

« Răspuns #279 : 28.Nov.2018, 04:42:36 p.m. »
Povestea zborului este foarte frumoasa!!!

Din pacate povestea omului, ca nenumarate altele, arata cat de putin am stiut si stim sa ne pretuim, ca tara si neam, adevaratii eroi.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear