Autor Subiect: Valori cu care ne mandrim: actori, sportivi, pictori, fotografi...ROMANI  (Citit de 60563 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Valori cu care ne mandrim: actori, sportivi, pictori, fotografi...ROMANI
« Răspuns #260 : 16.Mai.2018, 10:40:47 p.m. »
  Ei na, cine n-a auzit de Lucian Pintilie?! Dar ce batran este !
  Dumnezeu sa-i ierte !!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #261 : 17.Mai.2018, 06:55:25 a.m. »
    Ne-a parasit CRISTIAN TOPESCU ! Dumnezeu sa-l odihneasca !
   Cum inteleg unii sa-l prezinte !

Eram convins ca a scris aici cineva de el, dar probabil nu era asa cunoscut.  :-?
Parerea mea e ca se putea gasi un articol mai potrivit pentru evocarea memoriei lui Cristian Topescu - n-am inteles prea bine despre ce e vorba (spre rusinea mea, a trebuit sa caut sa vad cine este Magda Vasiliu), dar nu cred ca e normal sa pretinzi a avea monopol pe modul in care te simteai/te raportai la un eveniment sportiv comentat de Topescu.

Cat despre Topescu, mai rar un asemenea profesionist in ale sportului/televiziunii. Peisajul media din Romania a pierdut mult prin disparitia lui, coborand una-mai multe trepte pe scala valorii/profesionalismului. Pacat totusi ca in ultima parte a vietii a ales totusi sa se de-credibilizeze intr-o masura mai mica sau mai mare prin prezenta si in politica...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline shpeedy

« Răspuns #262 : 17.Mai.2018, 08:47:07 a.m. »
Despre Lucian Pintilie, cu Lucian Pintilie...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

« Răspuns #263 : 09.Iun.2018, 10:35:51 p.m. »
Nu a scris nimeni pana acum??? Sunteti toti la manifestatie?  :P

Felicitari Simona Halep!!! Primul Grand Slam, meritat dupa un parcurs excelent, consolidarea pozitiei in varful ierarhiei mondiale!

Cu acest rezultat devine cea mai buna jucatoare din Romania din toate timpurile!

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear, gabineg

Offline enicky

« Răspuns #264 : 09.Iun.2018, 11:55:38 p.m. »
  N-am apucat, pt. ca am iesit imediat la pedalat.

Dar a fost un meci istoric as zice eu !
In sfarsit i-am batut si noi pe americani, asa a auzit toata America(si nu numai!) de noi.
    Jandarmul lumii a fost batut, cel putin la tenis, de Romania. :D

Ce frumoase erau amandoua pe podium ! :)
  Am apreciat prezenta Nadiei in tribuna !
 De la "Bravo Nadia"(cum striga C.Topescu) am sarit la BRAVO SIMONA !! :good:

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

« Răspuns #265 : 10.Iun.2018, 12:07:18 a.m. »
Tare frumos cand intonarea imnului pe meleaguri straine se face in astfel de momente si inspira astfel de emotii

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1838023256258261&id=745037222223542&__tn__=%2AW-R
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: sfichiu

Offline sfichiu

« Răspuns #266 : 10.Iun.2018, 10:51:45 a.m. »
Tare frumos cand intonarea imnului pe meleaguri straine se face in astfel de momente si inspira astfel de emotii}

Frumos si emotionant moment!  :)
  • VITARA S ,Matiz

Offline enicky

« Răspuns #267 : 11.Iun.2018, 09:19:02 p.m. »
  Spre regretul si rusinea mea, n-am reusit sa ajung pe stadion s-o vad pe Simona. Si chiar ne propusesem...
 Am admirat-o totusi din fata televizorului, au fost momente emotionante, placute, de solidaritate (credeam eu!). Solidaritate se pare ca nu mai exista, momentul de emotie si bucurie mi-a fost rapid spulberat !  :-? (Nu mai zic nimic, azi este ziua mea si trebuie sa fie o zi frumoasa).
  Bravo Simona !!!!

Offline toma

« Răspuns #268 : 11.Iun.2018, 11:58:21 p.m. »
Am fost eu acolo cu cei mici. A fost emotionant, aproape perfect (ar fi fost fara toapa aia care a incercat sa se lipeasca de imaginea unui campion ea fiind o nulitate absoluta).

Iar solidaritatea a fost la cote inalte, crede-ma. Atat la aplaudarea Simonei cat si la fluierarea primarului. Ehhh mai @enicky, oameni rai, cu cat sunt mai educati cu atat sunt mai rai... nu ca cei de sambata care ne-au vizitat mareata urbe.

The following users thanked this post: shpeedy

Offline enicky

« Răspuns #269 : 12.Iun.2018, 12:58:36 a.m. »
  .....Zau, este o chestie de respect fata de o mare campioana, nu numai a noastra, a lumii !!! Daca vedeai fata Simonei, grimasa care greu si-a retinut-o,  cred ca te-ai rusina instant !!!
    Este un moment cu o alta conotatie, care n-are nicio legatura cu politica, moment in care trebuie sa ne controlam spiritul vulcanic ! .....