Autor Subiect: Valori cu care ne mandrim: actori, sportivi, pictori, fotografi...ROMANI  (Citit de 60573 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Valori cu care ne mandrim: actori, sportivi, pictori, fotografi...ROMANI
« Răspuns #230 : 02.Dec.2017, 01:36:40 p.m. »
Loredana Toma, tripla campioană mondială la haltere. Medalii de aur dupa 14 ani de secetă.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline kellogs

« Răspuns #231 : 26.Ian.2018, 11:30:28 a.m. »
S'a dus si al batran. A batut suta; mare om Neagu Djuvara
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline shpeedy

« Răspuns #232 : 26.Ian.2018, 11:57:25 a.m. »
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Cred ca la ora actuala ne mai ramane unul singur din vechile modele de verticalitate, eleganta si gandire corecta/logica/rationala - Mihai Sora - dupa care urmeaza o "gaura"  de cateva decenii...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

« Răspuns #233 : 26.Ian.2018, 12:07:44 p.m. »
Oameni "mari" se nasc si mor in fiecare zi, doar ca unii, cei cu adevarat mari, prefera sa traiasca in anonimitate si modestie. Nu agreez valorile mass-mediatizate sau binefacatorii care merg dupa ei cu camera de filmat. Eu, personal, nu sunt de acord cu proslavirea unuia si a altuia, doar pentru ca sunt remarcati in presa, prin activitatea publica, sportiva sau altele. Ma mandresc numai cu membrii familiei mele, pe care i-am influentat cu ceva in bine si au ajuns "oameni". In rest, fiecare e liber sa se considere o valoare sau nu. Garcon, o Stella rece!

Offline saureign

« Răspuns #234 : 26.Ian.2018, 12:14:01 p.m. »
@cad ma tem c-ai pierdut o ocazie numai buna pentru ca sa nu te exprimi.

Dupa logica ta, probabil nici Stefan cel Mare, Nicolae Titulescu sau Simona Halep nu sunt mari.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline shpeedy

« Răspuns #235 : 26.Ian.2018, 12:33:55 p.m. »
Consider ca ar fi sanatos sa facem distinctie intre valori si 'valori'  - primele se fac remarcate prin activitate/cunostinte/experienta/eruditie, si-si pot duce traiul (chiar mai) linistit in absenta mass-mediei, pe cand cele din urma ar reprezenta cam zero barat in absenta mass-mediei.

Dupa cum spuneam si cu alte ocazii, frica mi-e ca noi - ca natie - am ajuns sa avem un sistem de raportare unii la altii atat de corupt, incat nu prea mai avem capacitatea de a recunoaste (nu neaparat admira/aproba) adevaratele valori...

The following users thanked this post: gabineg, toma, saureign

Offline ...

« Răspuns #236 : 26.Ian.2018, 12:34:24 p.m. »
@saureign, nu stiam ca este interzisa exprimarea opiniilor. Ma scuzi, ma duc sa-mi sap o chilie in munti.
Traiesc cu mari emotii fiecare meci urmarit al Simonei si o admir (nu ma mandresc cu ea, ca nu eu am adus-o pe locul 1), dar nu il agreez pe CTP sau pe alti parerologi cunoscuti. Am voie?

Offline saureign

« Răspuns #237 : 26.Ian.2018, 12:44:34 p.m. »
Textul dumitale, scriptic, pare corect, cu amendamentul ca anumite valori (reale) sunt cautate, tocmai pentru ceea ce reprezinta - valori! Insa in contextul decesului lui Neagu Djuvara, textul ne indica ca dumneata nu-l consideri pe N.D. o valoare, ci ca pe o vedeta care cauta prezenta in mass media, si care n-ar avea nimic de spus, ceva umflat artificial, cah.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: ...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #238 : 26.Ian.2018, 01:39:54 p.m. »
Voi stiti ce "mare roman" ar fi implinit azi 100 ani?
O bere Stela Artois pentru primul raspuns corect. Si apropo, @cad , solicitarea corecta este:  Garcon, inc-o baterie! ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #239 : 26.Ian.2018, 01:42:45 p.m. »
Desi sunt multi care - dintr-un mecanism logic pervertit, zic eu - il regreta (sunt convins c-o sa vedem diseara la stiri pelerinaj in Ghencea), nu consider ca ar fi potrivite nici situatia, nici topicul in care sa-l mentionezi pe respectivul...

The following users thanked this post: gabineg, rexkrokiDAU, toma