Autor Subiect: Anvelope suzuki ignis hybrid  (Citit de 1360 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lauris

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Femeie
    • bucuresti
Anvelope suzuki ignis hybrid
« : 16.Ian.2021, 03:10:06 p.m. »
De unde achizitionez anvelope all seasons pt suzuki ignis hybrid?
Rotile au dimensiuni mai rare din ce am vazut.
175/60 R16 82 H
  • suzuki ignis hybrid

Offline Lauris

• Newbie
  • *
    • bucuresti
Re: Anvelope suzuki ignis hybrid
« Răspuns #2 : 16.Ian.2021, 05:33:14 p.m. »
Multumesc. Si imi puteti recomanda o marca, ceva convenabil luand in considerare raportul calitate pret?
  • suzuki ignis hybrid

Offline enicky

« Răspuns #3 : 16.Ian.2021, 06:38:51 p.m. »
  Modelul asta l-as lua eu : https://www.cauciucuridirect.ro/product/Falken/EUROALL-SEASON-AS210/R-412848
  Falken de 444,2 lei. Forma lui este apropiata de cea de la Michelin, Bridgestone si Hankook(all season sau winter). Am Hankook de iarna, asemanatoare ca design cu Falken, cu C la aderenta si m-am descurcat foarte bine cu ele. Plus ca acest Falken vad ca are 69db ceea ce e foarte bine pentru confortul in masina. In foto se vede si desenul cu fulgul.
  Poate este bun si cel chinezesc, dar nu as incerca. 
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #4 : 16.Ian.2021, 09:50:38 p.m. »
Mai ai si alternativa trecerii la 175/65R15 - oferta mult mai bogata.

Pentru jante poti lua legatura cu colegul @jante.otel , iar rotile pe 16 le poti scoate la vanzare...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: duculetu

Offline gabi males

« Răspuns #5 : 17.Ian.2021, 12:21:47 p.m. »
Multumesc. Si imi puteti recomanda o marca, ceva convenabil luand in considerare raportul calitate pret?
Cum spune si colegul @enicky,ti-as recomanda Falken. Am si eu pe masina(de iarna).Multumit de ele.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Lauris

• Newbie
  • *
    • bucuresti
« Răspuns #6 : 17.Ian.2021, 03:02:08 p.m. »
Va multumesc. Acum as intreba ceva care poate parea prostesc. Daca imi comand cauciucuri online cum procedez? Ele vin acasa, le incarc in masina si ma duc la un service sa mi le monteze? Sau exista posibilitatea sa existe colaborare intre vanzatori si cei care monteaza si sa mi le trimita direct intr-un service partener?
  • suzuki ignis hybrid

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 17.Ian.2021, 03:41:03 p.m. »
1. Unii dintre vânzători au si puncte lucru unde montează cauciucurile. Adică te duci cu masina, ti le montează pe cele noi si pleci cu cele vechi.
Altfel, ambele variante menționate de tine sunt valabile.
2. Fie ti le livrează acasa si pleci cu ele la service-ul de roti.
3. Fie ti le livreaza direct la service (asta înseamnă o înțelegere initiala cu acesta) si te duci apoi sa le montezi.

Eu am utilizat variantele 1. si 2.
« Ultima Modificare: 17.Ian.2021, 04:03:11 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #8 : 17.Ian.2021, 04:04:08 p.m. »
Va multumesc. Acum as intreba ceva care poate parea prostesc. Daca imi comand cauciucuri online cum procedez? Ele vin acasa, le incarc in masina si ma duc la un service sa mi le monteze? Sau exista posibilitatea sa existe colaborare intre vanzatori si cei care monteaza si sa mi le trimita direct intr-un service partener?
    Eu le-am comandat acasa, le-am pus din masina curierului direct in a mea.
Sunt sanse minime sa existe colaborare intre vanzator si montator, plus ca le pot si verifica cand le primesc(DOT-ul, este un nr. din 4 cifre care reprezinta saptamana si anul de productie, de ex. 0420, adica sapt.4 anul 2020) si cred ca sunt mai in siguranta la mine. Plus ca te ajuta si curierul sa le incarci.
 Daca vanzatorul are pct.de lucru(cum bine spune colegul mai sus), mentioneaza pe site.
Succes!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline jante.otel

« Răspuns #9 : 03.Feb.2021, 08:20:16 p.m. »
Salut,
Pana la urma ce anvelope ti-ai luat: de 16", sau de 15"?
De fapt ti-ai luat anvelopele?
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972