Autor Subiect: Difuzor central  (Citit de 4165 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline CrisCo

Difuzor central
« : 12.Ian.2021, 04:19:21 p.m. »
Buna ziua,

Stie cineva daca se poate adauga difuzor central pe versiunea de echipare Passion (inteleg ca aceasta versiune nu are dif central). M-ar interesa sa stiu daca exista cablaj deja tras pt asa ceva si ce dimensiune de difuzor ar trebui pus acolo, banuiesc ca e un fel de subwoofer, o data ce e unul singur si nu sunt doua stereo.
A facut cineva acest upgrade?

Multumesc.
  • Suzuki SX4 S-Cross

Offline shpeedy

Re: Difuzor central
« Răspuns #1 : 12.Ian.2021, 04:33:28 p.m. »
Nu e niciun subwoofer... Banuiesc ca e la fel ca la SX4 clasic - adica un difuzor de medii pus acolo sa umple spatiul sonor din fata (nici nu mi-am dat seama de care iesire este legat (stanga/dreapta)...

LE: uite aici.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Ionn

Offline manead

« Răspuns #2 : 27.Mai.2021, 11:43:32 a.m. »
Salut,
Te-ai lamurit? Ai montat?

Thx,
Dan.
  • SX4 S-Cross 1.4 Passion 2WD 2021

Offline Hoinar

« Răspuns #3 : 03.Oct.2021, 04:35:16 a.m. »
39102-55L00 – Difuzor central bord, se pare ca a fost montat si pe Fiat Sedici.
Acum daca sunt colegi care vor sa ne ajute si sa demonteze zona sa stim, daca exista precablarea pentru el si daca au cunostinte sa verifice daca vine semnal audio prin acel cablu ( daca exista ).
In principiu, se poate comanda de la orice magazin de piese auto, care aduce piese la comanda. Inca nu stiu un pret pentru el.
La cum arata este un difuzor de medii si care ar fi util.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline enicky

« Răspuns #4 : 03.Oct.2021, 12:47:48 p.m. »
  La cum arata https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7058.60    n-as zice ca e de medii, ba chiar ar fi un bass de 65w la 12ohm, la cat de mult bass am acum dupa insonorizare.

Din cate am observat varianta asta  https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7058.50  cu boxa centrala am vazut-o si la BMW (am un coleg cu un model din 2016) si doar la Spirit(si evident la Luxus) exista. N-am cunostinta daca exista cablaj la modele fara boxa, dar asa cum eu la Vitara Cool am gasit cablaj ptr. oglinda incalzita, dar oglinda nu era, asa si aici poate fi ceva similar.
  Multumiri colegului @bekxy pentru imagini.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Hoinar

Offline CrisCo

« Răspuns #5 : 03.Oct.2021, 01:18:50 p.m. »
Salut,
Ar fi interesant de stiut cum se poate deschide plasticul care acopera difuzorul central, a.i. sa ne dam seama daca exista sau nu cablajul.
In cazul in care e ceva relativ simplu, vom afla la fel de rapid daca avem cablaj sau nu. Daca e vorba de demontat bordul sau toata partea superioara a bordului deja lucrurile se schimba, poate deveni mult mai complicat.
  • Suzuki SX4 S-Cross

Offline enicky

« Răspuns #6 : 03.Oct.2021, 01:41:14 p.m. »
In cazul in care e ceva relativ simplu, vom afla la fel de rapid daca avem cablaj sau nu.
   Pai nu te-ai uitat la foto din link ?!!! S-ar parea ca acel capac se scoate/monteaza separat de bord.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline CrisCo

« Răspuns #7 : 03.Oct.2021, 01:42:19 p.m. »
Da, acum am vazut. Scuze
  • Suzuki SX4 S-Cross

Offline Hoinar

« Răspuns #8 : 08.Nov.2021, 06:08:36 a.m. »
  La cum arata https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7058.60    n-as zice ca e de medii, ba chiar ar fi un bass de 65w la 12ohm, la cat de mult bass am acum dupa insonorizare.

Din cate am observat varianta asta  https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7058.50  cu boxa centrala am vazut-o si la BMW (am un coleg cu un model din 2016) si doar la Spirit(si evident la Luxus) exista. N-am cunostinta daca exista cablaj la modele fara boxa, dar asa cum eu la Vitara Cool am gasit cablaj ptr. oglinda incalzita, dar oglinda nu era, asa si aici poate fi ceva similar.
  Multumiri colegului @bekxy pentru imagini.

Am am revazut imaginile din jurnalul colegului. Multumesc frumos pentru link, ma ajuta foarte mult, mi-a raspuns la multe intrebari referitor la demontare si instalare.

Offline Hoinar

« Răspuns #9 : 15.Nov.2021, 06:43:35 a.m. »
Am montat difuzorul central si se simte diferenta. Pentru cine vrea sa faca operatiounea pe varianta Passion vine precablata, asa ca nu este o operatiune dificila. Mai este nevoie de 2 suruburi pentru fixare si 2 piulite. Spor!

The following users thanked this post: Marci, musicall