0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
#vpopa81Clipocitul apei in interior l-am avut si eu; am aerisit radiatorul de 2-3 ori (scos busonul, lasat motorul sa mearga pana ajunge la temperatura, lasat sa bulbuceasca) si degeaba. Pt. ca toate functionau am mers asa vreo 4 luni pana am spart radiatorul. Odata ce l-am schimbat a disparut si clipocitul. E posibil ca radiatorul sa aiba un por si sa traga aer pe acolo.AC-ul merge partial si la mine de vreo luna: baga aer cald doar pe prizele de pe bord. Nu mai merge nici la picioare, nici la fanta de dezaburire parbriz- acolo e cel mai nasol dimineata. Mecanicul mi-a zis ca nu se baga, e treaba de electrician auto si de dat bordul jos (niste motorase, cuple etc). La AC clipeste intermitent "Auto", in carte spune doar ca e o defectiune la sistemul AC si nimic altceva.Desi ma chinui un pic dimineata am zis sa aman vizita la electrician pana am buget si de camera marsarier, navigatie.Asa ca mai dau cu carpa pe parbriz, mai injur, ma mai uit in portofel si iar injur P.S. Vad ca si Cristi banuieste un por la radiator
Multumesc ,dupa sarbatori fac o programare ,si vad ce descopar .