Autor Subiect: Caut pompa ABS pt 4x4  (Citit de 841 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sulica_adrian85

Caut pompa ABS pt 4x4
« : 19.Dec.2020, 05:24:54 p.m. »
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fwww%2Esuzuki-club%2Ero%2Fforum%2Findex%2Ephp%3Ftopic%3D10041%2Emsg298164%2Emsg%23298164&share_tid=10041&share_pid=298164&share_fid=10269&share_type=t&link_source=app

Buna ziua! Cer scuze administratorilor dacă nu am postat unde trebuie. Am un Suzuki Grand Vitara din 2008 si am următoarea problema: am următori martori aprinzi....ABS, ESP, ESP OFF, BRAKE, 4L, N....si ledul de la clima cel de pe selectorul de aer(recirculare/exterior) se aprinde intermitent. În plus de astea  nu imi mai merge nici vitezometrul, nici nu imi mai arată consumul si nici temperatura de afara.Am fost la service (două la numar) si mi-au zis ca este modulul ABS. Acum va intreb: este obligatoriu să înlocuiesc pompa ABS cu același cod? Ma refer sa o iau second hand.  Modul ABS se poate repara? Nu exista cumva un senzor, sau altceva care sa fie defect? Mentionez ca cei de la service au găsit si 2 sigurante arse(Nu stiu care exact).atasez un filmuleț cu erorile  Multumesc frumos!

Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk

• Grand vitara 2008 1.9 ddis

Offline enicky

Re: Caut pompa ABS pt 4x4
« Răspuns #1 : 19.Dec.2020, 11:15:32 p.m. »
   Inteleg ca ai "pomul de craciun" pe bord  din Aprilie anul asta si inca n-ai rezolvat-o, adica de 9(noua)luni. Activez de mai mult timp pe forum si ce as putea sa-ti spun este ca sunt foarte putini membrii activi posesori de Grand Vitara, iar cei care mai sunt, intra ocazional, adica exact ca si tine, cand au probleme.
  Intrebari similare ai pus si atunci(pe alt topic deschis de tine), ai primit doua raspunsuri care nu cred ca te-au ajutat.
  Parerea mea este ca ori mergi la un service multi-marca/specializat Suzuki (exclus cele de cartier) ori la un electrician cu multa experienta care sa verifice masina.
 Posibil ca ABS-ul sa traga in lant si celelalte sisteme, dar tu speri sa fie defect o piesa mai ieftina, dar ti s-a raspuns si dincolo ca la noi nu se poate repara i Pe de alta parte masina e veche, te poti astepta sa se defecteze orice la ea si mai ales repere f. scumpe.
  Iti mai pot sugera sa trimiti mail catre reprezentante/service-uri Suzuki apropiate de localitatea ta, in care sa descrii defectele masinii si vezi ce raspunsuri primesti. Din ce spui tu, e o problema mai serioasa, in niciun caz de rezolvat intr-un service improvizat intr-o curte !
N-ai mentionat daca circuli cu ea asa, dar cred ca nu este tocmai indicat s-o faci !
  Poate ai noroc si-ti raspunde cineva. Bafta !
P.S. Filmuletul?
L.E. Probabil ca ar trebui unite cele doua topicuri.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip