Autor Subiect: Radare fixe  (Citit de 35449 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
Re: Radare fixe
« Răspuns #40 : 05.Mai.2009, 04:37:17 p.m. »
tocmai vroiam sa postez mesajul :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #41 : 05.Mai.2009, 04:48:30 p.m. »
@BrSX4 te-as ruga politicos sa te adresezi frumos! eu nu te-am jignit in niciun fel ci doar imi exprimam liber parerea... doar d-asta este forum... atatea minti si atatea pareri. dc ceea ce am scris, desi nu te vizeaza direct pe tine, dar totusi te lezeaza in vreun fel, te rog sa iti versi frustrarile pe cine te cunoaste si te suporta. nu stiu cum e la tine in judet, dar la noi exprimarea provinciala nu prea se foloseste.

toate bune tuturor!

Warzone for the win!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Leutz

« Răspuns #42 : 05.Mai.2009, 04:48:41 p.m. »
Andrei(_a9), munca de cautare pe care ai depus-o e laudabila; materialul este impresionant de bine documentat si argumentat, dar este in dezacord cu ideile pe care incercam sa le popularizam aici pe site. Era OK de povestit la o intalnire in jurul unei beri, nu negru pe alb aici pe froum.
Vezi daca-ti mai da voie forumelul sa editezi postarea; daca nu, spune si il modific eu.

BrSX4, vezi ca ai folosit caractere cu alt font si marime decat cele utilizate pe forum. In general asta se poate face doar in cazul cu totul exceptional in care vrei sa subliniezi ceva deosebit de important si util pentru ceilalti user-i. Acum ca am vazut ce ai vrut sa subliniezi, da-i un edit si dez-subliniaza lucrurile (caligrafic si pe cat posibil si ... semantic).

Deci cum spuneam, asteptam in cele ce urmeaza informatii despre radarele fixe pe care le intalniti ... "oriunde v-ati afla"  :P
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #43 : 05.Mai.2009, 06:03:10 p.m. »
spune-mi ce sa modific te rog si o voi face. sau mai bine te rog sa modifici sau sa elimini ce nu crezi ca este de cuviinta sa se gaseasca in acest topic.
Si eu sustin disciplina in trafic si sunt de acord ca ar trebui sa o facem cu totii. doar pentru ca am postat mesajele pe care le-am postat sa stii ca nu inseamna ca rulez in localitati cu 120 km/h si dup-aia cand vin amenzile acasa incep sa ranjesc si sa-mi spun ca am mai pacalit legislatia inca o data. nu asta e telul meu. Vreau doar sa ajung dintr-un loc in altul in siguranta si fara sa ma astepte surprize in cutia postala. Ideea e ca se intampla fara sa vrei sa depasesti viteza cu aprox 10 km/h, iar pentru asta sa platesti? Mi se pare absurd cand punem datele problemei asa in conditiile in care drumurile din tara asta sunt cum sunt. De ce nu se pun camere de supraveghere si pe alte drumuri, unde nu prea e asfaltat cum trebuie sa fie asfaltat un DN?... Pentru ca nu renteaza, d-asta. Daca cineva crede ca platind amenda este un om corect si ca face bine ceea ce face, eu nu sunt in totalitate de acord.
Imi pare rau daca contrazic principiile cuiva. Repet, nu asta este intentia mea.
« Ultima Modificare: 05.Mai.2009, 06:05:02 p.m. de andrei_a9 »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #44 : 05.Mai.2009, 06:10:54 p.m. »
Eu sunt de parere ca toti incalcam limita de viteza. Cel care spune ca n-o face cred ca minte. De ce zic asta?
Ma gandesc numai la exemplu dat de cei din MOLDOVA care au demonstrat pe ruta Bacau - Piatra parca, ce inseamna sa mergi respectand limitarile de viteza sau ma gandesc ce ar inseamna sa faci Bucuresti - Nadlac ori Cenad cu viteza legala. Probabil ca in loc de 7h ai face poate un minim 13h. Nu gonesc aiurea  pe drumurile nationale pentru ca  nu vreau sa ma supun unor riscuri inutile pe mine si pe cei aflati in masina mea plus ceilalti participanti la trafic dar nici cu 30km/h nu merg in localitati.
Sustin disciplina in trafic si cand zic asta ma gandesc la bun simti si la respectul fata de ceilalti participanti la trafic!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutz

« Răspuns #45 : 05.Mai.2009, 07:34:27 p.m. »
Si o veste buna pentru toata lumea. Am vazut la stirile ProTV acum 10 min.
S-AU DESFIINTAT INCEPAND DE AZI CELE ... 77 parca ... RADARE FIXE EXISTENTE IN TARA, in urma constatarii unor nereguli in achizitionarea/administratrea lor (pe care le cunoastem cu totii din presa, din experienta noastra, a altora s.a.m.d.).
Prin urmare putem sa inchidem topicul asta si sa mergem in continuare fericiti fara numar pe soselele patriei.

Happy now?  :D
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #46 : 05.Mai.2009, 07:53:27 p.m. »
Sau desfiintat... dar pana cand? Nu cred ca se va renunta de tot la ele... :-S ca doar au adus bani frumosi la viata lor.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #47 : 05.Mai.2009, 09:27:08 p.m. »
E o situatie temporara... s-au apucat organele competente sa verifice legalitatea contractelor pe baza carora au fost amplasate si ca urmare incepand cu 24 aprilie nu au mai fost cica trimise scrisori catre proprietari pentru numirea soferului. Abaterile de pana in 24 aprilie se vor sanctiona insa.
Mai mult ca sigur ca dupa ce va trece controlul si va fi solutionat intr-un fel sau altul ele vor functiona din nou.

Offline Laurentiu

« Răspuns #48 : 05.Mai.2009, 10:31:53 p.m. »
... nu mi se pare corect ca eu sa platesc amenda pentru 62 de km/h in localitate ...
  :) Am fost de fata cind cineva a platit amenda si pt 61km/h in localitate - limita era de maxim 50km/h. Pt orice limita maxima de viteza, politia mai acorda un 10 km/h in plus. Peste 50 (60; 70; 90; 120 ) + 10 km/h se plateste amenda chiar daca ai depasit si cu 1 km/h.

Eu sunt de parere ca toti incalcam limita de viteza....Ma gandesc numai la exemplu dat de cei din MOLDOVA care au demonstrat pe ruta Bacau - Piatra parca, ce inseamna sa mergi respectand limitarile de viteza ...
Cristi, iti dau dreptate DAR, un mers in coloana ingreueaza foarte mult traficul.

Una este sa mergi singur cu viteza max. admisa (poti fi depasit mult mai usor de unii care se grabesc) si alta e sa mergi "bara la bara" cu aceeasi viteza intr-o coloana de 5-10-20 ..... masini.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Go Terios!!!:)