Autor Subiect: Radare fixe  (Citit de 35453 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Radare fixe
« Răspuns #20 : 14.Apr.2009, 02:05:18 p.m. »
Eu am un detector radar Cobra, care deocamdata m-a pazit de aceste camere fixe (si nu sunt putine in judetul Cluj ...)

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #21 : 15.Apr.2009, 02:42:11 p.m. »
    Eu am luat-o in ianuarie prin  jud Satu Mare in Supuru de Jos. Viteza 61 km/h si notificarea a venit destul de repede (cca o luna). Ideea e ca stiam exact unde e camera si in mod cert aveam sub 60, ca sa nu mai mentionez si fapul ca vitezometrul de la SX are o abatere in minus destul de mare (aprox. 5 km/h la acea viteza).
    In aceasta situatie exista pt mine doua variante:
1. Nu ridic nici o recomandata, Cargus, Fan Curier, etc.  timp de 6 luni, dupa care am inteles ca se caseaza amenda.
2. Fac contestatie in Satu Mare, pt ca aceste camere au o abatere destul de insemnata iar eu in mod cert aveam viteza legala pe portiunea monitorizata.
   Cred ca o sa optez pt prima varianta, pt ca a doua varianta insemna cel putin trei drumuri la Satu Mare si combustibilul ma costa mai mult dacat amenda de 60 Ron (lucru pe care mizeaza si Politia cand trimite amenzile in alt judet).
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline Laurentiu

« Răspuns #22 : 15.Apr.2009, 07:38:34 p.m. »
    ...vitezometrul de la SX are o abatere in minus destul de mare (aprox. 5 km/h la acea viteza).
    1. ... timp de 6 luni, dupa care am inteles ca se caseaza amenda.
    2. Fac contestatie in Satu Mare, pt ca aceste camere au o abatere destul de insemnata iar eu in mod cert aveam viteza legala pe portiunea monitorizata.
:-O Abaterea vitezometrului la SX4, cel putin la mine este de +5km/h faTa de GPS.
1. Amenzile stiu ca se prescriu dupa 5 ani de zile - timpul a crescut de la 3 la 5 ani.
2. Cum demonstrezi ca ceea ce a inregistrat camera nu este real sau cum demonstrezi ca aveai o viteza mai mica decit cea inregistrata ? Ca sa rezolvi punctul 2, ar trebui sa stii daca acea camera avea sau nu in acel moment verificarea metrologica in regula.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Sony

« Răspuns #23 : 15.Apr.2009, 10:57:38 p.m. »
1. Amenzile stiu ca se prescriu dupa 5 ani de zile - timpul a crescut de la 3 la 5 ani.
Cand ti-am zis ca nu intelegi ceea ce citesti ai zis ca ma leg de neamu' tau. Mai sus era vorba de termenu' de 6 luni in care sunt obligati sa-ti aduca la cunostina PV-ul.

Of, uitasem ca tie iti place sa te contrazici.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #24 : 16.Apr.2009, 08:03:50 a.m. »
1. Cand ti-am zis ca nu intelegi ceea ce citesti ai zis ca ma leg de neamu' tau.Of, uitasem ca tie iti place sa te contrazici.
2. Nu ridic nici o recomandata, Cargus, Fan Curier, etc.  timp de 6 luni, dupa care am inteles ca se caseaza amenda
1. Ar fi cazul sa-ti vezi de lungul nasului si sa critici neamurile TALE. Poti da IGNORE la mesajele mele daca nu-ti convin.
Te rog, cu alta(e) ocazie sa ma scutesti de interventiile tale.
2. Mai trage cu un ochi la ce scrie cu rosu.
« Ultima Modificare: 16.Apr.2009, 08:09:49 a.m. de Laurentiu »
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Sony

« Răspuns #25 : 16.Apr.2009, 08:10:05 a.m. »
Partea proasta e ca iti postezi ineptiile pe un forum, asa ca trebuie sa accepti faptul ca cineva te va combate si iti va arata cat de mult bati campii. Legat de lungu' nasului cred ca te-ai referit la avataru' meu, ca doar nu ai fi asa de lipsit de educatie incat sa te referi la postarea mea.

Offline Laurentiu

« Răspuns #26 : 16.Apr.2009, 08:23:22 a.m. »
Legat de lungu' nasului cred ca te-ai referit la avataru' meu, ca doar nu ai fi asa de lipsit de educatie incat sa te referi la postarea mea.
Pt cei cu AERELE tale, dau la spate bunul simt si buna crestere.
Cit priveste "ineptiile" mele, lasa-i pe altii sa le analizeze.

P.S. Vezi ca esti Off Topic. Pacat ca nu ti se atrage atentia asupra acestul lucru.
Se pare ca ti-ai luat rolul de moderator prea in serios.
"Da-i omului puterea in mina ca sa-i vezi adevaratul caracter"

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #27 : 16.Apr.2009, 08:24:49 a.m. »
Off: Folositi "butonul" raporteaza unui moderator!  ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Sony

« Răspuns #28 : 16.Apr.2009, 08:27:44 a.m. »
Bre nea laurentiule, diferenta dintre noi doi este ca nu eu sunt neintelesul forumului.  =))

cristyyy2003, muta te rog postarile astea in warzone.

Offline Laurentiu

« Răspuns #29 : 16.Apr.2009, 08:33:58 a.m. »
Bre nea laurentiule, diferenta dintre noi ...
Asa se intimpla cind
Io-s fara ocupatie. :D
Cauta-ti de treaba daca nu ai.

P.S. Eu voi ceda acestei discutii cu tine. Tu ce vei face ?