Autor Subiect: Radare fixe  (Citit de 35452 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
Re: Radare fixe
« Răspuns #10 : 12.Feb.2009, 10:07:04 a.m. »
Asa este, la unele locatii nu sunt camere puse, ori urmeaza sa se monteze ori avertizeaza ca intrati in sat... asa este si la mine...

Offline Laurentiu

« Răspuns #11 : 14.Mar.2009, 12:35:20 p.m. »
Jurnalul cu modificarile aduse bazei de date cu camere: http://speedcams.tehnoplus.net/actualizari.htm

Citat
SpeedCams România - fi?ierele cu camere actualizate

Salva?i arhiva ZIP ata?at? la acest mesaj pe calculatorul dvs., deschide?i/decomprima?i arhiva ?i citi?i instruc?iunile de actualizare a fi?ierelor cu camere specifice soft-ului de naviga?ie folosit.

Actualiz?ri:

- ultimele 30 de modific?ri aduse bazei de date cu camere

DATA ACTUALIZARE SURSA
13.03.2009 Corectat coordonatele la GATSO 840 din Vân?tori (MS) - func?ioneaz?, coordonate aproximative asztalos
13.03.2009 Ad?ugat coordonate, sens ?i direc?ie la GATSO 652 din H?d?reni (MS) - func?ioneaz?, coordonate aproximative asztalos
12.03.2009 Corectat coordonate la GATSO 847 din Sângeorgiu de P?dure (MS) Gabriel K.
12.03.2009 Corectat coordonate la GATSO 655 din Fântânele (MS) Gabriel K.
12.03.2009 Ad?ugat coordonate, sens ?i direc?ie la GATSO 899 din Br?de?ti (DJ) - e la nivel de stâlp Gabriel Z.
12.03.2009 Ad?ugat coordonate, sens ?i direc?ie la GATSO 900 din Br?de?ti (DJ) - e la nivel de stâlp Gabriel Z.
12.03.2009 Ad?ugat coordonate, sens ?i direc?ie la GATSO 901 din Tatomire?ti (DJ) - e la nivel de stâlp Gabriel Z.
12.03.2009 Ad?ugat coordonate, sens ?i direc?ie la GATSO 902 din R?carii de Jos (DJ) - e la nivel de stâlp Gabriel Z.
12.03.2009 Corectat sensul la GATSO 964 din Piscu (GL) Narcis S.
12.03.2009 Corectat sensul la GATSO 964 din Independen?a (GL) Narcis S.
12.03.2009 Corectat sensul la GATSO 964 din ?endreni (GL) Narcis S.
12.03.2009 Ad?ugat 7 camere CVST/Radar 978-984 în Bra?ov (BV) - în curs de montare, nu avem coordonatele osicarg
12.03.2009 Ad?ugat coordonate, sens ?i direc?ie la GATSO 904 din Piele?ti (DJ) - e la nivel de funda?ie dcr
12.03.2009 Ad?ugat coordonate, sens ?i direc?ie la GATSO 903 din Piele?ti (DJ) - e la nivel de funda?ie dcr
11.03.2009 Ad?ugat o posibil? camer? GATSO 977 în Iaz (CS) - la nivel de stâlp?, coordonate necunoscute! baran charlton
11.03.2009 Ad?ugat coordonatele, sensul ?i direc?ia la GATSO 906 din Peri?or (DJ) - e la nivel de funda?ie dcr
11.03.2009 Neconfirmat LSRM 296 de la Rupea Gar? (BV) - limit? localitate incorect? Paul Brinzei
11.03.2009 Neconfirmat LSRM 295 de la Rupea Gar? (BV) - limit? localitate incorect? Paul Brinzei
11.03.2009 Ad?ugat CVST 976 din inter. Bd. Eroilor cu Pia?a Avram Iancu, Cluj (CJ) calin cali
11.03.2009 Ad?ugat coordonate, sens ?i direc?ie la GATSO 918 din Chendu (MS) - e la nivel de stâlp albertini
11.03.2009 Ad?ugat CVST 975 de pe ?oseaua P?curari, Ia?i (IS) Gratian
11.03.2009 Încadrat localitatea Dumbrava (BC) la LSRM (973+974) DFA
11.03.2009 Încadrat localitatea Dumbrava (BC) la LSRM (973+974) DFA
11.03.2009 Încadrat localitatea Bogdan Vod? (BC) la LSRM (971+972) DFA
11.03.2009 Încadrat localitatea Bogdan Vod? (BC) la LSRM (971+972) DFA
11.03.2009 Încadrat localitatea Valea Mic? (BC) la LSRM (969+970) DFA
11.03.2009 Încadrat localitatea Valea Mic? (BC) la LSRM (969+970) DFA
11.03.2009 Ad?ugat Radar Mobil 968 în Adjud (VN) DFA
11.03.2009 Ad?ugat Radar Mobil 967 în inter. DN2/E85 cu DJ215A (BZ) DFA
11.03.2009 Reconfirmat ?i corectat pozi?ia la Radar Mobil 682 de pe ?oseaua de Centur? (M?r?cineni-Simileasca), Buz?u DFA
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ASZ

« Răspuns #12 : 14.Mar.2009, 11:58:47 p.m. »
Aseara am observat ca pe ruta Tg. Mures->Sighisoara s-au activat 2 radare fixe:
- in localitatea Chendu (cam pe la mijlocul ei)
- in localitatea Tigmandru (la iesirea catre Sighisoara)

Deasemenea s-a activat si radarul fix amplasat la iesirea din Tg. Mures catre Cluj Napoca, mai precis la iesirea din satul Cristesti (este inaintea unei treceri de cale ferata)
Nu am sistem de navigatie .. deci nici coordonatele lor.

Va rog sa tineti cont de ele :)

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #13 : 12.Apr.2009, 06:00:01 p.m. »
Ce stiti despre camerele radar fixe din Cosereni si Cotorca? .... sunt omologate?...

De exemplu: pe aceasta distanta intre cele 2 sate au venit la 2 persoane instiintari cu privire la depasirea vitezei in localita...,  adica la prima persoana avea 62 km in prima localitate si in cea de-a 2-a avea 65 km dar timpul facut intre cele 2 localitati este 7 min. La a 2-a pesoana viteza este de 78 km in prima localitate si 78 km in a 2-a localitate iar timpul intre cele 2 localitati este 11 minute. (am facut proba si numai daca mergi cu cca 110 km /h intre cele 2 localitati poti avea timpul de 11 min.) Functioneaza coresct aceste camere radar. Ele te pot lua din spate si din fata?...

De ce nu iti prezinta si proba foto si vin tocmai dupa 5 luni instiintarile prin posta? Este adevarat ca dupa 6 luni nu mai e valabila amenda daca nu primesti PV?

Astept parerile dvs...

Numai bine

Offline bogdanb

« Răspuns #14 : 12.Apr.2009, 07:30:06 p.m. »
Cel mai probabil ca procedura politiei este ilegala, ca si la celelalte camere dealtfel.  Mai pe romaneste este O HOTIE.
Psihologia din spatele acesteia este simpla:  Iti triit PV-ul dupa x luni ca sa nu mai tii minte cum a fost, sa zici "asa o fi" si sa mergi cuminte sa platesti. Cei care totusi isi amintesc cum era, au optiunea sa dea statul/politia in judecata. Contestatii alea-alea. Procese, tribunale, avocati, timp pierdut. Plus multi bani. Evident ca vei castiga un astfel de proces, pt. ca e putin probabil ca politia sa mai gaseasca in arhiva poza cu tine si sa demonstreze ca camera era omologata si calibrata si etcetera... in afara cazului ca tu, mama/tata sau sotia/copilul tau sunteti avocati, singurul lucru pe care il vei castiga va fi multumirea ca nu te-ai lasat facut de sistem, chiar daca asta te va fi costat o palarie de bani, plus cateva luni bune de alergatura.
Insa, indiferent de situatie ghici ce: sistemului nu-i pasa, pentru ca din punctul lui de vedere vei fi unul din cele cateva sute de mii carora le aplica hotia in cauza.

Pentru eventualii carcotasi precizez ca cele descrise mai sus sunt observatii ale experientelor unor cunoscuti ai mei. Eu nu am fost niciodata in situatia descrisa de @anyd, dar sustin opinia ca trebuie sa ne sustinem drepturile in instanta, indiferent daca vom avea sau nu castig de cauza. Doar asa putem sensibiliza acele autoritati care ar fi tentate sa ne fure, indiferent ca e vorba de politie, fisc sau mai stiu eu cine...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #15 : 12.Apr.2009, 07:59:29 p.m. »
1. Ce stiti despre camerele radar fixe din Cosereni si Cotorca? .... sunt omologate?...
2. De ce nu iti prezinta si proba foto ...?
1. Poate aici ( http://speedcams.tehnoplus.net/camere.htm ) gasesti raspuns la intrebarea ta.
2. Fotografia va fi folosita de Politia Rutiera in caz de proces.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #16 : 12.Apr.2009, 08:12:59 p.m. »
1. Sunt convins ca intirzierea cu care vin instiintarile are exact scopul de a te bulversa, e greu sa-ti amintesti dupa atata timp cum a fost...
2. Aceste camere sunt dispuse pt a aduce profit firmelor ce le-au instalat, prin contract primesc 65% din cuantumul amenzilor - nu au nici in clin nici in maneca cu siguranta cirulatiei.
3. Sunt ferm convins ca in situatia in care aceste camere nu aduc profitul scontat, aceasta se poate "remedia" din setarile aparatului.
NU UITATI DE SEMAFOARELE TRUCATE DIN ITALIA !
4. In instanta puteti avea castig de cauza pe fond, daca dosarul pica in mana unui judecator care-si face meseria.
Veti observa ca nu se prezinta juristul politiei.Ulterior daca aveti castig de cauza pe fond, veti cunoaste pe respectivul jurist la recurs, unde puteti observa ca militia are castig de cauza in 16 dosare analizate competent in 40 de minute.
Daca aveti timp. intrati pe just.ro, portalul instantelor, alegeti un judet, un tribunal, sectia civila sau comerciala si vedeti pe fiecare sedinta cate recursuri promovate de IJP (pt cauze pierdute in inst de fond) sunt admise, respectiv cate din recursurile promovate de terti pt procese castigate de IPJ in prima instanta sunt respine.Daca procentul este sub 80 in vreuna din situatii, dati-mi si mie linkul, sa ma minunez !!!
5. Trebuie sa luam atitudine chiar daca unii au spus sa nu ne mai lamentam si sa circulam cu respectarea regulilor de circulatie.Pt ca este foarte posibil sa circulam corect dar aparatul sa fie setat pe "iincasari" ...
P.S. Înca nu am fost "premiat" prin intermediul unei astfel de camere dar nu pot r?mane indiferent cand un grup de ?mecheri vor sa ma faca la buzunare.

"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #17 : 12.Apr.2009, 09:45:15 p.m. »
Eu am primit o amenda de la o astfel de camera fixa, mai exact de la cea care se afla la intrare in Puchenii Mari, DN1. Viteza cu care am fost surprins este de 81km/h.
Pentru ca sunt convins ca ma aflam in afara localitatii cand a fost realizata fotografia, am contestat in instanta PV intocmit de domnisoara agent constator.
Au trecut 3 saptamani de cand am depus contestatia (am fost suprins de aceasta camera in data de 13.02.2009) si momentan nici un raspuns.
Va tin la curent.

Cristi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #18 : 13.Apr.2009, 11:09:31 a.m. »
E probabil o practica obisnuita sa-ti vina dupa 5 luni instiintarea ca ai primit amenda. Si eu am patit. Acu vreo 2 ani mi-a venit prin septembrie o instiintare cum ca prin luna mai avut vreo 60 si ceva km/h prin Mioveni. Timp de cateva secunde nici nu am reusit sa-mi amintesc ce naiba cautam eu prin Mioveni :P
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #19 : 13.Apr.2009, 07:10:59 p.m. »
De un an decand sau mutat ai mei in jud. Buzau folosesc frecvent DN1 si DN2 , dar m-am ferit de amenzi.Noroc cu GPS-ul care-mi mai aduce aminte bazaind in apropierea lor.
Go Terios!!!:)