Ca sa raspund tuturor:
- am vrut sa cumpar planetare noi. Peste tot apar ca disponibile, pana comanzi. Apoi afli, in functie de site-ul/magazinul unde ai comandat ca "sunt nelivrabile" sau "nu se potrivesc cu seria de sasiu, dar nici nu avem varianta care sa se potriveasca". Dupa cum am mentionat le-am luat pe mai toate la rand, autonet, bardi, autokarma si diverse alte situri care mi-au iesit "castigatoare" la cautarile pe google.
Ce am gasit, doar pe cea stanga, atat, si nu avea sens sa schimb doar una.
- Ce problema au cele de pe masina - joc maricel la articulatiile tripode, fac click la plecare de pe loc si la schimbarea din acceleratie in frana de motor.
- Asa ca, desi nu sunt adeptul, am inceput sa caut SH. Din vreo 6 care dezmembrau masini identice, doar unul le-a avut. O sa vad daca sunt ok cand le primesc(maine)
- Am cautat si (doar)articulatii tripode. Am gasit ceva, insa au descrieri foarte sumare si nici o modalitate de-a verifica compatibilitatea.
Mi-e destul de greu sa inteleg de ce sunt atatea variante/coduri de planetara, incompatibile intre ele, pentru o masina de serie cu specificatii identice.
Cred ca sufar putin de OCD - pentru ca intotdeauna cand cumpar masina SH trebuie sa o fac "tipla" cel putin mecanic. Nu suport sa stiu/aud ca exista deficiente.