Autor Subiect: Suzuki Swace  (Citit de 39349 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BogdanT1980

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Gen: Bărbat
    • Popești leordeni
Re: Suzuki Swace
« Răspuns #80 : 13.Sep.2023, 06:41:22 p.m. »
Pe Site nu apare, dar la reprezentanta poți da comanda. Eu am dat pe 24 august și o aștept în octombrie.
  • Suzuki Swace

Offline Marco79ro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
    • Oradea
« Răspuns #81 : 13.Sep.2023, 09:16:48 p.m. »
La ce pret a ajuns acum?
  • Duster 1.5 dci

Offline BogdanT1980

• Newbie
  • *
    • Popești leordeni
« Răspuns #82 : 13.Sep.2023, 09:21:35 p.m. »
26.800  din care scazi Rabla 17.500 lei
  • Suzuki Swace

Offline niculescu.florentin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Bucuresti
« Răspuns #83 : 16.Oct.2023, 04:39:40 p.m. »
eu am comandat in 15 iulie 2022 la MJD-PRESTIJE bucuresti si a venit in 10 septembrie 2023.
da cand am dat comanda la spirit aveau functia S-IPA ,dar ea a venit fara scrie in contract mic ca anumite optiuni sau preturi pot suferi modificari.
am aflat ca totul pleaca de la toyota anglia dar cel mai tragic este ca suzuchi romania nu a anuntat dealerul si  nici consumatorul final .
pentru mine aceasta optiune nu ma interesa tare pt ca stiu sa parchez dar puteam cere ceva scadere de pret dar au mers pe burta toti.
  • Suzuchi swace 2023 spirit

Offline BogdanT1980

• Newbie
  • *
    • Popești leordeni
« Răspuns #84 : 16.Oct.2023, 09:43:03 p.m. »
Ai așteptat 1 an și 2 luni masina? Așa ți au dat termenul de la început sau ți.a zis că vine in 6 luni și după au zis că întârzie?
  • Suzuki Swace

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #85 : 17.Oct.2023, 10:15:32 a.m. »
De la inceput mi-au dat 9-14 luni termen livrare ,oricum aveam masina o skoda octavia 2 1.9 tdi care merge bine.
Eu am cumparat rablele de la dealer 7000 ron banu jos .
Puteam lua masina din showroom dar nu am stiut iar cand m-am dus peste o zi sa intreb daca cea expusa se vinde deja se vanduse .
Aceea avea si optiunea S-IPA parcarea automata si puteam sa cer scadere de pret fiind expusa si ca sau suit multi in ea sa o testeze.

Offline bet

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Targu Mures
« Răspuns #86 : 17.Oct.2023, 10:21:53 a.m. »
Cum ți se pare trecerea de la Skoda la Suzuki? Și eu am avut înainte o Octavia 1.9 tdi și când am cumpărat Swace ul mi s-a părut mai lent. Între timp m-am obișnuit.

Trimis de pe al meu Pixel 6 folosind Tapatalk

• Suzuki Swace

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #87 : 17.Oct.2023, 10:53:53 a.m. »
Nu imi place la swace directia e pre usoara dar m-am obisnuit, la octavia 2 tot electrica fiind e mai tare si la viteze mari se intareste bine fata de swace deci nu o poti da de gard usor aci te ajuta sistemele de asistenta.
Iar ca fapt divers la skoda am separat dezaburire oglinzi si parbriz aci le am impreuna .
Tabla la skoda suna a plin aci o tabla chioara .
Eu am luato pentru consum si ca e hibrida si poti merge afara in orase unde masinile dizel nu mai sunt primite iar la skoda combi au doar motoare pe motorina iar benzina doar la berline .
Skoda trage tare pe masinile electrice enyaq si enyaq coupe ca sa scada poluarea pe grupul skoda in UE si  care se vand slab de tot acu dau 20000 euro reducere la ele 10000 de la ei si restu de la rabla. Sa vedem in timp daca tine si asta 17 ani ca cea veche tot noua luata in 2006 din RO cu 20500 euro.

Offline bet

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Targu Mures
« Răspuns #88 : 17.Oct.2023, 01:21:35 p.m. »
La toate mașinile noi ai senzația că au pus tablă de conservă. Pentru mine cea mai mare problema e garda la sol. La Octavia cu pachet drumuri grele aveam 16 sau 17 cm. Acum am doar 13,5 cm și trebuie să fiu permanent atent la borduri.

Trimis de pe al meu Pixel 6 folosind Tapatalk

• Suzuki Swace

Offline BogdanT1980

• Newbie
  • *
    • Popești leordeni
« Răspuns #89 : 18.Oct.2023, 12:09:33 p.m. »
Eu vineri ridic mașina și ce să vezi, am trecut de la octavia din 2018 de 150cp la ea, așa că nu mă dezamăgiți așa repede ::)).

Am dat comanda de tăviță portbagaj și mă sunat de la firma respectiva că "ce prortbagaj are jos sau sus" și nustiu ce sa îi răspund.
Întrebarea este...Cum a venit portbagajul mașini, cu podeaua la nivelul haionului sau mai jos?
Sper să înțelegeți ce vreau sa zic
  • Suzuki Swace