Autor Subiect: Suzuki Swace  (Citit de 39345 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rel_trand

Re: Suzuki Swace
« Răspuns #70 : 05.Apr.2023, 08:18:54 a.m. »
Sigur in Ungaria, scrie și pe eticheta de pe stâlpul din stânga, langa VIN + codul de țară din acesta care este de HU. Navigația nu este dedicată, este prin Android auto.
  • Suzuki Swace

Offline Richard

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • Baia mare
« Răspuns #71 : 01.Mai.2023, 10:18:42 p.m. »
Salutare, am și eu o întrebare. Am comandat un Swace in noiembrie 2022, atunci avea un preț, între timp prețul a crescut, iar dealerul a spus că și eu o să trebuiască să plătesc mai mult pe mașina. Așa se procedează în mod normal?
Mulțumesc
  • Suzuki Swace

Offline ntire2000

« Răspuns #72 : 02.Mai.2023, 12:56:14 a.m. »
Daca nu ai facut un precontract în care pretul sa fie batut în cuie, atunci da.
Banuiesc ca ai dat un avans si ti-au dat o hârtie în care scrie undeva marunt de tot si la subsolul paginii ca pretul poate suferi modificari.
C-asa-i în tenis.....

PS: multi, în euforia succesului de a plati avansul pentru masina mult dorita uita sa citeasca ce scrie mic de tot prin actele care li se ofera pline de zâmbete si amabilitate de catre agentii de vânzari.
Dupa ce le semneaza .... e deja prea târziu.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #73 : 02.Mai.2023, 02:28:04 a.m. »
Este posibil.

Si eu m-am interesat d eun Swace acum cateva luni, la un dealer din Bucuresti.
Si, atunci, mi-au spus ca se face un contract si se plateste un avans minim pentru a lansa comanda.
Dar m-au informat inca de la inceput ca termenul de livrare ar fi undeva la 8-9 luni, iar daca pretul se va schimba inainte de a fi livrata masina, atunci voi plati noul pret. "Ar putea fi mai mare sau mai mic ..." - mi s-a spus atunci.
Dar zambind, cu subinteles ca "mai mic" e doar o utopie.

Deci, nu cred ca te-au pacalit decat daca nu ti-au comunicat de la bun inceput aceasta situatie.
Si ar trebui sa te poti retrage din contract, cu rstituirea avanzului si fara alte penalizari. Dar iti convine?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #74 : 02.Mai.2023, 08:25:08 a.m. »
Când ai de platit niste mii de euro în plus si tocmai ai aflat ca vine criza te mai si razgândesti.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Richard

• Newbie
  • *
    • Baia mare
« Răspuns #75 : 02.Mai.2023, 05:30:07 p.m. »
Eu eram doar curios dacă este o practică generală, dacă așa funcționează lucrurile. Ideea este că dealerul mi-a spus că în cazul scumpirilor, o să trebuiască să plătesc în plus, dar în același timp a spus și că aceste scumpiri sunt de 2-300 de euro. De când e acolo, a spus că așa au fost toate scumpirile, dar când m-a sunat și m-a anunțat că s-a scumpit cu 1500 de euro modelul vechi, iar dacă îmi vine modelul nou e 2500 de euro, m-am enervat un pic, de asta am întrebat. Problema ar fi că nici el nu știe care model o să îmi vină. O să vedem. In 25 mai e termenul de livrare, dar presimt că mai dureaza
  • Suzuki Swace

Offline NicNic

« Răspuns #76 : 02.Mai.2023, 06:26:31 p.m. »
Deci ai fost informat despre posinbila scumpire.
Faptul ca ti-au spus doar o posibila valoare, e de inteles. Nu aveau cum sa stie cum va evolua pretul de la producator.

In plus, este o perioada de schimbari destul de ample in structura productiei auto, a preturilor masinilor.
Apar modele noi cu tehnologii mai avansate semnificativ, ceea ce mareste pretul masinilor.

Iti doresc sa fii multumit de ceea ce vei primi, sa nu renunti, ca sa te bucuri de o masina noua!

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ing.nicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Comanesti
« Răspuns #77 : 04.Mai.2023, 12:06:15 p.m. »
Eu eram doar curios dacă este o practică generală, dacă așa funcționează lucrurile. Ideea este că dealerul mi-a spus că în cazul scumpirilor, o să trebuiască să plătesc în plus, dar în același timp a spus și că aceste scumpiri sunt de 2-300 de euro. De când e acolo, a spus că așa au fost toate scumpirile, dar când m-a sunat și m-a anunțat că s-a scumpit cu 1500 de euro modelul vechi, iar dacă îmi vine modelul nou e 2500 de euro, m-am enervat un pic, de asta am întrebat. Problema ar fi că nici el nu știe care model o să îmi vină. O să vedem. In 25 mai e termenul de livrare, dar presimt că mai dureaza
La ce dealer ai facut comanda, si cand de ti-a dat termen de livrare in 25 mai. Eu astept din septembrie.
  • SWACE

Offline Richard

• Newbie
  • *
    • Baia mare
« Răspuns #78 : 06.Mai.2023, 12:49:11 p.m. »
In Baia Mare, de la ATP( Suzuki, Mazda, Opel, Mercedes). In noiembrie. Inițial mi-a zis 2-4 luni, iar când am fost să plătesc avans la mașina, a zis că totuși pot aștepta și până la 6 luni. Am zis 'Fie' și stau. E aiurea dacă aștepți din septembrie, asta îmi dă speranță la mai multe luni de așteptare 😂. Eu am luat varianta mai dotată, poate pe cea mai puțin dotată e mai mare cererea și se așteaptă mai mult, acuma depinde pe care ai comandat-o
  • Suzuki Swace

Offline Marco79ro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
    • Oradea
« Răspuns #79 : 13.Sep.2023, 04:09:42 p.m. »
Stie cineva ce s-a intamplat cu modelul Swace ca nu mai apare in configurator pe site?
  • Duster 1.5 dci