Autor Subiect: Suzuki Swace  (Citit de 39342 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bet

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
    • Targu Mures
Re: Suzuki Swace
« Răspuns #40 : 08.Feb.2022, 07:11:10 p.m. »

- ca si dinamica, din pdv meu auto nu este lenta sau puturoasa - depinde de pe ce masina treci, in cazul meu un Renault de 1.6 benzina, 115 cp, cutie manuala, eventual de stilul de condus

Eu vin de pe Skoda Octavia 1.9 tdi 105 cai și mi se pare mai lent Swace-ul mai ales în depășiri.

Trimis de pe al meu HTC U11 folosind Tapatalk

• Suzuki Swace

Offline rel_trand

« Răspuns #41 : 08.Feb.2022, 07:18:43 p.m. »
Nu comparam cu dieselul, mai ales în depășiri. Daca nu mă înșel, 1.9 tdi are 250 - 300 Nm disponibili de pe undeva pe la 1900 rpm

- ca si dinamica, din pdv meu auto nu este lenta sau puturoasa - depinde de pe ce masina treci, in cazul meu un Renault de 1.6 benzina, 115 cp, cutie manuala, eventual de stilul de condus

Eu vin de pe Skoda Octavia 1.9 tdi 105 cai și mi se pare mai lent Swace-ul mai ales în depășiri.

Trimis de pe al meu HTC U11 folosind Tapatalk
  • Suzuki Swace

Offline Myhay

« Răspuns #42 : 08.Feb.2022, 08:27:07 p.m. »
Plus ca dieselul ala e turbo. Acuma voi vreti si consum mic si racheta? Masinile astea sunt gandite altfel ( Swace) si acopera o cu totul alta nisa a pietei.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #43 : 08.Feb.2022, 09:30:08 p.m. »
  Depinde si cum faci depasirea : lansat, in scurt, in urcare, teren plan, incarcat, gol... Apoi cu ce treapta de viteza o faci : aIVa, aVa, aVIa.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Calin sb

« Răspuns #44 : 08.Feb.2022, 10:06:58 p.m. »
O faci cam asa te uiți si apoi apeși accelerația la fund .
Nu uita sa semnalizezi  :-))
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline rel_trand

« Răspuns #45 : 26.Mai.2022, 08:25:35 a.m. »
Scurt jurnal de bord la puțin peste 7000 km. Autoturismul se prezintă foarte bine, nu am avut absolut nicio problemă, incepe sa îmi placă din ce in ce mai mult. Consumul general s-a stabilizat la 5 %,  majoritatea covârșitoare a km parcurși fiind pe naveta zilnică Ilfov (zona de N) - centrul Bucureștiului. Cu putina grijă și un picior mai ușor, media călătoriilor poate scădea și în jur de 4% când e cald afară. Una peste alta, am observat că indiferent pe ce mod conduci Eco/S/N, la sfârșitul zilei consumul tot pe acolo se învârte, așa că mai bine nu îți bați capul prea mult și ești atent la drum și nu la modul cum funcționează sistemul hibrid, știe el mai bine ce face. Mă deranjează totuși un mic amănunt, nu știu dacă din cauza anvelopelor allseason pe care le-am montat sau e mai slabă insonorizarea pasajului rotilor, se aude un zgomot deranjant de la roți la rularea pe electric, poate și pe fondul faptului că lipsește zgomotul de fond de la motorul termic.
  • Suzuki Swace

Offline CatalinS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Iasi
« Răspuns #46 : 01.Sep.2022, 11:20:29 p.m. »
Salut. Am o intrebare pentru cei ce au achizitionat Swace. Sunteti posesori si de Iphone 12 pro, pro max sau 13 pro/pro max si folositi incarcarea wireless a masinii cu husa? Mie nu imi incarca 13 pro max cu husa pusa. Este o husa originala. Pe forumul din USA vad ca au aceeasi problema. Eram curios daca mai sunt si altii din Romania.
  • Swace

Offline Mihincau

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #47 : 30.Sep.2022, 09:57:44 p.m. »
Salutare tuturor, aștept și eu să îmi vină Swace-ul, probabil săptămâna viitoare din ce spune dealerul. Abia aștept să o conduc și să împărtășesc impresii cu voi.

Până anul trecut am deținut o Toyota Auris Touring Sports hybrid, așa că sistemul de la Suzuki nu o să fie o surpriză prea mare, sunt curios ce consum va avea față de Toyota, fiind generația mai nouă a aceluiași sistem hybrid.

Sincer desenul ales de Suzuki pentru partea frontală mi se pare mai frumos decât la Toyota, singurul lucru care pot să spun că mă deranjează, este faptul că nu au păstrat stopurile de la Corolla, ar fii fost perfect.

Trimis de pe al meu CPH2207 folosind Tapatalk

Offline rel_trand

« Răspuns #48 : 03.Nov.2022, 09:04:56 a.m. »
La mine in 14.000 km naveta zilnica Buftea- centrul Bucureștiului, consumul de situează în medie la 5%, dar nici nu conduc foarte economic, recunosc. Cred că dacă aș folosi mașina strict în oraș aș consuma mai puțin. Oricum, față de vechiul aspirat de 1.6 sunt aproape la 1/2 cu consumul. Referitor la stopuri, sunt exact aceleași ca la Toyota, depind de echiparea mașinii.
  • Suzuki Swace

Offline Mihincau

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #49 : 03.Nov.2022, 09:57:48 a.m. »
Eu am cumpărat mașina în Germania, iar aici Suzuki are doar o singură variantă de echipare pentru Swace.

Trimis de pe al meu CPH2207 folosind Tapatalk