Autor Subiect: Suzuki Swace  (Citit de 39341 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Marco79ro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Gen: Bărbat
    • Oradea
Re: Suzuki Swace
« Răspuns #30 : 07.Dec.2021, 10:25:56 p.m. »
Motorul si sistemul hibrid este același ca pe Corolla?
Ca si dinamism cum se prezintă CVT-ul? Are zvâc în depășiri?
  • Duster 1.5 dci

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #31 : 08.Dec.2021, 05:50:03 p.m. »
 Da, la vale!  :D CVT-ul e o cutie conceputa pentru consum(Vezi hybridele Toyota) si fiabilitate, nu dinamism.
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline bet

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
    • Targu Mures
« Răspuns #32 : 08.Dec.2021, 06:28:22 p.m. »
Swace e o Corolla TS cu sigla de Suzuki. Diferă puțin bara față în rest sunt identice. Mașina e orientată spre consum redus nu spre dinamism.

Trimis de pe al meu HTC U11 folosind Tapatalk

• Suzuki Swace

Offline rel_trand

« Răspuns #33 : 08.Feb.2022, 09:25:33 a.m. »
Salut. Vad ca nu sunt inca pe forum proprietari de Swace, asa ca o sa incep eu printr-un scurt review. Masina am ridicat-o din showroom pe 15.12.2021, varianta Passion, iar pana acum am apucat sa fac aprox. 3000 km, asa ca pot trage cateva concluzii preliminare:
 - auto este asamblat in uzina Suzuki din Ungaria, nu este fabricat in aceeasi uzina cu Toyota Corolla. Din spusele dealer-ului, Suzuki doar asambleaza masina, subansamblele fiind furnizate de Toyota, insa nu pot baga mana "in foc" ca este asa.
 -  ca si calitate de constructie si a materialelor, feeling-ul la volan, dinamica - este identica cu Toyota, le-am cercetat si condus pe amandoua inainte de achizitie, fiind peste Corolla Sedan ca si calitate a materialelor.
 - ca si dinamica, din pdv meu auto nu este lenta sau puturoasa - depinde de pe ce masina treci, in cazul meu un Renault de 1.6 benzina, 115 cp, cutie manuala, eventual de stilul de condus.
 - am condus-o pe toate tipurile de drum. La drum lung, incarcata (2 adulti si 2 copii + bagaje), strict pe autostrada la 139 km/h, mers cu pilotul adaptiv, consum 8%.
 - pe drum national, aceleasi conditii, sub 6%.
 - are resurse destule in depasiri sau pe urcari, ajuta foarte mult cuplul de la motorul electric, in special pe modul Sport, dar este foarte ok si in Normal.
 - in Bucuresti pe traseul zilnic nu am reusit sa scot mai putin de 5.5%, in general consumul sta oricum sub 6%, Sunt convins ca o data cu incalzirea vremii va scadea si consumul.
In concluzie, pana acum sunt foarte multumit de masina. Daca veti intrebari sau nelamuriri, va raspuns cu placere.
  • Suzuki Swace

The following users thanked this post: enicky, teutzue, toma, Costique, gabi males, Flint Beastmood, petre74

Offline enicky

« Răspuns #34 : 08.Feb.2022, 10:56:27 a.m. »
- in Bucuresti pe traseul zilnic nu am reusit sa scot mai putin de 5.5%, in general consumul sta oricum sub 6%, Sunt convins ca o data cu incalzirea vremii va scadea si consumul.
In concluzie, pana acum sunt foarte multumit de masina. Daca veti intrebari sau nelamuriri, va raspuns cu placere.
   S-o stapanesti sanataos, esti primul propietar care face un review acestui model, o masina placuta si dotata pentru o familie.

Nu intreb/comentez cum ai obtinut/calculat acest consum fantastic de 5,5%(eu cu nicinunul din cele doua motoare 1,6 si 1,4 nu reusesc decat dublu)  cu un motor de 1,8 in minunata noastra capitala, tu stii mai bine, doar te felicit perntru ca ai reusit!
Drumuri bune ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rel_trand

« Răspuns #35 : 08.Feb.2022, 11:35:17 a.m. »
Este o tehnologie diferita - full hybrid (de pe Toyota hybrid), nu mild-hybrid, iar in traficul din oras cu putina rabdare (fara plecari in tromba de la semafor si acceleratii puternice) poti obtine un raport de conducere peste 50% doar pe electric. Consumul este cel de pe CB, care inca are o abatere nesemnificativa fata de consumul calculat la pompa.
  • Suzuki Swace

The following users thanked this post: enicky, teutzue, toma

Offline Popa Marian

« Răspuns #36 : 08.Feb.2022, 11:44:02 a.m. »
Salut. Dețin un Suzuki swace din 11.05. 2021 și am făcut cu ea 16500 km. Este o mașină închegată, sigură și puțin zgomotoasă în regim de viteză în afara localității,( zona roților nu este bine antifonata) . Consumul este ok, 5.2-5.3 în această perioadă iar vara am avut 4.2-4.5.Minimul de vara trecută pe o distanta de 400km.făcuți în concediu pe Valea Cernei a fost de2.7.ln localitate am mers în normal iar în afara în sport, și este destul de fâșneață. Mașina știut că este construită UK, în orașul Derby în fabrica Toyota. Da, sunt mulțumit de ea, un benzinar1.8 clasic!
  • Suzuki swace

The following users thanked this post: ntire2000, gabi males, rel_trand

Offline rel_trand

« Răspuns #37 : 08.Feb.2022, 12:05:07 p.m. »
Cred ca pana la un moment dat au fost facute in UK, in aceeasi uzina cu Corolla TS, probabil ulterior productia s-a mutat. Pe a mea scrie Hungary, pe eticheta de pe stalp si codul de tara din VIN este tot de Ungaria.
  • Suzuki Swace

Offline rel_trand

« Răspuns #38 : 08.Feb.2022, 12:22:30 p.m. »
Salut. Dețin un Suzuki swace din 11.05. 2021 și am făcut cu ea 16500 km. Este o mașină închegată, sigură și puțin zgomotoasă în regim de viteză în afara localității,( zona roților nu este bine antifonata) . Consumul este ok, 5.2-5.3 în această perioadă iar vara am avut 4.2-4.5.Minimul de vara trecută pe o distanta de 400km.făcuți în concediu pe Valea Cernei a fost de2.7.ln localitate am mers în normal iar în afara în sport, și este destul de fâșneață. Mașina știut că este construită UK, în orașul Derby în fabrica Toyota. Da, sunt mulțumit de ea, un benzinar1.8 clasic!
Vad ca ai trecut de 15.000 km. Ceva impresii legate de prima revizie, costuri, ceva probleme sau neplaceri cu amsina pana acum? Multumesc.
  • Suzuki Swace

Offline Popa Marian

« Răspuns #39 : 08.Feb.2022, 03:48:52 p.m. »
Nu am avut probleme cu ea. Nu bate, nu scârțâie, se comporta foarte bine pe drumuri acoperite cu zăpadă sau polei. Revizia la 15000km, 1200lei,la programare au zis900lei iar după ce am făcut revizia au cerut 1200,asa că evitați Brăila!
  • Suzuki swace