De aproximativ o saptamana a aparut la reprezentantele Suzuki din CH noua/noul Swace. Asa ca l-am vizitat pe unul apropiat sa o vad si eu.
Ma bucura faptul ca dupa mult timp, chiar daca doar ca urmare a unei aliante cu Toyota, un model combi revine in oferta Suzuki. Daca nu ma insel, ultimul prezent in Europa a fost Baleno, fabricat pana in 2001. Liana ce l-a urmat e mai dificil de incadrat, eu il vad mai mult ca un hatchback.
Din pacate, un test drive nu a fost posibil de data asta, asa ca m-am multumit cu o experienta statica.
Ofera spatiu suficient, atat pentru sofer dar si pentru pasagerii din spate. Pozitia in scaune e comoda si vizibilitatea pare ok. Personal, am gasit pozitia la volan cam joasa, dar asta e subiectiv, eu fiind obisnuit cu o pozitie mai inalta.
Materialele folosite la interior sunt in majoritate de calitate si sunt imbinate placut, fara brizbrizuri. Calitatea perceputa e superioara modelelor autentice Suzuki.
In Elvetia vine in doua niveluri de echipare, Compact + (33.990 CHF) si Compact Top (35.990 CHF).