Autor Subiect: Fapte bune ale membrilor SCR  (Citit de 2580 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Christian 1

• Vizitator
Re: Fapte bune ale membrilor SCR
« Răspuns #20 : 23.Dec.2020, 04:15:08 p.m. »
Acum 1/2 ora am gasit in fata masinii, un portofel al unei vecine ce sta 3 blocuri mai incolo de mine, cu urmatorul continut: C.I., permis de conducere, card acces loc de munca, 2 carduri bancare si suma de 1.269 lei. M-am deplasat la adresa sa-l restitui. Cand i l-am inapoiat doamnei, saraca nici macar nu a vazut ca-i lipseste din poseta.
In schimb, acum o saptamana, mi-am gasit Ignis-ul lovit in bara fata in zona proiectorului dreapta. Ceva urme de zgariere al lacului, resturi de vopsea rosie si cele 3 urechi ce tin proiectorul, rupte. Proiectorul era cazut in interiorul barii.
Ma rog, sunt fapte bune si fapte bune, stiti si voi asta... :)

The following users thanked this post: gabineg, enicky

Offline ...

« Răspuns #21 : 23.Dec.2020, 04:34:56 p.m. »
Dacă si vecina are masina rosie, soarta v-a adus împreună...  :x

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #22 : 23.Dec.2020, 04:39:20 p.m. »
Dacă si vecina are masina rosie, soarta v-a adus împreună...  :x
Nu, am scris ca vecina sta la 3 blocuri distanta, deci si daca ar avea masina, nu ar parca-o la mine la bloc. Dar nu, nu are masina.
Am studiat deja masinile rosii din cartier, dar nici vorba de vreuna lovita. A fost careva in tranzit/vizita in zona.

Offline ...

« Răspuns #23 : 27.Feb.2022, 08:52:58 a.m. »
Lasand politica la o parte, sambata am incarcat masina cu produse necesare celor care vin din Ucraina si am fost la Isaccea. Femei cu copii, cu catei, cu pisici, oameni cu chipurile triste, planse, obosite! Dar…a fost printre putinele dati cand sunt mandru ca sunt roman! Zeci de masini incarcate cu provizii, masini din multe judete, oameni care au uitat ca este weekend si au venit sa dea o mana de ajutor celor care au nevoie! Deci…se pare ca omenia nu a disparut, inca, in totalitate din tara noastra!
:clap:  :good:

The following users thanked this post: Acidutzu2000

Offline enicky

« Răspuns #24 : 27.Feb.2022, 04:00:23 p.m. »
Gabi, nu pot sa-ti spun decat : FELICITARI ! :clap:

Ai facut un gest extraordinar ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabi males

« Răspuns #25 : 27.Feb.2022, 04:18:53 p.m. »
Nicu...nu am facut nimic extraordinar. Asa am simtit ca trebuie sa fac! Si...m-a bucurat faptul ca,in doar cateva ore,multi bucuresteni au facut acelasi gest. In cateva ore, cred ca au plecat numai de la punctul nostru de adunat ajutoare 15 masini pline cu ajutoare!
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

The following users thanked this post: enicky, saureign, Calin sb

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 27.Feb.2022, 08:26:46 p.m. »
Guyz.
Apreciez mult ce faceți. Și eu m-am mobilizat de ieri și împreuna cu câțiva vecini am luat atitudine și am început sa facem cumpărături cu intenția de a le transporta in portul Isaccea. Un vecin a văzut ca suntem mulți care vrem sa ajutam și a remarcat un mesaj din partea Asociației Caradja Cantacuzino, care colectează și distribuie donațiile individuale către punctele vamale fierbinți din aceste zile.

Printre nevoile identificate ar fi:
- Haine de orice fel (multi reușind sa treacă o singură valiza)
- Măști chirurgicale pentru tabere
- Produse de igiena (șampon, șervetele umede, dezinfectant etc.)
- Produse infanți : Mâncare, scutece etc.
- Paturi/Pilote/Prosoape

Noi am dus tot ce am strans la The Fool - unde se colectează și sortează in fiecare zi.
Un coleg din AERO ne-a indicat încă o metoda prin care putem ajuta - cazare

Am sa atașez câteva imagini.

Va mulțumesc mult ca faceți ceva pentru o lume mai buna. Chiar si un gând bun ajuta.

Cristi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

The following users thanked this post: sfichiu, gabineg, rexkrokiDAU, enicky, toma, saureign, gabi males, FritzVonSpritz

Offline gabi males

« Răspuns #27 : 28.Feb.2022, 10:45:22 a.m. »
Dragi colegi, daca doreste cineva dintre cei din Bucuresti sa doneze cate ceva pentru refugiati, o pot face in strada Silvia nr24, complex Rose Garden. Momentan, urgente sunt produse alimentare( conserve), sampoane, sapun lichid si paturi. De acolo vom pleca cu ele catre punctele de trecere a granitei.

The following users thanked this post: sfichiu, enicky

Offline gabi males

« Răspuns #28 : 01.Mar.2022, 05:51:59 p.m. »
Dragi colegi…eu maine mai fac o “plimbare” la Isaccea! Oamenii aia au mare nevoie de ajutor! Se incumeta cineva sa facem o caravana frumoasa?

Offline enicky

« Răspuns #29 : 01.Mar.2022, 08:46:56 p.m. »
  Eu in cursul saptamanii nu pot.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip