Autor Subiect: Fapte bune ale membrilor SCR  (Citit de 2581 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Fapte bune ale membrilor SCR
« : 11.Dec.2020, 11:33:28 a.m. »
Hai sa spunem si de bine: am gasit pe strada un microSD pierdut si, pe baza filmuletelor (era vorba de un card de la o camera de bord), am identificat proprietarul si l-am returnat. Avea inregistrari cu o tamponare si noroc ca dupa incident tipul a pus pe bord numarul cazut si am putut vedea numarul. Apoi, urmarind alte filmari, am gasit strada unde era parcata masina avariata si, avand telefon in geam, am sunat si a coborat omul, bucuros ca poate trimite filmarea la compania de asigurari, pentru ca de-aia scosese cardul. No, unde se ascundea spiritul Craciunului, intr-un ateu!

Eu am sesizat mai demult... >:D<

Bre @cad , eu cred ca tu esti la baza un suflet nobil si sensibil...
« Ultima Modificare: 11.Dec.2020, 01:21:15 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: sfichiu, ...

Offline ...

Re: Fapte bune ale membrilor SCR
« Răspuns #1 : 11.Dec.2020, 11:44:33 a.m. »
La baza, dar peste ea s-a depus namol din mocirla in care traim. O mai spala ploile, din cand in cand, si iese la iveala sufletul.

Offline enicky

« Răspuns #2 : 11.Dec.2020, 01:18:55 p.m. »
Eu am sesizat mai demult... >:D<
  Hai ca i se urca la cap : si nobil si sensibil si modest(spune in ultima postare) si devreme acasa, doar ca nu-i plac filmele romanesti, altfel ar fi fi vazut seria de BD-uri : "ce facem noi cand gasim un portofel, un portmoneu,  un portvizit, un microSD ?" Raspuns(gresit) : Il formatam si-l introducem in divice-ul personal ! :-))
  Gestul tau e din preistorie ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 11.Dec.2020, 01:28:08 p.m. »
 :-q
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

« Răspuns #4 : 11.Dec.2020, 02:10:38 p.m. »
Adaptare dupa BD: 222.222 thumbs down!

@gabineg Mai degraba as vrea sa fie stearsa postarea mea binefacatoare, decat sa ajunga in topicul de valori. Sau sa apara intr-o editie postum.

@enicky lucrez de acasa din martie (intr-adevar, eu am fost primul dintre colegi care a indraznit sa plece acasa fix la final de program, apoi altii m-au urmat), am revazut de multe ori colectia BD si am memorat multe replici. Daca gestul meu e din preistorie, inseamna ca sunt un troglodit? :)

In plus, am mai gasit acum 3 ani un microsd SanDisk de 32 GB pe care nu l-am putut accesa, asa ca l-am formatat si l-am introdus in divaisul personal. Iar acum circa 20 de ani am gasit o cartela SIM Orange pe care am inregistrat-o pe numele meu, am incarcat-o si de atunci e inca activa. I'm only human!

Offline ...

« Răspuns #5 : 11.Dec.2020, 02:50:49 p.m. »
@gabineg Mă înclin!

The following users thanked this post: sfichiu

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #6 : 11.Dec.2020, 06:21:49 p.m. »
Hai sa ma "laud" si eu cu o "fapta pioniereasca".
Zilele trecute, cred ca era cu o zi inainte de a ninge la Cluj, am comandat ceva de papica de la o firma de genul din oras. Mancarea mi-a fost livrata de un baiat de vreo 18-19 ani calare pe un scuter Piaggio, in tenisi si-ntr-un trening... Macar avea o casca si manusi pe mana. L-am intrebat daca are echipament de protectie gen armura/geaca cu protectii la coate, coloana si umeri si pantaloni cu protectie la genunchi si tibie. Raspunsul a fost ca inca nu are bani si ca asta e motivul pentru care lucreaza, sa-si ia echipament de moto. Nu am retinut daca avea motocicleta sau nu.
I-am facut cadou o pereche de protectii de genunchi ce le foloseam la enduro(exact ca si cele din poza) si o cagula moto sa-si ia sub casca.

The following users thanked this post: gabineg, enicky

Offline enicky

« Răspuns #7 : 11.Dec.2020, 06:50:36 p.m. »
Citat
Daca gestul meu e din preistorie, inseamna ca sunt un troglodit? :)
   Ok, mai in gluma, mai in serios ma faci sa "traduc" postarea mea:
Prima parte cred c-ai inteles-o, si ai luat-o ca o gluma intre amici, partea a doua, cu preistoria e mai simpla, zic eu !
   Asemenea gesturi frumoase, de inapoiere a unui obiect pierdut pagubasului, au ajuns sa fie atat de rare, incat poti spune ca sunt din "preistorie".
   Esti probabil apropiat de generatia mea ca varsta si ai beneficiat de o anumita educatie, care practic "te obliga" sa constientizezi ca ce nu este al tau, clar nu-ti apartine, chiar daca l-ai gasit, ba mai mult,  trebuie sa-l returnezi pagubasului.
   Asta este gandirea si logica ta, asa simti ca trebuie sa faci si  asa faci si asa trebuie sa facem toti.
Ba mai mult, intr-o astfel de situatie eu  ma gandesc  ca as putea fi chiar eu cel care am pierdut ceva si tare mi-ar fi placut sa-mi inapoieze cineva obiectul pierdut!
   Si era foarte bine unde era mutata postarea, este bine si aici, pentru ca faptele bune trebuiesc mediatizate si date ca exemplu.
   Din partea mea, felicitari !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ...

Offline teutzue

« Răspuns #8 : 11.Dec.2020, 08:15:36 p.m. »
Ajuns în România din nou pentru o luna, am luat o cartela pana la gara de nord pentru autobuzul 780. Cartela are 2 călătorii standard. Cum nu aveam sa le folosesc pe ambele, am oferit călătoria unui rom. Zicea ca vine din Franța de la pârnaie și ca el e jumătate țigan, jumătate roman. Nu se supăra sa i zicem țigan. Și eu și el am ajuns în București fără probleme.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

The following users thanked this post: enicky

Offline gabi males

« Răspuns #9 : 11.Dec.2020, 08:52:35 p.m. »
De 2-3 ani, o prietenă este voluntar la o asociație care se ocupă cu diverse probleme ale copiilor defavorizați. În preajma sărbătorilor, copiii trimit "scrisori pentru moș". Anul acesta, pentru că a fost foarte greu cu școala, am ales un copil dintr-un sat (prin județul Buzău) care avea medii foarte bune dar...nu avea posibilitatea să participe la orele online. Prin urmare, am cumpărat un Samsung A21 și, prin intermediul asociației, a ajuns la copilaș.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

The following users thanked this post: fireburn, FritzVonSpritz