0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
1. Laurentiu, iti doresc din toata inima daca e sa ai o forma de COVID, atunci sa fie cu simptome usoare ...Ca sa ne spui dupa aceea, daca n-ar fi fost mai simplu sa te vaccinezi preventiv.2. Teorii si informatii despre efecte secundare vor fi si vor tot aparea.
Nu-mi place si nici nu mi-a placut ceva ce este inca in ''coada de peste''.
1. Chiar crezi ca se va lamuri vreodata cat de sigur sau ce efecte adverse are vaccinul asta, in mod exact?2. ...scepticii anti-vaccinare, de acum, ... ii vor expune si pe cei apropiati lor ...
... fiu-meu a făcut nenorocitul ăsta de Covid-19. [...] ...după 6 săptămâni a pierdut lupta cu boala (la 43 de ani, fără comorbidități).
[...]''De ce trebuie sa mai port masca dupa ce ma vaccinez?Exista posibilitatea ca dupa vaccinare, pacientul sa se poata infecta. Pentru a preveni raspandirea virusului, este necesara purtarea mastii.'' https://www.medicover.ro/covid/vaccin/#Care%20este%20rolul%20vaccinului%20anti%20SARS%20Cov2
fiu-meu a făcut nenorocitul ăsta de Covid-19... după 6 săptămâni a pierdut lupta cu boala (la 43 de ani, fără comorbidități).