Autor Subiect: Te vei vaccina antiCovid sau nu? Motivele?  (Citit de 6795 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Re: Te vei vaccina antiCovid sau nu? Motivele?
« Răspuns #70 : 20.Mai.2021, 12:34:53 p.m. »
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aiba grija de sufletul lui! Asa tragedie....
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #71 : 20.Mai.2021, 12:56:44 p.m. »
Sper sa ai puterea sa continui Vecchio!
Va mai amintiți de virusul gripei AH1N1 când a apărut? Fratele meu si-a pierdut soția, tot la 43 de ani. Tot fără comorbidități. Si tot așa, prea multi credeau ca e doar propaganda...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #72 : 20.Mai.2021, 03:23:14 p.m. »
Sincere condoleante @Vecchio !
Suntem alaturi de familia ta, greu incercata in aceste zile triste!
Dumnezeu sa il odihneasca!
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Laurentiu

« Răspuns #73 : 20.Mai.2021, 04:51:08 p.m. »
1. Laurentiu, iti doresc din toata inima daca e sa ai o forma de COVID, atunci sa fie cu simptome usoare ...
Ca sa ne spui dupa aceea, daca n-ar fi fost mai simplu sa te vaccinezi preventiv.

2. Teorii si informatii despre efecte secundare vor fi si vor tot aparea.
1. Nic, pina acum am scapat cu toate ca la Iasi, chiar si portul mastii nu era strict din partea organelor de ordine; era obligatoriu doar in incinte si in locuri aglomerate. Nu am purtat masca pe strada insa am pastrat o distanta respectabila fata de cei de prin jurul meu; salutul l-am dat normal, cu toata mina si nu cu pumnul sau cotul asa cum ne-a invatat mai marele tarii. Vorbind despre vaccinul gripal, nu l-am facut niciodata. Mi-a facut placere sa ma imunizez singur. Daca e de racit, pina acum nu am racit decit de doua ori pe an (primavara si toamna) care nu ma tine mai mult de 3 zile. 2buc. paracetamol, o frectie cu spirt sau otet, schimbat de 2-3 ori pe noapte din cauza transpiratiei si a doua zi, sint bun de munca. De fapt, de prin scoala cind eram vaccinati, nu am mai facut nici un vaccin si slava Domnului, inca respir. Nu sint chiar asa de plapind.  :)

2. Nu am contrazis si nu contest nici virusul, nici vaccinul, nici efectele secundare. Stiu ca vor fi reactii adverse insa nu vad de ce m-as arunca precum schiopul in cirje inainte de raportul final al studiilor in care sa se specifice clar informatiile despre vaccin. Nu-mi place si nici nu mi-a placut ceva ce este inca in ''coada de peste''.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: Myhay

Online NicNic

« Răspuns #74 : 20.Mai.2021, 05:07:32 p.m. »
Nu-mi place si nici nu mi-a placut ceva ce este inca in ''coada de peste''.

Chiar crezi ca se va lamuri vreodata cat de sigur sau ce efecte adverse are vaccinul asta, in mod exact?
Pana sa ajunga lumea macar sa inteleaga care e treaba cu efectele adverse, se va schimba oricum tipul de virus, implict si vaccinul.
Iar scepticii anti-vaccinare, de acum, vor ramane expusi riscului sau ii vor expune si pe cei apropiati lor ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: gabi males

Offline Laurentiu

« Răspuns #75 : 20.Mai.2021, 05:24:32 p.m. »
1. Chiar crezi ca se va lamuri vreodata cat de sigur sau ce efecte adverse are vaccinul asta, in mod exact?
2. ...scepticii anti-vaccinare, de acum, ... ii vor expune si pe cei apropiati lor ...
1. Astept pina la raportul final din 2023.
2. De expus, ii pot expune si cei vaccinati. Vaccinul nu este decit pentru a face o forma mai usoara a bolii.

''De ce trebuie sa mai port masca dupa ce ma vaccinez?
Exista posibilitatea ca dupa vaccinare, pacientul sa se poata infecta. Pentru a preveni raspandirea virusului, este necesara purtarea mastii.'' https://www.medicover.ro/covid/vaccin/#Care%20este%20rolul%20vaccinului%20anti%20SARS%20Cov2
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Laurentiu

« Răspuns #76 : 20.Mai.2021, 05:35:21 p.m. »
... fiu-meu a făcut nenorocitul ăsta de Covid-19. [...] ...după 6 săptămâni a pierdut lupta cu boala (la 43 de ani, fără comorbidități).
Sincere condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
P.S. Nu o spun din politete ci din adincul sufletului. Cu toate ideile mele despre vaccin si vaccinare, sa stii caci cunosc ce inseamna sa pierzi pe cineva din familie.
  • Suzuki SX4

Online NicNic

« Răspuns #77 : 21.Mai.2021, 12:36:07 a.m. »
[...]
''De ce trebuie sa mai port masca dupa ce ma vaccinez?
Exista posibilitatea ca dupa vaccinare, pacientul sa se poata infecta. Pentru a preveni raspandirea virusului, este necesara purtarea mastii.'' https://www.medicover.ro/covid/vaccin/#Care%20este%20rolul%20vaccinului%20anti%20SARS%20Cov2

Exista posibilitatea, dar si certitudinea ca sansele de a prelua si transmite virusul sunt mai mici la cei vaccinati.
Ca persoana tehnica, cred ca intelegi foarte bine astfel de termeni/explicatii.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline remarque

« Răspuns #78 : 24.Mai.2021, 06:26:39 p.m. »
fiu-meu a făcut nenorocitul ăsta de Covid-19... după 6 săptămâni a pierdut lupta cu boala (la 43 de ani, fără comorbidități).
Îmi pare tare rău de ce s-a întâmplat, condoleanțe... Dumnezeu să-l odihnească în pace...
« Ultima Modificare: 24.Mai.2021, 06:51:08 p.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #79 : 05.Ian.2024, 09:57:02 a.m. »
Un punct de vedere pe care eu, ca susținător al vaccinării, nu îl pot ignora... Ma gândesc daca am fost /sunt folosit in scopuri ascunse... Glumesc, știu ca suntem folosiți in scopuri ascunse, manipulați fiind prin social engineering...!

https://rumble.com/v44om7k-is-this-why-young-people-are-collapsing.html?mref=6zof&mc=dgip3&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Russell+Brand&ep=2
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000