Autor Subiect: Te vei vaccina antiCovid sau nu? Motivele?  (Citit de 6796 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabonesclub

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
  • "SKY IS THE LIMIT"
    • Brad Hunedoara
Re: Te vei vaccina antiCovid sau nu? Motivele?
« Răspuns #60 : 20.Mai.2021, 09:38:41 a.m. »
Sincere condoleante :(
  • Suzuki Jimny 1999

Online NicNic

« Răspuns #61 : 20.Mai.2021, 09:41:47 a.m. »
Cu o săptămână înainte de a se vaccina(că asta o fost programarea) fiu-meu a făcut nenorocitul ăsta de Covid-19. Cu toate că a fost pe mâna unor medici excepționali și s-a făcut totul pentru el, după 6 săptămâni a pierdut lupta cu boala (la 43 de ani, fără comorbidități).
Toți din familie hotărâserăm să ne vaccinăm, că știam ce ravagii face nenorocitul ăsta. Noi am avut șansa, el nu. Mai bine te vaccinezi de 20 de ori decât să riști să te îmbolnăvești odată!

Sincere condoleante!

Tare rau imi pare sa aud asa necaz.   :(

@Vecchio : iti doresc sa ramai puternic ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Online teutzue

« Răspuns #62 : 20.Mai.2021, 09:43:52 a.m. »
@Vecchio condoleante! Tare rau mi-a parut cand am citit mesajul tau.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline enicky

« Răspuns #63 : 20.Mai.2021, 10:08:02 a.m. »
Cu o săptămână înainte de a se vaccina(că asta o fost programarea) fiu-meu a făcut nenorocitul ăsta de Covid-19.
    Sincere condoleante @Vecchio !!! Maaare necaz !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #64 : 20.Mai.2021, 10:55:29 a.m. »
   In alta ordine de idei, logica mea functioneaza cam asa : am pus "in balanta" varianta de a fi nevaccinat, asociata cu celelalte aspecte legate de varsta si diagnostice prezente si varianta de a fi vaccinat care reduce substantial riscurile de contaminare sau cel putin de a face o forma grava a bolii.
  Evident ca balanta a inclinat spre vaccinare, timpul, din pacate, nu lucreaza in favoarea mea ca sa-mi permit sa astept ANI pana se vor definitiva toate studiile, dimpotriva !
Avand in vedere media de varsta din Ro, parerea mea personala este ca dupa ce ai ajuns la semicentenar, esti in zona descendenta a vietii si e bine sa te folosesti de toate mijloacele existente(inclusiv vaccinul) pentru a te proteja.
  Efectele secundare, care fie vorba intre noi, daca am avea curiozitatea sa citim prospectele, pot apare la orice tratament medicamentos, sunt de preferat(sau sunt nesemnificative) in locul unei suferinte crunte care poate scurta instant firul vietii .

Poate, daca as avea 20-30 de ani, altfel as lupta cu boala si altele ar fi sansele de reusita, dar totusi, sa nu uitam ca vaccinarile care se fac inca imediat dupa nastere ne ajuta sa nu mai suferim si sa avem o viata cat mai lunga...

Pe de alta parte refuzul vaccinarii combinat cu participari la intalniri cu multe persoane nu mi se pare combinatia cea mai reusita, ba as zice ca e un fel de lipsa de, sa zic, responabilitate, ca sa fiu elegant in exprimare.

NU este obligatorie vaccinarea, este alegerea fiecaruia, dar sa intelegem ca aceasta optiune este ca "traiul" la bloc("libertatea" ta se termina cand deranjezi vecinul), daca refuzul vaccinarii poate afecta pe cei apropiati tie, la propriu si la figurat(rude,colegi,amici), atunci trebuie reevaluata aceasta alegere !!
  Parerea mea...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gabi males

Offline boga81

« Răspuns #65 : 20.Mai.2021, 11:37:56 a.m. »
Condoleante @Vecchio ! Imi pare rau sa aud! Fii puternic! Suntem cu gandul alaturi de tine

Sent from my SM-G977B using Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #66 : 20.Mai.2021, 12:12:25 p.m. »
Sincere condoleanțe, Vecchio!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #67 : 20.Mai.2021, 12:17:45 p.m. »
  Efectele secundare, care fie vorba intre noi, daca am avea curiozitatea sa citim prospectele, pot apare la orice tratament medicamentos, sunt de preferat(sau sunt nesemnificative) in locul unei suferinte crunte care poate scurta instant firul vietii .

Acum ceva ani soției i-a fost recomandat un tratament. Am aruncat prospectul la medicament si nu i-am spus niciodată ca avea foarte multe efecte secundare grave pana la deces, cu rate de incidenta de la 1 la mie  la 1 la 10000, pentru ca ar fi murit de frica mai întâi... Nu spune CARTEA ca "unde e multa minte e si multa durere"?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: enicky

Offline Vecchio

« Răspuns #68 : 20.Mai.2021, 12:20:43 p.m. »
Vă mulțumesc mult pentru mesajele voastre! Mesajul nostru este: Vaccinați-vă oameni buni, atât pentru binele vostru, cât și pentru ceilalți!
« Ultima Modificare: 20.Mai.2021, 12:42:43 p.m. de Vecchio »
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline gigel

« Răspuns #69 : 20.Mai.2021, 12:25:33 p.m. »
   Sincere condoleanţe!

• S Cross Start -Silky Silver Metallic